Macierewicz: Decyzją komisji "raport Millera" nie jest oficjalnym stanowiskiem państwa Polskiego. Polska w tej chwili NIE MA oficjalnego stanowiska, czeka na końcowe stanowisko komisji ("Maciereiwcza").
raport techniczny: Delegacja zginęła w wyniku EKSPLOZJI raport Millera: "kontrolowany lot ku ziemi" (wina pilotów)
Panie Antoni Macierewicz, chciałem powiedzieć, że jest pan kłamcą, przestępcą i w przyszłości odpowie pan przed sądem wolnej Polski za kłamstwa i szkody poczynione państwu polskiemu i ludziom. Zadawanie panu pytań nie ma żadnego sensu. Żegnam
termin minimalny: 1) prokuratura (ekshumacje) - całościowa opinia po zakończeniu ekshumacji + miesiąc dla komisji (romeck: chyba jeszcze siedem) 2) wynik badań Instututu w Wichita, symulacja zachowań poszczególnych części samolotu i ciał, czyli za ok. 10 miesięcy plus ok. 2 miesiące dla komisji
peterman napisal(a): Ho ho, widzę że Cuchno licytuje wysoko.
Jest zdenerwowany, bo w listopadzie 2015 trochę "brzydko" napisał i PiS:
wprost.pl Według informacji podawanych przez portal wirtualnemedia.pl, warszawski Sąd Apelacyjny zmienił wyrok sądu pierwszej instancji orzekając, że wydawca „Gazety Wyborczej”, czyli firma Agora, oraz dziennikarz Wojciech Czuchnowski mają przeprosić Prawo i Sprawiedliwość. Proces dotyczył jednego z tekstów Czuchnowskiego, w którym pisząc o partii rządzącej stwierdził: „tak działa państwo mafijne”.
Boją się gnoje. Strasznie się boją nie tylko winni, ale i ich poplecznicy. No bo jak winnych wsadzą to poplecznicy stracą wpływy i kasę no i mogą na ulicy po mordzie dostać. Co potrafi robić redaktor z Czerskiej poza byciem autorytetem z Czerskiej? Czy taki autorytet potrafi żyć skromnie jak przeciętny Polak? Czy taki autorytet kiedykolwiek kogoś przeprosił i potrafi to czynić? No ja wiem że taki autorytet jest wyćwiczony, a nawet opłacany, za przepraszanie za Polskę każdego chętnego i niechętnego ale to zupełnie co innego.
alcor napisal(a): Czuchno powiedział, że AM zdrajca i nie ma sensu zadawać pytania i (chyba) wyszedł
A po konferencji ma być Artymiukowicz w szczujni.
Już przeklina ten dzień gdy został dyżurnym ekspertem? To są wysoce specjalistyczne badania. W jednej z dziedzin prowadzi wykład dla studentów (podobno, jak sam się chwalił, ale jego audytorium to mieli być studenci a nie mlodzi pracownicy naukowi). O pozostałych kluczowych dziedzinach wie jeszcze mnij. No przecież to śmieszne będzie.
//edit priv: nie widzę obrazków na forum! Ktoś tez nie widzi, czy z moją przeglądarką coś nie tego...? // edit2: tylko w Firefox mi nie pokazuje... // edit3: problem rozwiązany: uaktualnienie Firefoksa ma funkcję "nie śledź", a że excathedra "nie jest bezpieczna" (wg przeglądarki)... //
Zobaczymy co podadzą wieczorem i do końca tygodnia.Jeśli nie podadzą nic to znaczy że przekaz dnia i tygodnia, a może już stały przekaz dla wyborców brzmi "pocałujta mnie i moich przybocznych w dupę." Częściowo się zastosują, ale pomylą pocałunek z kopniakiem.
TVP niewiele: - krótkie plotki.peel o wyskoku Czuchnowskiego z GW - relacja (chyba pisana na bieżąco - nieskładna, powtórzenia), ale rzetelna wszystko tylko że gdzieś w niższych partiach strony, jako czwarta informacja.
w polskieradio.pl lepiej - druga pozycja, za Trumpem
Komentarz
Macierewicz:
Decyzją komisji "raport Millera" nie jest oficjalnym stanowiskiem państwa Polskiego.
Polska w tej chwili NIE MA oficjalnego stanowiska, czeka na końcowe stanowisko komisji ("Maciereiwcza").
raport techniczny: Delegacja zginęła w wyniku EKSPLOZJI
raport Millera: "kontrolowany lot ku ziemi" (wina pilotów)
na żywo, odpowiedż na pytanie
edit:
A po konferencji ma być Artymiukowicz w szczujni.
termin minimalny:
1) prokuratura (ekshumacje) - całościowa opinia po zakończeniu ekshumacji + miesiąc dla komisji (romeck: chyba jeszcze siedem)
2) wynik badań Instututu w Wichita, symulacja zachowań poszczególnych części samolotu i ciał, czyli za ok. 10 miesięcy plus ok. 2 miesiące dla komisji
czyli przynajmniej rok
Może nawet walczy o dokładkę czerskiej jajecznicy.
Z "naszych" nikt nigdy żadnej kłamliwej i zdradzieckiej kurwie nie powiedział prosto w oczy będziesz wisiała...
(przepraszam musiałem...)
dlaczego nie transmitowała tego TV Info???
leciała kolejny odcinek brazylijskiego serialu (przesłuchania Amber Gold)
Michał Rachoń "transmitował" swoją komórką...
Znaczy się - od dzisiaj?
//edit priv:
nie widzę obrazków na forum! Ktoś tez nie widzi, czy z moją przeglądarką coś nie tego...?
//
edit2: tylko w Firefox mi nie pokazuje...
//
edit3: problem rozwiązany: uaktualnienie Firefoksa ma funkcję "nie śledź", a że excathedra "nie jest bezpieczna" (wg przeglądarki)...
//
"Transmisja z #Smolensk na moim TT z telefonu komórkowego."
Za:
Jakie to smutne...
Też. Nawet nie chce mi się pisać. Z pesymizmem odebrałam rekonstrukcję rządu, ale teraz jest gorzej - bo pesymistyczne prognozy się spełniają.
- krótkie plotki.peel o wyskoku Czuchnowskiego z GW
- relacja (chyba pisana na bieżąco - nieskładna, powtórzenia), ale rzetelna
wszystko
tylko że gdzieś w niższych partiach strony, jako czwarta informacja.
w polskieradio.pl lepiej - druga pozycja, za Trumpem