Skip to content

Cytat dnia

1343537394059

Komentarz

• Czepiają się go, bo młody poseł daje do wiwatu wszystkim pełowcom i kodziarzom. Gada jak rasowy pisowiec.
  • Gada gnojek tak, że nie można zrozumieć i muszą robić podpisy. Warsztaty z emisji dźwięku albo terapia logopedyczna by się przydała.
  • qiz napisal(a):
    Gada gnojek tak, że nie można zrozumieć i muszą robić podpisy. Warsztaty z emisji dźwięku albo terapia logopedyczna by się przydała.
    szybko gada, ale ja go rozumiem.
  • Mania napisal(a):
    qiz napisal(a):
    Gada gnojek tak, że nie można zrozumieć i muszą robić podpisy. Warsztaty z emisji dźwięku albo terapia logopedyczna by się przydała.
    szybko gada, ale ja go rozumiem.
    Czytasz napisy. On łyka sylaby i zagryza pauzami.
  • qiz napisal(a):
    ... On łyka sylaby i zagryza pauzami.
    On łyka PeOwców i zagryza .Nowoczesnymi! :)
  • Jak Andruszkiewicz głosował w sprawie (ostatniego) odwołania Antoniego Macierewicza? Trzech z K15 było przeciw, ale nie mogę znaleźć których.
  • Prawilna chłopaczyna =D>
  • A propos aktualny rozkład posłów:
    - PiS 234 (-1)
    - PO 136 (-2)
    - Kukiz 33 (-9)
    - N. 27 (-1)
    - PSL 16 (=)

W ciągu dwóch lat od Kukiza odeszło 21%.
  • edytowano May 2017
    extraneus napisal(a):
    Jak Andruszkiewicz głosował w sprawie (ostatniego) odwołania Antoniego Macierewicza? Trzech z K15 było przeciw, ale nie mogę znaleźć których.
    Nie ma listy tych przeciw (znaczy prewnie gdzieś jest, ale też nie moge znaleźć) jest za.
    Wstrzymało sie 10, przeciw 3 - wg Twittera byl wśród nich poseł Andruszkiewicz
    https://mobile.twitter.com/chiefrobertlodz/status/867386796811968512
    Edit
    Zanim na tt znalazłem co trzeba @celnik.mateusz podał co trzeba, teraz zauważyłem, dzięki
  • ... ale poważnie, to w przypadku K15 trudno rozgraniczyć, co jest ustawką i propagandą pod gusta elektoratu a co prawdą; z ostrożności życiowej zakładam, że wszystko jest kłamstwem, Andruszkiewicz też musi udowodnić czynem, że jest Polakiem.
  • Nie popadajmy w paranoję.
    Chopak rozsmarował przeciwników po stole, ani słowem nie tykając PiS - jego sława, jego chwała. I tyle.
    Nie należy jednak z tego wyciągać zbyt daleko idących wniosków - ot, w porzo gość, a kim naprawdę jest, to wyjdzie w praniu.
  • Co trzeba jeszcze zrobić będąc w porzo, aby zasłużyć na względy Koleżeństwa ? Kwerenda trwa ? Coś się na gościa znajdzie?
  • Rafał napisal(a):
    Co trzeba jeszcze zrobić będąc w porzo, aby zasłużyć na względy Koleżeństwa ? Kwerenda trwa ? Coś się na gościa znajdzie?
    Zbędne te emocje. Po prostu - dziś zachował się przyzwoicie, a co zrobi jutro - to się dopiero okaże. To, do czego sam przynależy, to raczej mętna organizacja z bardzo mętnym szefem - i można słusznie założyć, że znalazł się tam nie dlatego, że nie odróżnił ich od PiS. Musiał być jakiś powód.
  • Jest tak, jak pisze KAnia. Chodzi o Kukiza, Jakubiaka i tych, co za nimi stoją.
  • Rozumiem że Koleżeństwo zawsze obracało się i obraca w dobrym towarzystwie, a tylko takie towarzystwo może robić dobrą zmianę. To lekko paranoiczne podejście.
  • KAnia napisal(a):
    Rafał napisal(a):
    Co trzeba jeszcze zrobić będąc w porzo, aby zasłużyć na względy Koleżeństwa ? Kwerenda trwa ? Coś się na gościa znajdzie?
    Zbędne te emocje. Po prostu - dziś zachował się przyzwoicie, a co zrobi jutro - to się dopiero okaże. To, do czego sam przynależy, to raczej mętna organizacja z bardzo mętnym szefem - i można słusznie założyć, że znalazł się tam nie dlatego, że nie odróżnił ich od PiS. Musiał być jakiś powód.
    Mz główny powód to możliwość wejścia do Sejmu.
    Andruszkiewicz jest z rodziny NSZ- owców.
  • @Rafał - nie rozumiem Kolegi zupełnie.
    Mało to było takich co wyglądali ok a okazywali się.. hm.. niezbyt?
    A skoro tak, to skąd zdziwienie że mamy rezerwę?
    Nikt chłopaka nie griluje tu, tylko co najwyżej przestrzega przed zbytnim optymizmem. To źle?
  • Racja. Iluż to ja już ancymonów pamiętam z FF co wyglądali w porzo, a okazali się niezbyt. Z bardziej znanych przychodzi mi do głowy Kukiz i Twardoch. Czujność Kolego! No z tym tez trzeba czujnie bo jeden z czujnością w nicku też był, a zupełnie niezbyt jest.
  • ks. Maciej Słyż@xmslyz

Wszystkim Muzułmanom zaczynającym dziś #Ramadan2017 życzę, aby spotkali żywego Chrystusa i uznali w nim swojego Jedynego Pana i Zbawiciela.
  • edytowano May 2017
    image
    Mateusz Parys‏ @parysmat · 8 min.8 minut temu

Post sprzed 3 lat opisujący pewną ciekawą historię. A nazwisko jego brzmiało... Putin. Władimir Władimirowicz Putin. Oficer operacyjny KGB.

• Ciekawe111 z tym Putinem.
  • Mania napisal(a):
    Ciekawe111 z tym Putinem.

Młody, chudziutki, niepozorny blondyn zadaje pytanie i... jest rozpoznawalny? Wtedy?
    ?
  • romeck napisal(a):
    Mania napisal(a):
    Młody, chudziutki, niepozorny blondyn zadaje pytanie i... jest rozpoznawalny? Wtedy?
    ?
    Nie, no zazwyczaj sie przedstawiamy zadajac pytanie na konferencji czy wykładzie, nie?
  • edytowano May 2017
    marniok napisal(a):
    romeck napisal(a):
    Mania napisal(a):
    ?
    Nie, no zazwyczaj sie przedstawiamy zadajac pytanie na konferencji czy wykładzie, nie?

tak więc musi gdzieś być ZAPIS (audio, video, tekst relacji itp) tego, że zapamiętano nazwisko!
  • marniok napisal(a):
    romeck napisal(a):
    Mania napisal(a):
    ?

Ja bym się przedstawił jako Wissarion Wsiewołodowicz Wałdajski. Podałbym także stopień i przydział do jednostki.
  • A co komu w latach 80-tych mówiło nazwisko Putin?
  • edytowano May 2017
    A co to za sensacja że młody kagebista wykonał drobne zadanie? Przecież cały świat wie że Putin to kagebista. Nawet jego, niezbyt imponująca, kariera kagebisty jest znana. Znane są jego poglądy na ZSRR i żal po jego upadku oraz niechęć do Polski. To w niczym nie przeszkadzało Angeli Merkel, Francoisowi Hollandowi, Barackowi Obamie i wielu innym przywódcom państw NATO i UE w robieniu z nim interesów i przymilaniu się do niego.
  • Sensacja jest zawsze, kiedy dowiadujemy się czegoś dotąd nieznanego o bardzo znanej postaci - i nie ma o co kruszyć kopii. Kariera Putę znana - owszem, ale ten fragmencik akurat nie. Więc sensacja! :-@
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.