przemk0 napisal(a): Jeszcze Frondę dorzućcie i będzie komplet. Sonda, Fronda, WC Kwadrans. Kochani, to już nie wróci, jest 2016 rok.
Dokładnie. Po co te stare g puszczać. Widzę jeden sens w telewizji publicznej. Produkcja porządnych seriali historycznych. Obyczajowych też jako przeciwwaga dla TVN
Nakręcono trochę dobrych filmów dokumentalnych to fakt. A czy kolega może polecić z czystym sumieniem jakiś obyczajowy serial ?
Polski? Nie. Masę zagramanicznych. Marzy mi się polski Downton Abbey
przemk0 napisal(a): Jeszcze Frondę dorzućcie i będzie komplet. Sonda, Fronda, WC Kwadrans. Kochani, to już nie wróci, jest 2016 rok.
Dokładnie. Po co te stare g puszczać. Widzę jeden sens w telewizji publicznej. Produkcja porządnych seriali historycznych. Obyczajowych też jako przeciwwaga dla TVN
Nakręcono trochę dobrych filmów dokumentalnych to fakt. A czy kolega może polecić z czystym sumieniem jakiś obyczajowy serial ?
Polski? Nie. Masę zagramanicznych. Marzy mi się polski Downton Abbey
Nie rozumien koleżeństwa. Powiem więcej czasem zdaje mi się że koleżeństwo nie chce zmian. Koleżeństwo chce aby nie zmieniło się i było tak jak było.
Domagacie się radykalnych zmian na Woronicza a jednocześnie wzdychacie do starych często bzdetnych pokazowisk, które przekazywały wam zakłamany obraz świata.
przemk0 napisal(a): Boża podszewka w formie niezła ale treściowo to to jest jednak Gazeta Wybrocza. Zaścianek, ciemnota, prostactwo raczej niż wsi spokojna, wsi wesoła.
przemk0 napisal(a): Boża podszewka w formie niezła ale treściowo to to jest jednak Gazeta Wybrocza. Zaścianek, ciemnota, prostactwo raczej niż wsi spokojna, wsi wesoła.
Nie może być inaczej, skoro wyreżyserowała to postępowa Izabela Cywińska.
fatuswombatus napisal(a): Nie rozumien koleżeństwa. Powiem więcej czasem zdaje mi się że koleżeństwo nie chce zmian. Koleżeństwo chce aby nie zmieniło się i było tak jak było.
Domagacie się radykalnych zmian na Woronicza a jednocześnie wzdychacie do starych często bzdetnych pokazowisk, które przekazywały wam zakłamany obraz świata.
A kolega konkretnie do kogo pije ? Z innej beczki : co z przystankiem "Rzepa" ?
Nic dodać nic ująć (oprócz lubienia Cezarego może)
Sławomir Cenckiewicz @Cenckiewicz · 47 min.47 minut temu Tak jak Cię lubię @cezarygmyz to uważam film Taśmy M za bardzo słaby. Niejasny przekaz, brak osi narracyjnej, zły montaż, oś czasu...
a Pospieszalski dostał najlepszy czas (21.30) w tvp- jedynce dla Warto Rozmawiać. Już od 1 III. Dziś był ostatni raz na tvp INFO - świetny zresztą, z prawdziwymi Solidarnościowcami. Bardzo optymistyczne przesłanie pt. umiemy zwyciężać.
Mania napisal(a): a Pospieszalski dostał najlepszy czas (21.30) w tvp- jedynce dla Warto Rozmawiać. Już od 1 III. Dziś był ostatni raz na tvp INFO - świetny zresztą, z prawdziwymi Solidarnościowcami. Bardzo optymistyczne przesłanie pt. umiemy zwyciężać.
Przegapiłam, co mi się dawno nie zdarzyło. Może gdzieś znajdę. Dobrze, że będzie wcześniej.
Z lepszej pory Owsiak wykiwał Czubównę z jej Pod dachami Paryża; pamiętam nawet jej zjadliwy komentarz w ostatniej przed zmianą pory audycji - i co , jeszcze lepszą porę "Jurek" dostanie?
Kuba Sufin będzie od 1 marca dyrektorem – redaktorem naczelnym Ośrodka Mediów Interaktywnych w Telewizji Polskiej. Kuba Sufin do ub.r. był redaktorem naczelnym Agencji TVN. Wcześniej, od 2007 roku, był redaktorem naczelnym serwisu TVN24.pl. W Grupie TVN pracował od 2003 roku, najpierw w kanale TVN 24 (z kilkumiesięczną przerwą w 2006 roku, gdy został szefem „Panoramy” TVP 2). Jako dziennikarz zaczynał w prasie opozycyjnej. W latach 1992-1994 pracował w Polskim Radiu, później w Telewizji Polskiej (1994-1997), „Życiu” i Polskiej Agencji Prasowej - jako zastępca redaktora naczelnego redakcji krajowej. Ostatnio dyrektorem Ośrodka Mediów Interaktywnych była Katarzyna Drogowska. (http://www.press.pl)
Komentarz
Polski? Nie. Masę zagramanicznych.
Marzy mi się polski Downton Abbey
Marzy mi się polski Downton Abbey
A "Boża podszewka"? Raczej niezły serial.
Z innej beczki : co z przystankiem "Rzepa" ?
Co jakiś czas zmienia się ramówka, i teraz chyba dostał w lepszej porze "tylko".
http://vod.tvp.pl/22210507/25022016
Dla audycji autorskich oraz nocnych.
Sorry, ale tak mi się to kojarzy.