starybelf napisal(a): "(....)koncern [AGORA] będzie potrzebował funkcjonariuszy do robienia telewizji, ponieważ przyznano mu właśnie miejsce na ósmym multipleksie. Spółka planuje uruchomienie stacji Kiwi TV, która "koncentrować się będzie na sporcie, rozrywce, kulturze, a także informacjach i publicystyce" (....)" "W Sieci" nr 28 grudnia 2015 - 3 stycznia 2016
Tak więc i pani Lewicka i Herr Thomas Fuchs i pan Kraśko i pani Tadla mają gdzie się podziać.
Nie jestem pewien, czy wpływów z reklam starczy na same gaże w/w ziewnimurew. A jeszcze trza kupić jakiś content i za czynsz zapłacić...
ombretta zamartwia się: Nie jestem pewien, czy wpływów z reklam starczy na same gaże w/w ziewnimurew. A jeszcze trza kupić jakiś content i za czynsz zapłacić...
Wezmą przykład ze telewizji TRWAM!
Głos (Michnika): drodzy tefau-oglądacze, każdy datek się liczy, każdy "wdowi frank", wpłacajcie na nasze konto, content jest drogi, czynsz - zabójczy. Ale ......................... .
ombretta zamartwia się: Nie jestem pewien, czy wpływów z reklam starczy na same gaże w/w ziewnimurew. A jeszcze trza kupić jakiś content i za czynsz zapłacić...
Wezmą przykład ze telewizji TRWAM!
Głos (Michnika): drodzy tefau-oglądacze, każdy datek się liczy, każdy "wdowi frank", wpłacajcie na nasze konto, content jest drogi, czynsz - zabójczy. Ale ......................... .
Ale to już się dzieje. Red. Pacanewicz ogłosił ściepę na gazownię. Jest aż tak źie, że Szczurek musiał wykupić ogłoszenie na całą stronę informujące o tym, że prowadzą rekrutację do biblioteki osiedlowej.
Rabaty cennikowe to w ogóle zabawna rzecz, bo chyba jeszcze nigdy nie zdarzyło się, by ktoś zapłacił wg cennika (no chyba że przy wykonaniu zastępczym wyroku sądu, tego akurat nie wiem). Podejrzewam, że każdy z ulicy dostaje obecnie 93% rabatu.
Komentarz
W menu wybrać "transmisje online". Nadają zawsze, gdy coś-się-rusza przy mównicy.
PiS napadło nocą na Sejm!
Hahaha!