Niech zbiera, niech pracuje ja chcę widzieć te miliony słuchaczy, którzy teraz w internetach te gównoburzę robią. W moim otoczeniu tego już nikt nie słucha a młodzi ludzie chyba nawet nie kojarzą.
kulawy_greg napisal(a): Trójka wraca na pierwsze strony gazet.
A prawda to że Niedzwiedzki skoumpowany i ustawiał listę? Dopiero teraz o tym usłyszalem a listy przebojów za młodu się słuchało...
Sam fakt, że w maju 2020 r. temat zwolnienia jakiegoś dinozaura z radia trafia na pierwsze strony gazet, jak chyba nic innego pokazuje oderwanie pierwszych stron gazet od rzeczywistości.
Pani_Łyżeczka napisal(a): No właśnie za młodu czyli jakieś ... 25 lat temu do definitywnego końca jak brązowy orzeł na różowym tle zaniemógł.
Niech ten cały ynteligencki cyrk wreszcie przywita się z niewidzialną ręką rynku, skoro wszyscy tam są tak nietuzinkowi, genialni, specjalni, kulturalni, obyci i bywali. Skoro O. Rydzykowi się udało, Skowrońskiemu się udało takim osobowościom radiowym nie może się nie udać.
Nie ma większego okrucieństwa jak wystawienie piewcy liberalizmu na weryfikację przez Niewidzialną Rękę Rynku, albo "uwielbianego przez publiczność" dziennikarza/twórcę RTV - przez dajmy na to YT.
Zaledwie kilka dni wystarczyło, aby m.in. Magdalena Żeton i Wojciech NotWomann zebrali ponad 400 tys. zł na Patronite na swój najnowszy projekt – internetowe radio “Nowy Świat”. Dużą rolę w jego powodzeniu odegrali słuchacze zrzeszeni w grupie “Ratujmy Trójkę”.
afropolak napisal(a): Zaledwie kilka dni wystarczyło, aby m.in. Magdalena Żeton i Wojciech NotWomann zebrali ponad 400 tys. zł na Patronite na swój najnowszy projekt – internetowe radio “Nowy Świat”. Dużą rolę w jego powodzeniu odegrali słuchacze zrzeszeni w grupie “Ratujmy Trójkę”.
Magda Jethon, była szefowa Trójki, zapowiedziała, że jeśli w 30 dni uda się zebrać kwotę 250 tys. zł, najprawdopodobniej w czerwcu działalność rozpocznie internetowe radio Nowy Świat, które stworzą byli dziennikarze Programu Trzeciego Polskiego Radia.
Zebrała więcej niż chciała. I uważa Kolega, bo tu jest taki inny Kolega co zaraz spyta o doświadczenia Kolegi z prowadzeniem radia internetowego, żeby móc się odnieść do Kolegi wypowiedzi. No chyba, że nie spyta ...
Co było oczywiste od samego początku. Robili sobie fajne nowe radio i pożegnali się z trujką za pomocą rozpierduchy. Ech, staruszkowie a takie infantylne pomysły....
Co było oczywiste od samego początku. Robili sobie fajne nowe radio i pożegnali się z trujką za pomocą rozpierduchy. Ech, staruszkowie a takie infantylne pomysły....
a czy to nie jeton wybiegla kiedys dawno temu z gabinetu Targalskiego krzyczac w nieboglsy, ze antyfeministyczna pisowska wladza niszczaca Radio nazwala ją stara babą? Cos takiego mi sie majaczy..
Kazik do tej pory był znany jako wielbiciel PiS: apelował, aby nie demonizować partii Kaczyńskiego, bagatelizował protesty o wolne sądy, zrównywał rządy PiS z PO, a Lecha Kaczyńskiego obwołał najwybitniejszym prezydentem w historii III RP. Dlatego "Twój bój jest lepszy niż mój" i jego zdjęcie z Trójki to dla mnie kłótnia w rodzinie.
To a propos tych ludzi, co to nigdy zdania nie zmieniają. A tu p. Staszewski się wzioł i wkurzył na to, na co i tutejsi forumowicze się wkurzali. Choć nie wiem na kogo będzie głosował, jeśli będzie, to prawda.
Lech Kaczyński powinien mieć pomnik w Warszawie? - Oczywiście, że powinien. Bez względu na opinie o nim - zginął na posterunku, pełniąc obowiązki głowy państwa, a nie u siebie na działce, zabijając się szpadlem. A poza tym - czy nam się to podoba czy nie - był najlepszym prezydentem Polski ostatniego 20-lecia. Bo kto, jeśli nie on? Jaruzelski? Wałęsa? Nie wygłupiajmy się... A może Kwaśniewski, który do Charkowa, na groby polskich żołnierzy pojechał pijany? Długo nie dostrzegałem niestosowności tej sytuacji. Do czasu, aż uświadomiłem sobie taką rzecz: a jakby to prezydent Izraela przyjechał do Auschwitz i się zataczał?
1. Jest chyba ekspertem w swojej dziedzinie, a to na tutejszym forum ważna sprawa. 2. Jego wypowiedź zgadza się z moim doświadczeniem Pamiętam te wypowiedzi Kazimierza Staszewskiego, poza tą o prezydencie Lechu Kaczyńskim.
Komentarz
W moim otoczeniu tego już nikt nie słucha a młodzi ludzie chyba nawet nie kojarzą.
w 2019 Trójka była na trzecim miejscu pod względem popularności stacji radiowych
Przecież hojne dotacje już czekają na założycieli Radia Wolność, czy jak tam się nazwą.
https://dailyweb.pl/radio-wojciecha-manna-zebralo-prawie-500-tys-zl-na-crowdfundingu-to-rekord/
Na patronie na swoje dzieła.
Zebrała więcej niż chciała.
I uważa Kolega, bo tu jest taki inny Kolega co zaraz spyta o doświadczenia Kolegi z prowadzeniem radia internetowego, żeby móc się odnieść do Kolegi wypowiedzi.
No chyba, że nie spyta ...
Szustak x 1.5 x ilość osobowości.
1.5 to tak zachowawczo i zachowując dalece posunięta ostrożność wyceny.
Wypowiada się p. Skiba.
Kazik do tej pory był znany jako wielbiciel PiS: apelował, aby nie demonizować partii Kaczyńskiego, bagatelizował protesty o wolne sądy, zrównywał rządy PiS z PO, a Lecha Kaczyńskiego obwołał najwybitniejszym prezydentem w historii III RP. Dlatego "Twój bój jest lepszy niż mój" i jego zdjęcie z Trójki to dla mnie kłótnia w rodzinie.
To a propos tych ludzi, co to nigdy zdania nie zmieniają.
A tu p. Staszewski się wzioł i wkurzył na to, na co i tutejsi forumowicze się wkurzali.
Choć nie wiem na kogo będzie głosował, jeśli będzie, to prawda.
roku 2011
Lech Kaczyński powinien mieć pomnik w Warszawie?
- Oczywiście, że powinien. Bez względu na opinie o nim - zginął na posterunku, pełniąc obowiązki głowy państwa, a nie u siebie na działce, zabijając się szpadlem. A poza tym - czy nam się to podoba czy nie - był najlepszym prezydentem Polski ostatniego 20-lecia. Bo kto, jeśli nie on? Jaruzelski? Wałęsa? Nie wygłupiajmy się... A może Kwaśniewski, który do Charkowa, na groby polskich żołnierzy pojechał pijany? Długo nie dostrzegałem niestosowności tej sytuacji. Do czasu, aż uświadomiłem sobie taką rzecz: a jakby to prezydent Izraela przyjechał do Auschwitz i się zataczał?
2. Jego wypowiedź zgadza się z moim doświadczeniem
Pamiętam te wypowiedzi Kazimierza Staszewskiego, poza tą o prezydencie Lechu Kaczyńskim.