Skip to content

Problem z towarzyszami UBywatelami może być

135678

Komentarz

• dyzio napisal(a):

Naród jest bardzo młody, ma ok. 50 lat i ciągle się tworzy, buzuje i oczyszcza się
    Święta siostra Faustyna to z jakiego narodu była? Piłsudski, Paderewski, Dmowski itd to wokół siebie jaki maród skupiali?
    ?
  • loslos
    edytowano December 2016
    Inny choć istotnie o tej samej nazwie.
  • Paweł Kasprzak zęby zjadł na prowokacjachimage
  • Zeświniona dzicz wybija zewsząd i jedno, co można zrobić to zachować zimną krew i być cool. Poddać się emocjom to tyle co przegrać. Ich nienawiść i bluzgi mają wyraźnie demoniczny charakter i to jest ta otchłań, w którą musimy patrzeć przynajmniej raz dziennie jeśli wchodzimy do internetu. Pozytywnym skutkiem tych kontaktów, przynajmniej w moim przypadku, jest modlitwa bardziej żarliwa niż kiedykolwiek.

• Suchejcie, bo akurat w weekend chlałem i nie uważałem. Była jakaś leworucja esbeków w Polszcze czy co?
  • Była grupka w odblaskowych kamizelkach. Trochę pogwizdali, pomachali białymi różami z rozdzielnika, kilku poskakało i koniec rewolucji.
  • Rewolucja jednodniówka.
  • Cyrylica napisal(a):
    Była grupka w odblaskowych kamizelkach. Trochę pogwizdali, pomachali białymi różami z rozdzielnika, kilku poskakało i koniec rewolucji.
    Aj waj!
  • los napisal(a):
    Inny choć istotnie o tej samej nazwie.
    Inny, starożytny
  • Piotrowicz przymuszon i się spowiada się.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• tylko taki wklejkon ku serc pokrzepieniu:

• AnnaE napisal(a):
    Piotrowicz przymuszon i się spowiada się.
    I dobrze. Z nim to jak z Kurskim. Fajnie, że jest po naszej stronie, ale płakać po nim nie będę.
  • edytowano December 2016
    Piotrowicz tym się różni od Kurskiego, że nie flirtuje z ludźmi z GW i tvn.

Leszek
    @Leszek

Szkoda, że Piotrowicz nie był w PJN bo wtedy Warzecha by go bronił. Ale pewnie poseł był na coś takiego za przyzwoity.

Przecież Petru oświadczył przy sprawie Misiewicza, że wyłuskają jednego po drugim.
    Uważam, że PiS powinno każdy taki przypadek sprawdzić, sensownie wyjaśnić ludziom, zakończyć sprawę jak najszybciej i dalej robić swoje. Jak z Misiewiczem.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• A ja czekam, kiedy my tak zaczniemy. Każdy bez wyjątku jeden po jednym ma skończyć jak dr Ratajczak. Bez litości.
  • 7dmy napisal(a):
    Jakbym miał na to wpływ to w pierwszej kolejności zaszczułbym tych po naszej stronie co to przy tego rodzaju nagonkach, i to wszystko jedno czy mających jakieś ograniczone podstawy czy nie, organizowanych przez gazownie i tvny, mają nieodpartą potrzebę zaśpiewania w chórze wujów, potępienia, odcięcia się etc.

Po raz milionowy jest grana ta sama sztuka, a ich to jeszcze nie nauczyło, że jakby się nie odcięli, jakby nie potępili, to oni i tak będą następni, o ile wejdą towarzystwu w paradę.
    Idem in me. A Piotrowicz powinien powiedzieć tylko, " żeby kobyłę jego całowali pod ogon"
    Prawdopodobnie o to chodziło w polowaniu na posła Piotrowicza:
    image
  • najśmieszniejsze, że Jaruzelski to wielki człowiek, patriota, Kiszczak - człowiek honoru, stan wojenny to wydarzenie kulturalne, UB/SB to szacowna instytucja, której członkowie mają prawo do sutych emerytur (czyli wdzięczności kolejnych pokoleń Polaków)
    natomiast pan Piotrowicz jest be - bo był prokuratorem w PRL-u
  • Tymczasem Marek Migalski w Rzeczpospolitej pluje na "prawicową Polskę", szydzi z Macierewicza i Misiewicza, natomiast pochyla się z troską nad politykami SLD, dziwując się ich milczeniu w sprawie emerytur SB-ków, skoro 40 proc. społeczeństwa uważa, że powinny zostać.
    Człowiek-szmata. Przykre
  • A mogłem mu napluć w twarz...
    Na ostatnim piffku, kiedy czekałem na chłopaków - siedział sobie w kawiarence przy Dworcu PKP/CH i pił kawkę....
  • romeck napisal(a):
    A mogłem mu napluć w twarz...
    Na ostatnim piffku, kiedy czekałem na chłopaków - siedział sobie w kawiarence przy Dworcu PKP/CH i pił kawkę....
    Trzeba było na niego patrzeć pogardliwie, albo pokazać język :P
  • Albo chociaż nienawistnie pomilczeć ;-)
  • Pokazywać język komuś kogo nie ma? Bessęsu trochu.
  • KAnia napisal(a):
    Tymczasem Marek Migalski w Rzeczpospolitej pluje na "prawicową Polskę", szydzi z Macierewicza i Misiewicza, natomiast pochyla się z troską nad politykami SLD, dziwując się ich milczeniu w sprawie emerytur SB-ków, skoro 40 proc. społeczeństwa uważa, że powinny zostać.
    Człowiek-szmata. Przykre
    Nigdy do końca nie zrozumiałem mechanizmu skurwiania się ludzi w dzisiejszych czasach. Za komuny chyba ogarniam, w sumie typowo ludzkie w wielu przypadkach, ale dziś ?
  • wyjebane w kosmos ego, narcys, i zawiedzione nadzieie.
  • Sarmata1.2 napisal(a):
    wyjebane w kosmos ego, narcys, i zawiedzione nadzieie.
    To plus mechanizm podobny do tego z experymentu prof Zimbardo (strażnicy więźniowie) gdzie swą wartość budujemy na poniżaniu innych.
  • Sarmata1.2 napisal(a):
    wyjebane w kosmos ego, narcys, i zawiedzione nadzieie.
    Moja znajoma kilka lat pracowała w jego biurze: kasa, ego, kasa, narcyzm, kasa.
  • Mania napisal(a):
    Krzysztof Minkowski ur. w 1980 roku. Młody i już się ześwinił dla kariery. http://www.tysol.pl/a3080-Smolenski-kabaret-w-Berlinie-Polski-rezyser-kpi-z-katastrofy-i-utrwala-stereotypy-o-Polakach
    Minkowski? Czy przypadkiem nie krewniak Aleksandra Minkowskiego - tego od "Szaleństwa Majki Skowron"?

• JORGE napisal(a):
    KAnia napisal(a):
    Tymczasem Marek Migalski w Rzeczpospolitej pluje na "prawicową Polskę", szydzi z Macierewicza i Misiewicza, natomiast pochyla się z troską nad politykami SLD, dziwując się ich milczeniu w sprawie emerytur SB-ków, skoro 40 proc. społeczeństwa uważa, że powinny zostać.
    Człowiek-szmata. Przykre
    Nigdy do końca nie zrozumiałem mechanizmu skurwiania się ludzi w dzisiejszych czasach. Za komuny chyba ogarniam, w sumie typowo ludzkie w wielu przypadkach, ale dziś ?
    Prawda? Czasy są dziwne. Ludzie kierują się jakimiś automatyzmami jakby nie myśleli tylko plyneli z prądem. Dziwne.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.