Górski nie oglądał Yes minister. Bo gdyby oglądał, to powinien się zastrzelić z łuku albo w inny sposób pozbawić życia. Jeden greps w kółko - jak to Prezes rządzi a reszta to skretyniali wazeliniarze. Nawet jak kogoś to bawi (mnie nie), to starczy na 10 sekund śmiechu. A po 127 obejrzeniu tego samego żarciku można wyć z rozpaczy.
Brzost napisal(a): Ale Szczypińską nieźle zrobili, wygląda prawie jak oryginał :-)
To prawda, świetnie
los napisal(a):Jeden greps w kółko - jak to Prezes rządzi a reszta to skretyniali wazeliniarze. Nawet jak kogoś to bawi (mnie nie), to starczy na 10 sekund. A po 127 obejrzeniu tego samego żarciku można wyć z rozpaczy.
Kurna, a gdzie dowcip? Skaczą po gabinecie i popiskują. Dialogi średnio celne. Szkoda, bo Górski to zdolniacha, ale i on - jak widać - nie daje prezesowi rady. Taki to z tego Jarkacza głaz granitowy.
Prawdziwym fenomenem nie jest ten serial tylko jego popularność. Koncept na jeden odcinek a poza tym nuda. O co tu chodzi? O Kaczyńskiego którego się ludzie boją.
raste napisal(a): Prawdziwym fenomenem nie jest ten serial tylko jego popularność. Koncept na jeden odcinek a poza tym nuda. O co tu chodzi? O Kaczyńskiego którego się ludzie boją.
Podsłuchałem dziś, jak w pokoju obok coś ze siedem pań po 50tce dosłownie zaśmiewało się opowiastkami z tego filmiku. Wywnioskowałem, że podnieca je sam fakt, że filmik jest o Kaczorze i rządzie. Nie wiem, nie znam się, widziałem tylko kątem oka na jutjubie, że nawet Solejuk tam gra (Szyszkę zdaje się).
Już gdzie indziej pisałem: lemingi "gadają Górskim". Obejrzałem. Niektóre odcinki i sceny paskudne. Podła szydera. Na miejscu służb medialnych PiS (mam nadzieję że są i się obudzą) jednak bym oglądał i dawał sensowny kontrprzekaz.
Rafał napisal(a): Już gdzie indziej pisałem: lemingi "gadają Górskim". Obejrzałem. Niektóre odcinki i sceny paskudne. Podła szydera. Na miejscu służb medialnych PiS (mam nadzieję że są i się obudzą) jednak bym oglądał i dawał sensowny kontrprzekaz.
Nie oglądam od trzeciego odcinka, ale słucham opinii. Popieram Rafała.
nowy odcinek posiedzenia ready: Tusk, schetyna, sikorski, how, kopacz. Ogolnie rzyg. Znamienny koniec - nigdy tak nie konczyl - bezposrednio zwrocil see do poblicxnosci: "wytrzymacie 2,5 roku?"
7dmy napisal(a): Problem polega na tym że tam się kpi tylko z Kaczora, koncentrując tylko na nim i jego współpracownikach, to daje ten efekt.
Jeśli chodzi o Kaczora to może i rzeczywiście ociepla mu wizerunek. Jednak reszta jest destrukcyjna. To co tam się wyprawia z Prezydentem Dudą jest oburzające i obrzydliwe. Robi się z niego bezwolnego kretyna - trzeciorzędnego wykonawcę poleceń bez zajęcia, sztorcowanego przez sekretarkę - złośliwą szczerą lizuskę. Niestety taka rola Prezydenta wydaje się odpowiadać również części zwolenników Dobrej Zmiany. Wizerunek Ministra Błaszczaka to złośliwy, mściwy przygłup - lizus i intrygant. Itd, itp. Górski nie wierzy w to co robi. To sprzedajny inteligentny gnojek. W szybkim tempie goni Wojewódzkiego.
Najlepiej byłoby zrobić w necie coś humorystyczno - prześmiewczego w drugą stronę. Tylko już trochę to spóźnione i kto ? Ten Górski niestety zdolny jest i ma przewagę kilku okrążeń.
Pewnie więc pozostaje przeczekiwać, nie reagować i zmieniać temat aż się to wypali.Górski trochę pomaga rozzuchwalając się i robiąc coraz bardziej chamską i prymitywną czarną propagandę. To mu zyskuje poklask opozycji absurdalnej (bardzo celne by Szewczak) i najbardziej zajadłych lemingów, ale odstręcza ludzi prostych i prostolinijnych czyli większość.
E tam hOOj. Wiefiurki z aleji Jerozolimskich ćwierkają że kontrakt z pomarańczom wymaga bycia po własiwej stronie barykady i szczelanie do nas. Bo jak nie to w kiosku ruchu zasiądzie kto inny.
BTW dlaczego kasa na 'ucho prezesa' ma pomarańczowe odciski palców??? I ślady skrzeku oraz ślimaka???
Czasem wiela prawdy jest w bajkach i miejskich legendach...........................
No proszę, czyli współpraca w ramach trójkąta wajmarskiego nadal żywa. Że tej starej k... Francji jeszcze się będzie chciało, kto by pomyślał... Jak tam z podatkiem od sklepów wielkopowierzchniowych? A jak audyt elektrojondrowy?
Komentarz
*Kabaret POTEM, "Bajki dla potłuczonych"
ludź: To co pani robi?
sekretarka nr 2: Ja? Ja wprowadzam ludzi do gabinetu pana Prezesa.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=wxvIvWlYce4
Acha, nie podaję nazwiska aktorki, bo zagadkja rozwiązuje się sama bo usłyszeniu ślicznego tembru głosu...
Ja nie. Nie chce mi się. Może wszystkie naraz kiedy serial się skończy.
Tusk, schetyna, sikorski, how, kopacz.
Ogolnie rzyg. Znamienny koniec - nigdy tak nie konczyl - bezposrednio zwrocil see do poblicxnosci: "wytrzymacie 2,5 roku?"
- taktyka salami z chińskich więzień ery wojny w Wietnamie.
- odcinek 11 to już zwykła chamówa i to łopatologiczna
- problemem jest neutralizacja tego ścieku
Pewnie więc pozostaje przeczekiwać, nie reagować i zmieniać temat aż się to wypali.Górski trochę pomaga rozzuchwalając się i robiąc coraz bardziej chamską i prymitywną czarną propagandę. To mu zyskuje poklask opozycji absurdalnej (bardzo celne by Szewczak) i najbardziej zajadłych lemingów, ale odstręcza ludzi prostych i prostolinijnych czyli większość.
BTW dlaczego kasa na 'ucho prezesa' ma pomarańczowe odciski palców??? I ślady skrzeku oraz ślimaka???
Czasem wiela prawdy jest w bajkach i miejskich legendach...........................
Prócz plotki, że Bul z Zegarkiem pływają jachtem po Karaibach...
Jak tam z podatkiem od sklepów wielkopowierzchniowych?
A jak audyt elektrojondrowy?