Maria napisal(a): Cytować Ibrisa?! I jeszcze serio analizować jego "wyniki"?!!!!
Brakuje mojej osobie takiego emotika, który zbiera szczękę zez podłogi. Z szaconkiem.
Co za różnica. Jeśli ktoś mówi, że Kuchciński jest popularniejszy niż Szejtan, to mie wystarcza.
Powiem Ci we wielkiej tajemnicy (i niech to pozostanie między nami, bardzo proszę), że IBRiS nagminnie i celowo łże jak - no tu aż mnie zatchło z braku zbyt dosadnego porównania. Bo psów ani burych suk z pewnością nie będę szkalować, co to, to NIE!
Proszę mocno trzymać poręcze fotela, bo jazda zapowiada się niezła:
IBRIS obstawia w tym sezonie exit-pools z wyborów parlamentarnych [edit] dla 3 największych telewizorni.
natenczas napisal(a): Także tkwię w rozbawieniu, ale z tyłu głowy niepokój: co jeśli zsl wykręci z 11%, wejdzie konfedera, a głosów nieważnych będzie z 10%?
Maria napisal(a): Cytować Ibrisa?! I jeszcze serio analizować jego "wyniki"?!!!!
Brakuje mojej osobie takiego emotika, który zbiera szczękę zez podłogi. Z szaconkiem.
Co za różnica. Jeśli ktoś mówi, że Kuchciński jest popularniejszy niż Szejtan, to mie wystarcza.
Powiem Ci we wielkiej tajemnicy (i niech to pozostanie między nami, bardzo proszę), że IBRiS nagminnie i celowo łże jak - no tu aż mnie zatchło z braku zbyt dosadnego porównania. Bo psów ani burych suk z pewnością nie będę szkalować, co to, to NIE!
IBRIS obstawia w tym sezonie exit-pools z wyborów parlamentarnych [edit] dla 3 największych telewizorni.
= Jako że odcięty jestem trochę od TV i mało mnie w internecie (twitter) (mam dwie sesje foto do ogarnięcia)
to omija mnie cała zabawa w śledzeniu smaczków i deserków kampanii... szkoda, bo tempo zakłada: nie liczą sie wpadki i tak konkurencja nie zdąży zareagować a efekt może przeważyć szalę zwycięstwa (dla PiS - większość konstytucyjna, dla opozycji totalnej połowa sejmu minus jeden)
Panie, ja się cały weekend trzymałem, tak mnie jakiś twitterianin urządził. I jeszcze replikowałem defetyzm po forach. Zarządzę sobie chyba ciszę wyborczą z powodu poruta.
Rządy ruskich onuc w Izraelu to koniec Izraela bo amerykańska pomoc osłabnie. USA będą mogły z ulgą odpuścić Bliski Wschód bo nie jest im już do niczego zbytnio potrzebny. Skupią się na ochronie szlaku przez Morze Czerwone i cieśniny czarnomorskie oraz blokowaniu Chinom dostępu do ropy. Izrael tylko im w tym przeszkadza zawracając głowę i wciągając w kosztowne wojny lokalne. Przy okazji: czy ograniczenie dostaw z Zatoki jest na rękę czy wbrew interesom USA? Przy okazji zmusza Europe do zajęcia się sprawą znacznie skuteczniej niż poprzez apele i krytykę.
Komentarz
Toż to ich ostatnia deska ratunku jest.
a nie, zaraz
Z tego co mi wiadomo to IPSOS.
Zamieszałem.
=
Jako że odcięty jestem trochę od TV i mało mnie w internecie (twitter)
(mam dwie sesje foto do ogarnięcia)
to omija mnie cała zabawa w śledzeniu smaczków i deserków kampanii...
szkoda,
bo tempo zakłada: nie liczą sie wpadki i tak konkurencja nie zdąży zareagować a efekt może przeważyć szalę zwycięstwa
(dla PiS - większość konstytucyjna, dla opozycji totalnej połowa sejmu minus jeden)
https://tvp.info/44107574/16092019-1732/program-o-co-chodzi,odc-523
Cela+ w Izraelu będzie?
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/agata-mlynarska-wygrala-proces-z-niezalezna-pl-przeprosiny