- Nie chodziło o to, że miały być kwity, tylko o to, że ludzie, którzy mnie popierają - bo tak "Gazeta Wyborcza" napisała - jacyś mi bliżej (nieznani) bo oni nie byli tam wskazani w tym materiale - współpracownicy czy sojusznicy, że to oni jakichś materiałów chcieli, czy użyli, czy chcieli użyć - podkreślił były szef MON. /Antoni/
Dyzio_znowu napisal(a): A jak inaczej rozumieć obecne wpisy o Bugodrzu, braku narodu i państwa, niepoważności Polski, Kmicicu (czy to ten co oszczędził jednak zdrajcę?) . Sugerowanie, że jesteśmy nędzni bo różne Timmermanse chodzą żywi po tym świecie?
Od lat próbuję zgłębić polityczne pretensje do Polski Kol. Losa i niestety wychodzi mi jeden najważniejszy element: brak komanda śmierci , które zapewni nam miejsce w elicie narodów i państw. No tak mi wychodzi ale mogę się mylić..
Jeżeli 2 lata temu mieliśmy państwo teoretyczne to nie jest możliwe że teraz mamy super państwo. Jesteśmy na początku drogi.
On ma taką orientację w polityce jak Michał Szpak, mniej więcej. To prości ludzie som, często podpuszczani i wykorzystywani przez różnych kitlów czy kublików. Dobrze, że choć w Boga wierzą.
Mania napisal(a): On ma taką orientację w polityce jak Michał Szpak, mniej więcej. To prości ludzie som, często podpuszczani i wykorzystywani przez różnych kitlów czy kublików. Dobrze, że choć w Boga wierzą.
to racja. dlatego w ich przypadkach - milczenie, złotem na podium!
(tak zostal wrobiony aktor Tomasz Karolak w programie Lisa przez Lisa (fejknjus o córce Dudy)
Wprawdzie to inny kaliber ludzi i sprawy, ale pamiętam jak wrobiono Niemena w pierwszych dniach stanu wojennego. W dniu pacyfikacji Wujka puścili po dzienniku tv Bema pamięci rapsod żałobny i jeszcze inne jego pieśni o Ojczyźnie. Tak że u nasz w domu, w jednym pokoju leciała relacja o Wujku, z Wolnej Europy, a w drugim pokoju śpiewał Niemen w tv. Oczywiście z nagrań, ale tak się władzia uwiarygodniała.
Z tym, że Niemen nie miał o tym bladego pojęcia, co czyni kolosalną różnicę. I nigdy komuchów w żaden sposób nie poparł oraz wywiadów nie udzielał (to przecież był czas bojkotu TV przez artystów), a Karolak polazł do Lisa bez żadnych oporów.
Krystyna Pawłowicz @Krystyn16616795 6 godz.6 godzin temu Sejm:Polska nie brała udziału w Holokauście!!! Kneset:Polskę oskarżyć Holokaust !!! I co dalej,Izraelu? Wojna przeciw Polsce o trwanie kłamstwa,czy pokój z nami w prawdzie? Jeśli wojna,to gdzie Żydzi znajdą teraz azyl przed antyżydowską Europą ?
172 odpowiedzi 485 podanych dalej 1 440 polubionych
Komentarz
/Antoni/
Tygodnik Solidarność
@Tysol
6 min.6 minut temu
"Wyborcza" atakowała pobożność polskich skoczków. Adam Małysz odpowiada: "Jestem zbulwersowany"
http://www.tysol.pl/a15580--Wyborcza-atakowala-poboznosc-polskich-skoczkow-Adam-Malysz-odpowiada-Jestem-zbulwersowany- …
A Małysz fajny.
http://www.se.pl/wiadomosci/polska/malysz-ostro-o-kaczynskim-smieszne-ze-zamiast-na-wawelu-sklada-kwiaty-pod-palacem-prezydenckim_176925.html
To prości ludzie som, często podpuszczani i wykorzystywani przez różnych kitlów czy kublików. Dobrze, że choć w Boga wierzą.
dlatego w ich przypadkach - milczenie, złotem na podium!
(tak zostal wrobiony aktor Tomasz Karolak w programie Lisa przez Lisa (fejknjus o córce Dudy)
Rafał Ślusarz
@slusarzrafal
9 min.9 minut temu
Głosowania o 1.30!
#GermanDeathCamps
Krystyna Pawłowicz
@Krystyn16616795
6 godz.6 godzin temu
Sejm:Polska nie brała udziału w Holokauście!!!
Kneset:Polskę oskarżyć Holokaust !!!
I co dalej,Izraelu? Wojna przeciw Polsce o trwanie kłamstwa,czy pokój z nami w prawdzie?
Jeśli wojna,to gdzie Żydzi znajdą teraz azyl przed antyżydowską Europą ?
172 odpowiedzi 485 podanych dalej 1 440 polubionych
Senat przegłosował ustawę o #GermanDeathCamps bez poprawek!
Dobra zmiana.