Skip to content

Wojna

1299300301302303305»

Komentarz

• @vigilate1944 powiedział(a):
    Jednym słowem Ukraina zwycięża. Paradne!

A kto to napisał?

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@vigilate1944 powiedział(a):
    Jednym słowem Ukraina zwycięża. Paradne!

A kto to napisał?

Zrozumiał jak umiał, każdy ma jakieś ograniczenia.

• ironia się źle sprzedaje w necie?

• @KazioToJa powiedział(a):
    ironia się źle sprzedaje w necie?

Vigi ma parszywień styl manipulacji, więc domniemanie ironii takich kreatur nie dotyczy.

• Uwaga na gównopraqwdę odnośnie tego że ruskie zagłuszają ukraińskie drony. Tz, tak ruskie zagłuszają skutecznie ukraińskie drony od początku wojny, no z tym, że na niedużych odcinkach frontu i przez jakiś czas. Czyli przez jakiś czas ukraińskie drony szaleją a ruska WRE i ichnie drony są bezradne, aby po pewnym czasie ukraińskie drony słabowały, a ruskie szalały, aby po pewnym czasie ...obserwowane cykle od początku wojny.
    Ruskie raz miały prawdziwe zagłuszanie, w lutym 2022, ale musieli z niego zrezygnować bo zagłuszało wszystko wszystkim.

• edytowano 02:03

Ruskie mają bardzo wujowy record w zagłuszaniu.
    Jako szczyl, obeznany z radiem z zielonem okiem, za pomocą specjalnej anteny łapałem staremu RWE i wiem, że zagłuszanie im tyż nie wyszło.
    Raz w ramach eksperymentu zamiast podłączyć radio do normalnej anteny "rabbit ears", bo słabo było słychać, wyciągłem druty przez okno i podłączyłem jeden do anteny TV na dachu a drugi do siatki ogrodzeniowej. Tą sposobą uzyskałem 20 metrową antenę.
    RWE odbierało jak tra lala. Tata tyż mnie pochwalił, hehe.
    Ale to 50 lat temu było...

👣

🐾
    🐾

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.