Co do przewodzenia prądu, to mój syn, wówczas chyba 1 czy 2 lata, włożył do buzi kabel USB podłączony do komputera i wyświetlił się komunikat, że nie rozpoznano urządzenia. Wiele osób potem próbowało, ale nikomu się nie udało.
W_Nieszczególny napisal(a): Co do przewodzenia prądu, to mój syn, wówczas chyba 1 czy 2 lata, włożył do buzi kabel USB podłączony do komputera i wyświetlił się komunikat, że nie rozpoznano urządzenia. Wiele osób potem próbowało, ale nikomu się nie udało.
W_Nieszczególny napisal(a): Co do przewodzenia prądu, to mój syn, wówczas chyba 1 czy 2 lata, włożył do buzi kabel USB podłączony do komputera i wyświetlił się komunikat, że nie rozpoznano urządzenia. Wiele osób potem próbowało, ale nikomu się nie udało.
Komentarz
-Tato odkryłem ciekawą rzecz , zwykły pomarańczowy tik-tak przewodzi prąd a truskawkowy nie !
czy szczepiony?
- Pstryknąłeś?
- Tak. Zgodziła się za dwa tik-taki.
Volenti non fit iniuria córeczko
(bo inwencja dzieciaków nie zna granic)
- wymienia kilku, a na koniec: Święty Mocny
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Freiburg, konwent dominikanów , Szwajcarja
magazyn Kreda
polecam
szczerze
https://magazynkreda.pl/artykuly/adwent-w-rodzinie/?utm_medium=email&utm_source=getresponse&utm_campaign=Czy+doba+nadal+trwa+24+godziny?+Nie+sdz!
- Przemocą, podstępem, szantażem.
- Przemocą, podstępem, szantażem.
)