Wyobrażacie sobie Niemca z wąsikiem z międzywojnia? )
mogę se wyobrazić, jednak nie tylko elegancja jest w cenie, również u(prze)czulenie na pewne obrazy. para frazuję rzeczy, które w Polszcze są dowcipne lub patriotyczne, za Odrą moga wywołać reakcje polityczne mocniejsze niż wysypka ;D
Wystarczy jeden kretyn Apoloniusz Tajner. To przykład faceta który jest niezłym fachowcem i poza tym beznadziejnym, żenującym typkiem. Prędzej czy później te skoki rozwali. Resztę narciarstwa już chyba rozwalił.
Wczorajsze zawody nie wyszly naszym Orłom. Szykowalismy się na wielką fetę a tu klops. Hula o mały włos nie wskoczył na podium. Najgorszy moment z możliwych na taką wpadkę (tuż przed IO) ale może to lepiej. Zejdzie powietrze z naszych i z naszych względem nich oczekiwań. Kamil poza 30 konkursu to nie wiem kiedy ostatnio był.
3,4 punkta przewagi, wcale nie tak mało jak się wydawało początkowo. Ale w drużynie dziś wygraliby Norwegowie z dużą przewagą. Potem Niemcy, my trzeci. Jest co poprawiać.
Komentarz
rozpropagował bułkę z bananem i wąsik (Freitag probuje ten fragment męskiej elegancji zaszczepić u siebie)
para frazuję
rzeczy, które w Polszcze są dowcipne lub patriotyczne, za Odrą moga wywołać reakcje polityczne mocniejsze niż wysypka ;D
https://sportowefakty.wp.pl/skoki-narciarskie/733565/werner-schuster-zmartwiony-forma-niemieckich-skoczkow-brakowalo-nam-jakosci
Brawo!
Szykowalismy się na wielką fetę a tu klops.
Hula o mały włos nie wskoczył na podium.
Najgorszy moment z możliwych na taką wpadkę (tuż przed IO) ale może to lepiej. Zejdzie powietrze z naszych i z naszych względem nich oczekiwań. Kamil poza 30 konkursu to nie wiem kiedy ostatnio był.
Po co nam enerdowskie robocopy!
Złoty Kamil!
Ale ta punktacja i przeliczniki wiatru, belki... to można zwariować!
Emocje level hard.
Ale w drużynie dziś wygraliby Norwegowie z dużą przewagą. Potem Niemcy, my trzeci. Jest co poprawiać.