No i co z tymi Amerykanami? Łże Węglarczyk jako ten pies od pierwszego do ostatniego słowa, czy coś jest na rzeczy? (uprzedzała pani nasza Irenka kochana parę dni temu, że atak idzie na nas z najmniej spodziewanej strony)
Możemy skorzystać tylko ze znajomości ogólnych praw ludzkiego postępowania. Otóż mówią one - że njus nie jest informacją dla motłochu tylko orężem wojny. Co to w ogóle za durny pomysł informować o czymś motłoch, motłoch się tylko wykorzystuje. Kto tak zagrał - nie wiemy, na pytanie qui bono odpowiedź jest prosta: wszyscy. Ja obstawiam Niemców, skoro merdia niemieckie.
pan Premier napisał list do rabina celebryta, duchowego powiernika Majkela Jacksona, piszącego o seksie również męsko-męskim, gościa Ofry Winfrey, kiedys działacza młodzieżowego Chabad Lubawicz. z którego musiał zrezygnować, kiedy w Oxfordzie więcej członków było nie-żydów niz tych, których miał kierować na drogę zbawienia (idea Chabadników)
Z kompleksów? Co wy gadacie, panie? Jakie kompleksy? Ale widzę, że można ten model pojmowania wydłubany z koziego zadka kontynuować bez końca. Nie na tym polega gra Polaków z Żydami i vicewersalka - to by było zbyt proste. Nie zwykłam wytykać komuś młodego wieku i braku doświadczenia, lecz tym razem korci mnie by odstąpić od tej zasady i rzec: Kolego 7, widać że jeszcze za mało kumacie o co biega na tym świecie. Ale spoko. Z czasem pewność swoich ocen zaczyna się kurczyć. i to wtedy właśnie mamy szansę dostrzec rozmaite boczne ścieżki i odnogi "prawdy jedynie słusznej".
- Tym, którzy zostali wypędzeni chcę powiedzieć - wybaczcie; Polska moimi ustami prosi ich o wybaczenie - żeby zechcieli zapomnieć, przyjąć, że Polska tak bardzo żałuje, że ich dzisiaj w niej nie ma
- Tym, którzy zostali wypędzeni chcę powiedzieć - wybaczcie; Polska moimi ustami prosi ich o wybaczenie - żeby zechcieli zapomnieć, przyjąć, że Polska tak bardzo żałuje, że ich dzisiaj w niej nie ma
Tylko na Bubla albo Tejkowskiego.
Z robienia dobrze Ż ustami nie ma żadnej, ale to żadnej korzyści. Nawet krótkotrwałych profitów niet. Jest tylko miarą i probierzem urestwa.
Tylko na Bubla albo Tejkowskiego.
Z robienia dobrze Ż ustami nie ma żadnej, ale to żadnej korzyści. Nawet krótkotrwałych profitów niet. Jest tylko miarą i probierzem urestwa. Ja tam widze profity.
Tylko na Bubla albo Tejkowskiego. Na chadeków, jakas nowa siła na pewno o powstanie żeby zagospodarować kolegów.
Prezydent nadal mnie nie przeprosił w imieniu kogo tam chce. Za Marzec 68. Czekam dziś do północy, wspominając moje wybite przez eSBecję zęby. Wasz polski śmieć - b. studentka.
Zazu napisal(a): Prezydent nadal mnie nie przeprosił w imieniu kogo tam chce. Za Marzec 68. Czekam dziś do północy, wspominając moje wybite przez eSBecję zęby. Wasz polski śmieć - b. studentka.
Andrzej Duda ma Koleżankę przepraszać za rok 68-my?
Skoro on skrewił to poproszę wskazać kontrkandydatna na stolec prezydencki do owej północy.
Zazu napisal(a): Prezydent nadal mnie nie przeprosił w imieniu kogo tam chce. Za Marzec 68. Czekam dziś do północy, wspominając moje wybite przez eSBecję zęby. Wasz polski śmieć - b. studentka.
Skoro on skrewił to poproszę wskazać kontrkandydatna na stolec prezydencki do owej północy.
Bartosz Misiewicz. Ja nie podzielam entuzjazmu, ale jeśli *na poważnie* traktować wpisy znacznej części forumowiczów o nim trudno o lepszego kandydata.
Skoro tych tam "wypędzonych" przeprasza (m.in. Baumana i Szechtera), to tym bardziej Zazulkę powinien. Jak tam chętnie wskażę kontrkandydata, nie ma problemu - Beata Szydło.
Bartosz Misiewicz. Ja nie podzielam entuzjazmu, ale jeśli *na poważnie* traktować wpisy znacznej części forumowiczów o nim trudno o lepszego kandydata.
Lepszych by się paru znalazło. Problemem w tym że tak samo musi uwazackilka milionów Polaków
Komentarz
Łże Węglarczyk jako ten pies od pierwszego do ostatniego słowa, czy coś jest na rzeczy?
(uprzedzała pani nasza Irenka kochana parę dni temu, że atak idzie na nas z najmniej spodziewanej strony)
Możemy skorzystać tylko ze znajomości ogólnych praw ludzkiego postępowania. Otóż mówią one - że njus nie jest informacją dla motłochu tylko orężem wojny. Co to w ogóle za durny pomysł informować o czymś motłoch, motłoch się tylko wykorzystuje. Kto tak zagrał - nie wiemy, na pytanie qui bono odpowiedź jest prosta: wszyscy. Ja obstawiam Niemców, skoro merdia niemieckie.
Nie zwykłam wytykać komuś młodego wieku i braku doświadczenia, lecz tym razem korci mnie by odstąpić od tej zasady i rzec: Kolego 7, widać że jeszcze za mało kumacie o co biega na tym świecie. Ale spoko. Z czasem pewność swoich ocen zaczyna się kurczyć. i to wtedy właśnie mamy szansę dostrzec rozmaite boczne ścieżki i odnogi "prawdy jedynie słusznej".
W takim razie na kogo zaglosują?
Z robienia dobrze Ż ustami nie ma żadnej, ale to żadnej korzyści. Nawet krótkotrwałych profitów niet. Jest tylko miarą i probierzem urestwa.
Ja tam widze profity.
Na chadeków, jakas nowa siła na pewno o powstanie żeby zagospodarować kolegów.
Wasz polski śmieć - b. studentka.
Jak tam chętnie wskażę kontrkandydata, nie ma problemu - Beata Szydło.
Lepszych by się paru znalazło. Problemem w tym że tak samo musi uwazackilka milionów Polaków
https://wpolityce.pl/polityka/385141-pis-musi-poswiecic-regulacje-dotyczaca-ipn-michal-karnowski-dla-se-jakas-forma-wyjscia-z-ustawy-jest-nieunikniona