Rafał napisal(a): No to może Pan Mateusz go kopnie. JarKacz da się przekonać. Po co Gliński Panu Mateuszowi? Że bez jaj, a Selin ma?
Gliński sprawdził się w oczach Pana Mateusza po wypadku PBS, gdy obaj natychmiast rzucili się na chama do rządzenia po swojemu, podejmując decyzje których PBS by nie podjęła. Takiego cennego, dobranego jak w korcu maku sojusznika nie ma co porzucać przedwcześnie.
Rafał napisal(a): No to może Pan Mateusz go kopnie. JarKacz da się przekonać. Po co Gliński Panu Mateuszowi? Że bez jaj, a Selin ma?
Gliński sprawdził się w oczach Pana Mateusza po wypadku PBS, gdy obaj natychmiast rzucili się na chama do rządzenia po swojemu, podejmując decyzje których PBS by nie podjęła. Takiego cennego, dobranego jak w korcu maku sojusznika nie ma co porzucać przedwcześnie.
Dziadyga zostaje.
No ale Pan Mateusz nie jest idiotą. Z takimi ludźmi jak Gliński nie da się wygrać wyborów i pozostać Premierem i następcą JarKacza
Dziadyga zostaje.
No ale Pan Mateusz nie jest idiotą. Z takimi ludźmi jak Gliński nie da się wygrać wyborów i pozostać Premierem i następcą JarKacza
Pan Mateusz nie wygra również wyborów z takimi ludźmi jak Pan Mateusz - jeśli sam tego nie rozumie, to co mówić o jakimś tam Glińskim?
Chyba rozumie. A to za gitarkę złapie i pobrzdąka, a to ze staruszkami albo dziećmi się spotka. To się nazywa ocieplanie wizerunku. Agencje pijarowe mają pełne ręce roboty, choć podobno ostatnio zdarza się tam więcej samobójstw.
christoph napisal(a): Moze pani Glinska i jej fundacja ma jakieś plusy dodatnie?
Polsko-Amerykańska Fundacja Wolności ... może. Spore pieniądze, spory ruch.
Stocznia? Nie bardzo. Byt mikro, wokół którego - za sprawą córki Bigosa - powstało nieproporcjonalnie dużo szumu. Co najmniej połowa pieniędzy pochodzi od władzy centralnej i samorządowej. Projekty gdzie w tytule, a to Wola, a to Targówek, "mieszkańcy dzielnicy", "mieszkańcy w ośrodku kultury". To mówi o skali działania. Gdyby fundację rozwiązano, realny świat najprawdopodobniej nie dostrzegłby jej braku.
Renata Koźlicka Glińska w pierwszej fundacji zarabia jako pracownik etatowy, w drugiej jest członkiem Rady Nadzorczej.
Marek Zagórski będzie ministrem cyfryzacji. 2001-2005 poseł z listy PO 8 maja 2006 z rekomendacji Samoobrony RP objął urząd sekretarza stanu MRiRW W wyborach prezydenckich w 2010 był członek komitetu poparcia Bronisława Komorowskiego Obecnie u Jarosława Gowina #NieNaTakiPISgłosowałem
Ukończył Uniwersytet Szczeciński, Wydział Humanistyczny, kierunek Pedagogika oraz podyplomowe studia w zakresie finansów i bankowości w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
A skład rządu Jarosława Kaczyńskiego mamy przypominać? Dorn, Sikorski, Kluzik-Rostkowska, Ujazdowski a przecież wymieniam tylko tych z "rozdzielnika" PiSu, a nie koalicjantów.
Zagórski na ile go znam z medialnych wypowiedzi (czyli niewiele) to rozgarnięty facet. Czy jest "najlepszy" to nie wiem, ale zdziwienie, że ktoś w PiS był kiedyś albo będzie w przyszłości w PO czy okolicach jest ciężko zrozumiałe, bo takie przypadki są liczne i to na bardziej eksponowanych miejscach.
rozum.von.keikobad napisal(a): Zagórski na ile go znam z medialnych wypowiedzi (czyli niewiele) to rozgarnięty facet. Czy jest "najlepszy" to nie wiem, ale zdziwienie, że ktoś w PiS był kiedyś albo będzie w przyszłości w PO czy okolicach jest ciężko zrozumiałe, bo takie przypadki są liczne i to na bardziej eksponowanych miejscach.
Chętnie bym poznała nazwiska tych z PO, którzy faktycznie się sprawdzili. Zwłaszcza na tych eksponowanych stanowiskach. To nie złośliwość z mojej strony - naprawdę ich nie znam.
ks. Marcin Iżycki, Dyrektor Caritas Polska napisal(a): W związku z informacją o zamiarze przekazania nagród ministerialnych na rzecz Caritas, pragnę podkreślić, że Caritas przyjmuje tylko i wyłącznie dobrowolne datki na cele charytatywne.
Piękny plaskacz wymierzony JK. Zapunktował u mnie ks. Iżycki.
ks. Marcin Iżycki, Dyrektor Caritas Polska napisal(a): W związku z informacją o zamiarze przekazania nagród ministerialnych na rzecz Caritas, pragnę podkreślić, że Caritas przyjmuje tylko i wyłącznie dobrowolne datki na cele charytatywne.
Ładne.
Dyplomacja. Piękne kung fu
Ai Ki Do =
nie spotkałem wśród księży (zwykli prezbiterzy) pisowców!
Ładne.
Dyplomacja. Piękne kung fu Ai Ki Do =
Wszyscy pełowcy? Biskupi to nie dziwota, choć generalnie bliżej im do SLD i PSL.
W rozmowie z Katolicką Agencja Informacyjną ks. Marcin Iżycki, dyrektor Caritas Polska nie krył zaskoczenia taką decyzją. - Deklaracja o przekazaniu Caritas premii, otrzymanych uprzednio przez członków rządu, była dla nas niespodzianką. Oczywiście, jeśli zostaną przekazane, przyjmiemy te środki i planujemy je przeznaczyć na dwa programy, które prowadzimy w Polsce od lat: „Skrzydła” i „Tornister pełen uśmiechów” – wyjaśnia ks. Iżycki, dodając, że oba programy mają na celu wsparcie dzieci i młodzieży z niezamożnych polskich rodzin.
Komentarz
Dziadyga zostaje.
Pan Mateusz nie wygra również wyborów z takimi ludźmi jak Pan Mateusz - jeśli sam tego nie rozumie, to co mówić o jakimś tam Glińskim?
Stocznia?
Nie bardzo. Byt mikro, wokół którego - za sprawą córki Bigosa - powstało nieproporcjonalnie dużo szumu. Co najmniej połowa pieniędzy pochodzi od władzy centralnej i samorządowej. Projekty gdzie w tytule, a to Wola, a to Targówek, "mieszkańcy dzielnicy", "mieszkańcy w ośrodku kultury". To mówi o skali działania. Gdyby fundację rozwiązano, realny świat najprawdopodobniej nie dostrzegłby jej braku.
Renata Koźlicka Glińska w pierwszej fundacji zarabia jako pracownik etatowy, w drugiej jest członkiem Rady Nadzorczej.
2001-2005 poseł z listy PO
8 maja 2006 z rekomendacji Samoobrony RP objął urząd sekretarza stanu MRiRW
W wyborach prezydenckich w 2010 był członek komitetu poparcia Bronisława Komorowskiego
Obecnie u Jarosława Gowina
#NieNaTakiPISgłosowałem
Ukończył Uniwersytet Szczeciński, Wydział Humanistyczny, kierunek Pedagogika oraz podyplomowe studia w zakresie finansów i bankowości w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Znaczysie - fachowiec.
A Gliński won po pierwsze.
Dyplomacja. Piękne kung fu
Ai Ki Do
=
Ai Ki Do
=
Wszyscy pełowcy? Biskupi to nie dziwota, choć generalnie bliżej im do SLD i PSL.