Paranoja i cynizm. W Polsce ja skutecznie osmiesxa i obrzydza. Na swiecie zapomna. Znaczy utrzyma sie dobrze z tantiemow. Od czsu do czadu jakis peszkwil skrobnie lub zleci skrobniecie dla lolitycznych przyjacol przeciw Polsce.
taki żart, ponieważ noblistka dopiero co założyła konto na TT (albo po Noblu się uaktywniała na nim) i mnóstwo osób z miejsca dostało bana, nawe niegdy nic o niej nie pisząc, nie linkując
No nie, cytaty z Coelho jeszcze by pasowały, ale za chwilę podstawią jej Janusza Mikke. Edycja: Nawet znalazłem - "Będą pogromy homoseksualistów w Polsce."
taki żart, ponieważ noblistka dopiero co założyła konto na TT (albo po Noblu się uaktywniała na nim) i mnóstwo osób z miejsca dostało bana, nawe niegdy nic o niej nie pisząc, nie linkując
ale że ja????
Ej, no! Jaki masz login??
nie mam wcale , zacytowłam Bogu winnego ks Śliwińskiego, który tak skomentował banowanie Tokarczuk
Poseł PiS Arkadiusz Mularczyk zamieścił na Twitterze dosadny komentarz. "Szkoda, że przedstawiciel Akademii Szwedzkiej Per Waesterberg wspominając w laudacji dla Olgi Tokarczuk o polskiej "historii kolonializmu i antysemityzmu" nie wykorzystał szansy, aby przeprosić za "potop szwedzki"" – napisał polityk.
I za to, przy wszystkich jego wadach, lubię Brauna. On często jako jedyny potrafi publicznie walnąć kawę na ławę, jak nikt inny. I abstrahując od tego czy się z nim zgadzamy (a jak wiemy, często nie) - gorącego patriotyzmu nie można mu odmówić.
Mieszkowski: "Nie wątpię, że książki pani Tokarczuk pan poseł Braun przeczytał, podobnie JAK WIELE INNYCH NIEPOTRZEBNYCH KSIĄŻEK" "twórczość nie jest nasycona NARODOWYM NACJONALIZMEM"
Komentarz
Nobla dostała
Ale jeśli ktoś wcześniej nie wiedział, to obecnie nie przyjmie tego także do wiadomości.
Też tak mam.
Swoją drogą poco Dorzeczy cytuje Politykę, w której cytują Nie szczerze Tuska?
U nas okcja typu Żolte Kamizelki bylaby raczej trudna do wyobrażenia
No i oczywiście by siebie wybielić, ale to typowe.
Ej, no! Jaki masz login??
Edycja: Nawet znalazłem - "Będą pogromy homoseksualistów w Polsce."
nie mam wcale , zacytowłam Bogu winnego ks Śliwińskiego, który tak skomentował banowanie Tokarczuk
https://dorzeczy.pl/kraj/123253/forum-zydow-polskich-ostro-o-slowach-tokarczuk-barbarzynskie.html
bo ciekawe to wszystko i tych gęsków i półgęsków przy tym ogniu sporo.
Ciekawe co nato Balcerowicz
heh
Ale ta Scheuring-Wielgus jest napuszona.
On często jako jedyny potrafi publicznie walnąć kawę na ławę, jak nikt inny.
I abstrahując od tego czy się z nim zgadzamy (a jak wiemy, często nie) - gorącego patriotyzmu nie można mu odmówić.
Mieszkowski: "Nie wątpię, że książki pani Tokarczuk pan poseł Braun przeczytał, podobnie JAK WIELE INNYCH NIEPOTRZEBNYCH KSIĄŻEK" "twórczość nie jest nasycona NARODOWYM NACJONALIZMEM"