To, co wyżej podesłałeś z pejsa, to jest po prostu opis scen filmu Jezus z Nazaretu. Filmu, o którym pisałem.
No, taki mógł być zamysł scenarzysty - zresztą dobry, bo Syrach wprowadza dużo dramaturgii do obrazu. Można powiedzieć, że w filmie jest głównym antagonistą Pana Jezusa. Taki Vader czy tam Nocny Łowca.
Niewykluczone, że mu dorobili buzię - niesprawiedliwie, skoro uwierzył.
Szczerze mówiąc, dopiero parę dni temu usłyszałem tę wiadomość, więc nie mam pewności, o co naprawdę chodzi i czy jest to ustawa "pod coś" lub "pod kogoś". Będę śledził.
Pono chcą za tego no, wiecie Koledzy, Zategować osp. Jako takie ORMO. Dla państwowej straży. Znikną mundury i stare wirusy. Straż prz grobie Pańskim. W 1863 druh Hehlmann zakładał pierwsze osp w okolicy.... Piękna historia. Teraz mają lecieć spotkania po strażnicach nic się nie stało i będzie lepiej. Będą tylko ratownicy gaśnicy za 2oo zł za 24h dyzuru
Krystyna Szyszko (Stowarzyszenie ... im. Jana Szyszko) w NDz podaje, że chodzi o niedoprecyzowane rozszerzenie zapisu o zamianie gruntów leśnych na inwestycyjne. A obecne pozwalają np. na zbudowanie drogi (czyli wycięcie lasu).
Projekt nowelizacji wniosło trzydziestu posłów PiS 9. kwietnia 2021. Pierwsze czytanie na Komisji 18. maja.
ma być dodane:
(na cele ..... ) "oraz potrzeby i cele polityki państwa związane ze wspieraniem rozwoju i wdrażaniem projektów dotyczących energii lub transportu służących upowszechnianiu nowych technologii oraz poprawie jakości powietrza"
Krystyna Szyszko (Stowarzyszenie ... im. Jana Szyszko) w NDz podaje, że chodzi o niedoprecyzowane rozszerzenie zapisu o zamianie gruntów leśnych na inwestycyjne. A obecne pozwalają np. na zbudowanie drogi (czyli wycięcie lasu).
Projekt nowelizacji wniosło trzydziestu posłów PiS 9. kwietnia 2021. Pierwsze czytanie na Komisji 18. maja.
ma być dodane:
(na cele ..... ) "oraz potrzeby i cele polityki państwa związane ze wspieraniem rozwoju i wdrażaniem projektów dotyczących energii lub transportu służących upowszechnianiu nowych technologii oraz poprawie jakości powietrza"
A propos śp. Jana Szyszki, to ostatnio rozmawiałem z jedną panią, co pracuje w parku narodowo-radykalne. I powiada, że w PN zawsze bida aż piszczy i raz się tylko zdarzyło, żeby minister polazł do Lasów Państwowych i powiedział: Kurna, ma być tyle a tyle milionów na parki narodowo-radykalne!
Kwota, powiada ta pani, nie była oszałamiająca, ale tylko Szyszko tę sprawę postawił i on jeden budził dość moresu, żeby zostało wykonane.
Ja myślę, że on nie musiał łazić do LP, bo wtedy na ich czele stał silny człowiek, czyli Konrad Tomaszewski, który sam o tym doskonale wiedział i ztcw wystąpił z inicjatywą. Tak że to była zgodna inicjatywa obu zacnych liderów.
Komentarz
No, taki mógł być zamysł scenarzysty - zresztą dobry, bo Syrach wprowadza dużo dramaturgii do obrazu. Można powiedzieć, że w filmie jest głównym antagonistą Pana Jezusa. Taki Vader czy tam Nocny Łowca.
Niewykluczone, że mu dorobili buzię - niesprawiedliwie, skoro uwierzył.
A to ja - niewiedzą...
czy za taką pracę doktorską można kogoś uważać za naukowca?
Nie znam się, ale chyba: nie?
link do pracy T. R.
Gatunek / Forma:
Rozprawy akademickie.
Uwagi:
Niepublikowana praca doktorska
Jaką appkę polecacie do obsługi złacza HDMI w komórce? Moze być płatna byle bezpieczna, nie szpiegująca.
Porzebuję podłączyć smartfona do ekranu i kamerki. (Hub już mam)
Na allegro.
https://excathedra.pl/index.php?p=/discussion/11036/na-allegro-wyplynal-weksel
👣
🐾
🐾
Ja wiem,że to tokfm , pracownia na rzecz wszystkich istot, niemniej o co chodzi ? Brzoście ?
Będę śledził.
Zategować osp.
Jako takie ORMO. Dla państwowej straży. Znikną mundury i stare wirusy. Straż prz grobie Pańskim.
W 1863 druh Hehlmann zakładał pierwsze osp w okolicy....
Piękna historia.
Teraz mają lecieć spotkania po strażnicach nic się nie stało
i
będzie lepiej.
Będą tylko ratownicy gaśnicy za 2oo zł za 24h dyzuru
okładka Naszego Dziennika
ma być dodane: romeck: Elektrownia atomowa w lesie???
Kwota, powiada ta pani, nie była oszałamiająca, ale tylko Szyszko tę sprawę postawił i on jeden budził dość moresu, żeby zostało wykonane.
https://www.tysol.pl/a25066-Skad-bierze-sie-dobor-czytan-na-niedzielna-liturgie
Przyszłość losów Polski na Watykanie jest znana od półwiecza!
a do kościoła jeszcze trochę chodzi