Bo ludzie mają kaszanę w głowie i merdają się im wybory z głosowaniem. To tak jakby pomylić urodziny z przyjęciem urodzinowym. Urodziny są bez względu na to czy jest przyjęcie czy nie. Wybory są 10 maja, bo zostały na ten dzień zarządzone i nikt ich nie odwołał. Z różnych przyczyn bez głosowania, więc nieważne.
No nie wiem, czy fajny. Zielone ludziki przed kancelarią premiera rozbiły namioty i walczą z policją. Regularna bitwa. Jako kierujący tym zamachem stanu ujawnił się szemrany gość Tanajno, niby-kandydat na prezydenta. Rzekomo protestują "przedsiębiorcy", ale z filmów wynika, że to regularna, skoordynowana gtupa wojsk specjalnych "trenuje" z policjantami sztuki walki jak równy z równym i zapowiada posiłki na jutro rano. Jest groźnie. Z jakiegoś powodu siły, które stoją za tymi ludźmi, postanowiły nie dopuścić do wyborów w Polsce i za wszelką cenę zmusić rząd do wprowadzenia stanu nadzwyczajnego. Wybory nie wybory, ale policja, wojsko, a przede wszystkim polskie służby specjalne (o ile takie istnieją) powinny mieć już alarm.
KAnia napisal(a): No nie wiem, czy fajny. Zielone ludziki przed kancelarią premiera rozbiły namioty i walczą z policją. Regularna bitwa. Jako kierujący tym zamachem stanu ujawnił się szemrany gość Tanajno, niby-kandydat na prezydenta. Rzekomo protestują "przedsiębiorcy", ale z filmów wynika, że to regularna, skoordynowana gtupa wojsk specjalnych "trenuje" z policjantami sztuki walki jak równy z równym i zapowiada posiłki na jutro rano. Jest groźnie. Z jakiegoś powodu siły, które stoją za tymi ludźmi, postanowiły nie dopuścić do wyborów w Polsce i za wszelką cenę zmusić rząd do wprowadzenia stanu nadzwyczajnego. Wybory nie wybory, ale policja, wojsko, a przede wszystkim polskie służby specjalne (o ile takie istnieją) powinny mieć już alarm.
No i? Na razie przewagi nie mają. Spacyfikować, dołek, rozpoznanie, proces o naruszenie nietykalności funkcjonariusza, SANEPID administracyjnie za maseczki, nielegalne zgromadzenie, niezachowanie 2m i całokształt epidemii. Po drodze kilka "niechcących" atrakcji chyba im funkcjonariusze potrafią zapewnić? Oni byliby naprawdę groźni, gdyby wybory 10 maja miały się naprawdę odbyć. O przepraszam Losa, miałem na myśli głosiowanie oczywiście. Bo być może to miała być ostatnia linia obrony. Skoro rząd nie chce stanu nadzwyczajnego, to zostanie do niego zmuszony...
A jednak Niestety dzisiaj po raz kolejny mamy do czynienia z nielegalnym zgromadzeniem w centrum Warszawy. Ponownie apele policjantów spotkały się z brakiem reakcji protestujących. W związku z powyższym pierwsze osoby zostały już zatrzymane prewencyjnie. Czynności będą kontynuowane.https://twitter.com/Policja_KSP/status/1258787347254185991
na smarkfonie widzę na kompie nie nie wiem czemu ale tak bywa na tem forumie
edit. tzn na kompie muszę kliknąć w napis "image" i zrobić "pokaż obraz" mam to samo z 90% obrazków wklejanych w wiadomości ktoś dobry może powie o co chodzi
raste napisal(a): "Przedsiebiorcy" aresztowani. Wszyscy. Dosyali po 30tys mandatu
Nareszcie.
Cytuję dla zachowania powyższych wpisów. Aby jednak szanowni mieli okazję do wstydu, gdy już opadnie kurz powstały przy drukowaniu wyborów, eee kart pocztowych, to znaczy- kart wyborczych, oraz wszystkie stosy trupów epidemii zostaną wywiezione z miast.
Komentarz
Zielone ludziki przed kancelarią premiera rozbiły namioty i walczą z policją.
Regularna bitwa.
Jako kierujący tym zamachem stanu ujawnił się szemrany gość Tanajno, niby-kandydat na prezydenta. Rzekomo protestują "przedsiębiorcy", ale z filmów wynika, że to regularna, skoordynowana gtupa wojsk specjalnych "trenuje" z policjantami sztuki walki jak równy z równym i zapowiada posiłki na jutro rano.
Jest groźnie.
Z jakiegoś powodu siły, które stoją za tymi ludźmi, postanowiły nie dopuścić do wyborów w Polsce i za wszelką cenę zmusić rząd do wprowadzenia stanu nadzwyczajnego.
Wybory nie wybory, ale policja, wojsko, a przede wszystkim polskie służby specjalne (o ile takie istnieją) powinny mieć już alarm.
Na razie przewagi nie mają. Spacyfikować, dołek, rozpoznanie, proces o naruszenie nietykalności funkcjonariusza, SANEPID administracyjnie za maseczki, nielegalne zgromadzenie, niezachowanie 2m i całokształt epidemii. Po drodze kilka "niechcących" atrakcji chyba im funkcjonariusze potrafią zapewnić?
Oni byliby naprawdę groźni, gdyby wybory 10 maja miały się naprawdę odbyć. O przepraszam Losa, miałem na myśli głosiowanie oczywiście. Bo być może to miała być ostatnia linia obrony. Skoro rząd nie chce stanu nadzwyczajnego, to zostanie do niego zmuszony...
(nie ten wątek)
?
Niestety dzisiaj po raz kolejny mamy do czynienia z nielegalnym zgromadzeniem w centrum Warszawy. Ponownie apele policjantów spotkały się z brakiem reakcji protestujących. W związku z powyższym pierwsze osoby zostały już zatrzymane prewencyjnie. Czynności będą kontynuowane.https://twitter.com/Policja_KSP/status/1258787347254185991
zdziwieni ?
na kompie nie
nie wiem czemu
ale tak bywa na tem forumie
edit.
tzn na kompie muszę kliknąć w napis "image" i zrobić "pokaż obraz"
mam to samo z 90% obrazków wklejanych w wiadomości
ktoś dobry może powie o co chodzi