A dla niemających obecnie czasu ( urlop) to o co chodzi? Pytam bo mnie gdzieś mignęła jako roszczeniowa blać z cyklu wszystko od facetów, nic od siebie. Ale nie oglądałem.
natenczas napisal(a): Widać prawidłowość: im więcej taki osobnik wyraża efekciarskich gestów, tym mniej buduje coś konkretnego i namacalnego w prawdziwym świecie.
Wiesz, że to bardzo jest smutne również dla nas ? Bo my, tzw. udzie prawicy jesteśmy pokazówką, ale w innym stylu. Niby bardziej wzniosłym, szlachetnym, umoralniającym. Ale efekt jest ten sam, nieumiejętność zbudowania czegoś namacalnego w realu.
Sukcesy polityczne i gospodarcze, które mamy obecnie w Polsce nie są związane ani z myślą, ani z postawa prawicową.
(zastanawiał się, czy nie do Psychiatryka) Meller (TVN, Śniadanie Mistrzów) odpowiada ns pytanie, czy nie buć się we własną pierś, za własne winy (opozycji podczas kampanii) za "***** ***"
TVN24: To zapytamy inaczej: to były ciężkie rozmowy - te u Michała Kamińskiego?
Kosiniak-Kamysz: bla bla bla ..
Chodzi o Gowina i jego rozmowy o przesunięciu terminu wyborów. Czyli rozmowy były z PSL (Kamiński jest w UED, spadkobiercznyni Unii Demokratycznej, która z PSL tworzy Koalicję Polską)
nie znam się, ale się zastanowię: nieprzesunięcie wyborów (z dzisiejszej perspektywy) byłoby na wygraną dla K-K (3. miejsce, po Dudzie i Hołowni, lecz przed MK-B!
A dla niemających obecnie czasu ( urlop) to o co chodzi? Pytam bo mnie gdzieś mignęła jako roszczeniowa blać z cyklu wszystko od facetów, nic od siebie. Ale nie oglądałem.
nie wszystko, tylko kasię:)
kiedy słucha się jej po raz pierwszy to rzeczywiście wychodzi n bladź, ale zyskuje pzry bliższym poznaniu;) o ile przebrniesz przez moje ulubione tematy jak stylizacje i perfumy wielkich kreatorów. ale nie musisz: nawet ona tego od panów nie wymaga>)))
lubię ją bo generalnie lubię babeczki, które wkładają kij w mrowisko a ona jest w tym naprwdę dobra
- facet musi mieć kasę i najlepiej, żeby był starszy od kobiety versus kobiety są niesamodzielne umysłowo i robią z siebie feministki czyli nieudaną wersję... mężczyzny
- jest niewierząca ale kocha polską flagę, i za obnoszenie się z nią przy okazji jakiegoś święta (nie pomnę jakiego) POLSKA marka zerwała z nią współpracę (nie zdradziła do dziś jaka to marka)
- jest YTuberką, która posługuje się piękną polszczyzną...
- ... bo pochodzi z patologicznej rodziny alkoholika i uciekała w świat książek, konkursów recytatorskich itp.. należała do najlepszych uczennic w swojej klasie
- nie ukrywa, że odbiła się przy pomocy kasiastego faceta, na zasadzie jakiegoś amerykańskiego poety: "zbuduj kobiecie dom a ona ci go stworzy"
itd. generalnie kobiety jej nie lubią, ale to wynika, moim zdaniem nie z tego, że "jej się udało" tylko, no cóż, nikt nie lubi, kiedy ktoś otwarcie obnosi się z kluczową strategią, nieprawdaż>)
serdecznie pzdrawiam:)
mam nadzieję, że po tym poście nie zostanę wykluczoną z klubu "noży i widelców", hę?...
i sorki, że dopiero teraz ale w czwartek wylądowałam na pogotowiu dentystycznym...
ps. no i: mimo, że lubi Bosaka, zagłosowała na Dudę:)
peterman napisal(a): Najlepszego zdrowia zembianego życzę... To nie przelewki.
dziękuję, żeby kolega wiedział: cała Konstancja moczy dziś tylki w Jeziorze a ja z gębą jak u Dudy-Gracza siedzę w domu i piję soczki z chleba i pomidorów (inna wersja kanapki;()
generalnie kobiety jej nie lubią, ale to wynika, moim zdaniem nie z tego, że "jej się udało" tylko, no cóż, nikt nie lubi, kiedy ktoś otwarcie obnosi się z kluczową strategią, nieprawdaż>)
Mam podejrzenie, że niektóre się też zwyczajnie brzydzą.
Ziemniak twierdzi, że PO jest partią inteligencką, bo pasuje mu to do teorii, którą sobie upichcił. Otóż - zdawalność matur ma jednak związek z inteligenckością. PO jest partią chamów zbuntowanych albo niezbuntowanych ale chamów. A że żydowska inteligencja popiera chamów jest jednym z polskich paradoksów. Choć Cham niby też był Żyd.
Komentarz
https://dorzeczy.pl/kraj/146960/konfederacja-owsiakow-prof-bartyzel-zupelna-kompromitacja.html
A na pewno nie są.
To Duda vs. Trzaskowski
Pytam bo mnie gdzieś mignęła jako roszczeniowa blać z cyklu wszystko od facetów, nic od siebie. Ale nie oglądałem.
@Richelieu
kto jest autorem mapki/ źródło?
chciałbym podać w tweecie...
(Maciej Maurer, w odpowiedziach)
Puste gesty wzmagają przeżywanie własnego, wewnętrznego świata rysowanegow dużej mierze przez multi-media.
Widać prawidłowość: im więcej taki osobnik wyraża efekciarskich gestów, tym mniej buduje coś konkretnego i namacalnego w prawdziwym świecie.
Sukcesy polityczne i gospodarcze, które mamy obecnie w Polsce nie są związane ani z myślą, ani z postawa prawicową.
Brad Parscale stracił stanowisko szefa kampanii wyborczej Trumpa. Nasz człowiek zajął jego miejsce.
https://www.breitbart.com/2020-election/2020/07/15/trump-replaces-campaign-manager-brad-parscale-with-bill-stepien/
może by go Duda zaprosił i fotke by se strzelili? jakiś kontrakt zwiększający miejsca pracy w USA?
Meller (TVN, Śniadanie Mistrzów) odpowiada ns pytanie, czy nie buć się we własną pierś, za własne winy (opozycji podczas kampanii) za "***** ***"
filmik
Kosiniak-Kamysz: bla bla bla
..
Chodzi o Gowina i jego rozmowy o przesunięciu terminu wyborów. Czyli rozmowy były z PSL (Kamiński jest w
UED, spadkobiercznyni Unii Demokratycznej, która z PSL tworzy Koalicję Polską)
nie znam się, ale się zastanowię:
nieprzesunięcie wyborów (z dzisiejszej perspektywy) byłoby na wygraną dla K-K (3. miejsce, po Dudzie i Hołowni, lecz przed MK-B!
to coś nie wyszło, czy wyszło?
kiedy słucha się jej po raz pierwszy to rzeczywiście wychodzi n bladź, ale zyskuje pzry bliższym poznaniu;)
o ile przebrniesz przez moje ulubione tematy jak stylizacje i perfumy wielkich kreatorów. ale nie musisz: nawet ona tego od panów nie wymaga>)))
lubię ją bo generalnie lubię babeczki, które wkładają kij w mrowisko a ona jest w tym naprwdę dobra
- facet musi mieć kasę i najlepiej, żeby był starszy od kobiety versus kobiety są niesamodzielne umysłowo i robią z siebie feministki czyli nieudaną wersję... mężczyzny
- jest niewierząca ale kocha polską flagę, i za obnoszenie się z nią przy okazji jakiegoś święta (nie pomnę jakiego) POLSKA marka zerwała z nią współpracę (nie zdradziła do dziś jaka to marka)
- jest YTuberką, która posługuje się piękną polszczyzną...
- ... bo pochodzi z patologicznej rodziny alkoholika i uciekała w świat książek, konkursów recytatorskich itp.. należała do najlepszych uczennic w swojej klasie
- nie ukrywa, że odbiła się przy pomocy kasiastego faceta, na zasadzie jakiegoś amerykańskiego poety: "zbuduj kobiecie dom a ona ci go stworzy"
itd.
generalnie kobiety jej nie lubią, ale to wynika, moim zdaniem nie z tego, że "jej się udało" tylko, no cóż, nikt nie lubi, kiedy ktoś otwarcie obnosi się z kluczową strategią, nieprawdaż>)
serdecznie pzdrawiam:)
mam nadzieję, że po tym poście nie zostanę wykluczoną z klubu "noży i widelców", hę?...
i sorki, że dopiero teraz ale w czwartek wylądowałam na pogotowiu dentystycznym...
ps. no i: mimo, że lubi Bosaka, zagłosowała na Dudę:)
dziękuję,
żeby kolega wiedział: cała Konstancja moczy dziś tylki w Jeziorze a ja z gębą jak u Dudy-Gracza siedzę w domu i piję soczki z chleba i pomidorów (inna wersja kanapki;()
Standard od lat a poza tym zero zdziwień.
Ziemniak twierdzi, że PO jest partią inteligencką, bo pasuje mu to do teorii, którą sobie upichcił. Otóż - zdawalność matur ma jednak związek z inteligenckością. PO jest partią chamów zbuntowanych albo niezbuntowanych ale chamów. A że żydowska inteligencja popiera chamów jest jednym z polskich paradoksów. Choć Cham niby też był Żyd.
Mnie to pasuje do żydowskiego interesu w Polsce. Ze zdemoralizowanemi chamami u steru ugrać można więcej.