To jest wojna
Obejrzałam na tt dzisiejsze scenki z zajść w W-wie.
KOD to były procesje starych ubeków dowodzone przez fajtłapę.
LGBT to ich trzecie pokolenie (może czwarte?) gotowe do rewolucji. Pozbawione hamulców, dzikie i nienawistne.
Wspierane z zewnątrz i z wewnątrz, przez polityków lewicy i większości sejmowej opozycji. Lista polityków wspierających dzicz będzie coraz dłuższa, dziś dołączył Trzaskowski. Mają to, na co czekali: zbuntowaną ( anarchistyczną) młodzież.
Jedno jest oczywiste: nie można z nimi paktować, bo nie paktuje się z diabłem.
Pozostają rozwiązania siłowe.
KOD to były procesje starych ubeków dowodzone przez fajtłapę.
LGBT to ich trzecie pokolenie (może czwarte?) gotowe do rewolucji. Pozbawione hamulców, dzikie i nienawistne.
Wspierane z zewnątrz i z wewnątrz, przez polityków lewicy i większości sejmowej opozycji. Lista polityków wspierających dzicz będzie coraz dłuższa, dziś dołączył Trzaskowski. Mają to, na co czekali: zbuntowaną ( anarchistyczną) młodzież.
Jedno jest oczywiste: nie można z nimi paktować, bo nie paktuje się z diabłem.
Pozostają rozwiązania siłowe.
Otagowano:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Jeśli nie w Warsiawie to gdzie, jeśli nie teraz to kiedy?
Obie strony, mimo wszystko, nie chcą położyć zbyt dużo na szali. Starcie na miny, gesty, postawy, happeningi. Obłęd lewacki w oczach jednych, naszym zdaniem. Odpał katolicki w naszych, wg ich opinii. I co mnie irytuje chyba najmocniej, narzekający pan, że władza z tymi lewakami nic nie robi. Twardzi ludzie, potencjalni zwycięscy, przekonani o swojej sile - nigdy nie donoszą. Nigdy nie płaczą, że ktoś coś im zrobił, próbował zaszkodzić. W ciszy, bez rozgłosu, napierdalają kogo chcą i biorą co chcą.
kto to jest ten margot, który to? Wdze tu agresywną szajkę atakujacą jednego czlowieka
To oczywiste że taka napaść wymaga zatrzymania i osądzenia. Dwa miesiące aresztu za to to bardzo łagodny wyrok.
To jest właśnie agresywna, w pełni zamierzona niewiedza w obrębie własnej świadomie wybranej bańki (dez)informacyjnej. W rodzinie takich mam, jak pewnie niejeden z nas.
noi szczelał z pistoleta i bywął na prawicowych forach.
a w książkach mocno hetero
Nobla nie dostanie
taka karma
mówi moja cotka sypiąc do miski swemu Azorku
Na jesieni 2015 rozpoczęła się (nowa) ofensywa na nowym, bo opozycyjnym froncie. Teraz to kontynuacja drugiego natarcia, rozpoczątego na jesieni 2019.
A dziś (lato 2020) opozycja totalna wysłała na front aktywistów LGBT+
Zgadzam się z
Ale też z oraz z @Jorge, że narazie to dzieciniada, może bardziej sondowanie (reakcji dpołeczeństwa, rządu), do czego będzie można się posunąć w przyszłym roku
pamiętacie?
Ktoś napisał, że dotychczas obowiązywało milczące założenie, że kobiety są bardziej moralne i empatyczne od mężczyzn.co równouprawnienie nie do końca potwierdziło,.
Ta emancypacja srogo się zemści nawet Konwencje Konstantynopolskie czy inne Aleksandryjskie nie pomogą.
Srogo.