No i co qiz ?
Wsiadaj w samolot i na Nowogrodzką, pod dom Kaczyńskiego. Pokażcie ilu was jest, radykalni obrońcy życia. To teraz, właśnie ten czas. Napieprzanie w klawiaturę się skończyło.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Tak jak byłem w obronie krzyża.
Kurwa, nie mogę uwierzyć w to co się dzieje. Nic, kompletnie nic się nie osiągnie, za 3 lata, m.innymi dzięki takim genialnym ruchom, PiSu już nie będzie, a wtedy aborcja będzie legalna do 10 miesiąca ciąży. Wielka wiktoria obrońców życia. Czego wy nie rozumiecie ?
Jak się zachowa nasz Kościół? Zdobędzie się na odwagę?
— W Polszcze nigdy nie było buntów chłopskich.
— No jak to, a PiS?
Taka siatka pojęciowa pasuje i tłumaczy.
W każdym razie na pewno kolega nie lubi księży i piłki nożnej.
Zdaje się jakaś progenitura miliardera Germanowskiego pseudo.operacyjny "Jarek"" się wżeniła w Czarto-Ryskich, a x. Lubomirowski-LansKoroński się spiknął z córką Doktora Jana? Jakoś człowiek od razu cieplej o Leworucji Antyfrancuskiej myśli..
Np
https://www.filmweb.pl/film/Bajecznie+bogaci+Azjaci-2018-796540
Chodzi o to, że mają osobiście stanąć pod domem Jarosława Kaczyńskiego, powiększając problem policyjny i sanitarny?
Niektórzy z nich są zarażeni, niektórzy właśnie chorują na tę chorobę, której rzekomo nie ma.
W całej tej historii najbardziej śmieszą mnie "obrońcy życia", czyli elektorat Konfederacji.ru głosujący tak samo jak jego przywódcy na Bosaka - tzn. na Trzaskowskiego.
Swego czasu głośno było o inwazji komunistów na seminaria. Przykryło to inną inwazję, o której było cicho. Teraz ją widzimy jako judeskopat.