Tutaj, a nie w wątku 'dobry przełom w kampanii', ponieważ to musztarda po obiedzie. Oraz wedługg mnie początek nowej akcji - budowania ruchu powyborczego. Próba niezgaszenia entuzjamu z kampanii oraz 'zarażenia' nową ideą. (A kowidem przy okazji.)
Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
Tutaj, a nie w wątku 'dobry przełom w kampanii', ponieważ to musztarda po obiedzie. Oraz wedługg mnie początek nowej akcji - budowania ruchu powyborczego. Próba niezgaszenia entuzjamu z kampanii oraz 'zarażenia' nową ideą. (A kowidem przy okazji.)
Mz, to jest wsparcie w walce wyborczej - reakcja na kłamstwa Demokratów.
Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
Każdy z nich powinien dostać zadanie aby wmieszać się w tłum zwolenników bidena
Św.p. Zbigniew Dyka pszepana jest kluczowy. To jest ten poseł, co się zatrzasnął w sławojce, i dzięki temu wybory parlamentarne były AD 1993 a nie 1995 czyli rok po wyborach samorządowych a nie przed nimi. A dzięki temu, że wybory parlamentarne były rok po wyborach samorządowych, PiS i pisowcy zauważyli wały samorządowe AD 2014 i byli w stanie zapobiec wałom parlamentarnych AD 2015. A Trump to sobie może teraz tylko poprotestować.
los napisal(a): Św.p. Zbigniew Dyka pszepana jest kluczowy. To jest ten poseł, co się zatrzasnął w sławojce, i dzięki temu wybory parlamentarne były AD 1993 a nie 1995 czyli rok po wyborach samorządowych a nie przed nimi. A dzięki temu, że wybory parlamentarne były rok po wyborach samorządowych, PiS i pisowcy zauważyli wały samorządowe AD 2014 i byli w stanie zapobiec wałom parlamentarnych AD 2015. A Trump to sobie może teraz tylko poprotestować.
Polska trendsweterem narodów!
Być może uznano, że jeśli chodzi o wały wyborcze na rympał, to "u nas w USA takich rzeczy się nie robi". Otóż herstoria przyspieszyła i owszem, aktualnie już robi się...
los napisal(a): Św.p. Zbigniew Dyka pszepana jest kluczowy. To jest ten poseł, co się zatrzasnął w sławojce, i dzięki temu wybory parlamentarne były AD 1993 a nie 1995 czyli rok po wyborach samorządowych a nie przed nimi. A dzięki temu, że wybory parlamentarne były rok po wyborach samorządowych, PiS i pisowcy zauważyli wały samorządowe AD 2014 i byli w stanie zapobiec wałom parlamentarnych AD 2015. A Trump to sobie może teraz tylko poprotestować.
Natomiast czy dzięki śp. Dyce... cóż, powątpiewam. W 1993 r. odbyły się parlamentarne - jak dodamy kolejne iloczyny kadencji parlamentu (czyli 4), to wyjdzie 1997, 2001, 2005 (tak było) i następnie 2009 i 2013 (a tak już nie było). Wybory były w 2007, 2011 i 2015 - bo w 2007 r. znowu kadencję parlamentu skrócono.
Stoi zadziwienie nad kondycją ludzką. Mnie oczywiście dokładnie wytłumaczono, co to jest i nigdy nie przyszło mi do głowy, do czego człowiek mógłby używać rzeczonych tt i fb. Ani przez minutę nie miałem pokusy, by się zarejestrować, choćby po to, by samemu zbadać. Coś jest niedobrze albo ze mną albo z milionami ludzi.
Komentarz
filmiki z twittera
Jak za komuny
Takich Dyków Tramp miał na setki...
Polska trendsweterem narodów!
https://www.breitbart.com/law-and-order/2020/11/15/watch-d-c-cops-direct-trump-supporters-into-gauntlet-of-protesters-do-nothing-when-they-are-assaulted/
https://parlament2015.pkw.gov.pl/
Natomiast czy dzięki śp. Dyce... cóż, powątpiewam. W 1993 r. odbyły się parlamentarne - jak dodamy kolejne iloczyny kadencji parlamentu (czyli 4), to wyjdzie 1997, 2001, 2005 (tak było) i następnie 2009 i 2013 (a tak już nie było). Wybory były w 2007, 2011 i 2015 - bo w 2007 r. znowu kadencję parlamentu skrócono.
W środku również:
Szkoda że nie do Parlera (o ile ten kosher?) lub do czegoś nowego w segmencie netowym. Telewizja to za mało.