los napisal(a): 100% zaszczepionych po jakimś czasie umrze. Niezaszczepionych też.
szkoda tylko że w tych wypadkach było ok. tygodnia po szczepieniu a od razu po szczepieniu były silne objawy, np ojciec kolegi dostał ucisku w klatce i duszności zaraz po drugiej dawce a tydzień później zawał
los napisal(a): maseczka i szczepienie to naprawdę drobne niedogodności
Wśród znajomych moich znajomych cztery osoby zmarły po szczepionce. Dodatkowo ojciec kolegi dostał zawału a na wsi jeden człowiek zaliczył paraliż dolnych kończyn. Oczywiście żadnego NOPu nie przyjęli. W drugą stronę znam jednego znajomego, który zmarł na Covid nie szczepiąc się.
Łżesz kolego. Nie ma takiej możliwości, że wśród twoich znajomych znajomych zmarły 4 osoby. Wiesz o 4 osobach, bo jedna baba drugiej babie mówiła, że jej koleżanka zna kogoś kto czytał, że był przypadek itd.
Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.
I ten Paweł miał znajomego, którego ciotka nosiła maseczke i umarła.
kulawy_greg napisal(a): Z drugiej strony, jakby opierać się tylko o bezpośrednich znajomych, to ja nie znam nikogo kto umarł albo nawet był hospitalizowany na covid.
Skoro już się liczymy: na COVID zmarły dwie znajome (nie znajome znajomych) (miały choroby współtowarzyszące), a po szczepionce jeden bratanek znajomego (chorób współtowarzyszących PODOBNO brak).
Piotr to nie żadne NOP tylko podejrzenia, takie jak twoje że tydzień po człowiek dostał zawału, to jest niepoważne. NOP jest od 15 minut po podaniu do 12-24 godzin, tydzień po szczepieniu to może być wszystko. Np. zapalenie mięśnia sercowego, które nie zdąży się rozwinąć w tym czasie do stanu w którym wywoła zawał. Chyba że człowiek miał już to zapalenie np. od niewyleczonej grypy od lat, i nie wiedział. Jak Robert Friedrich Litza, zdrowy wysportowany 30-latek, ledwo uszedł z życiem, przeszczepili mu serce w efekcie niewyleczonej grypy.
Przemko napisal(a): Wywalenie tego propagandysty antyszczepionkowego z TVP to jeden z nielicznych przejawów funkcjonującego państwa, tyle na razie polskie państwo chce i potrafi.
Ostatnio pojawia się na kanale PCh24, ktory stał się nieomal (sadzac po ilosci poświęcanego czasu antenowego) medium religii antymaseczkowej i antyszczepionkowej.
W waszej religii "bóg w masce" spowodował unicestwienie "boga w przyłbicy".
A w zamkniętych szpitalach kapłani- simony składają bożkom ofiary przy użyciu zaduszenia.
Przemko napisal(a): Wywalenie tego propagandysty antyszczepionkowego z TVP to jeden z nielicznych przejawów funkcjonującego państwa, tyle na razie polskie państwo chce i potrafi.
Zajebiście, kurwa, ustawione priorytety.
A tysiące ludzi zdychało na zapalenie płuc, "bo cośtam" i teleporada. Mój wpis o porodzie czytałeś?
trep napisal(a): 4 do 1. Wszystko jasne. Szczepiąc się zwiększasz czterokrotnie szanse na skon z powodu kowicha.
to oczywiście nie jest reprezentatywna próba ale tak było
Tu już Przemko nie napisze, że "przejawem aktywności państwa jest zbieranie i analiza danych". No ale na szczęście BigPharma dostarczyła do Polski preparat eksperymentalny najwyższej jakości- liczba NOP w Polsce jest przecież oficjalnie wielokrotnie niższa, niż w innych krajach.
Komentarz
Jesli mam 1000 znajomych, to znajomych moich znajomych moze być już 100 tysięcy
Poniżej Cytat z Kolegi PNi w odpowiedzi Christophowi:
"Twój ojciec? czyli to byłby piąty przypadek w moich obserwacjach? szerze współczuję jeśli to prawdziwe"
Takie to "obserwacje"...
I ten Paweł miał znajomego, którego ciotka nosiła maseczke i umarła.
A w zamkniętych szpitalach kapłani- simony składają bożkom ofiary przy użyciu zaduszenia.
Spoko, możemy tak rozmawiać.
A tysiące ludzi zdychało na zapalenie płuc, "bo cośtam" i teleporada.
Mój wpis o porodzie czytałeś?
No ale na szczęście BigPharma dostarczyła do Polski preparat eksperymentalny najwyższej jakości- liczba NOP w Polsce jest przecież oficjalnie wielokrotnie niższa, niż w innych krajach.