mój ulubiony profesor bardzo wysoko oceniał prof. Nowaka. Przy wielu okazjach to podkreślał, zdaje się mając nadzieję, że jakoś jego wyrazy uznania dotrą. Gdzieś w papierach, które zostawił, przechowuję jakiś wywiad z prof. Nowakiem cały popodkreślany i pokomentowany, może kiedyś będę mogła przekazać.
Ale szacunek szacunkiem, ale nie mamy obowiązku ze wszystkim się zgadzać.
ja też. Kawałek o pojawieniu się wojska na granicy jest niesamowity. I zwracam uwagę na wyrażane na końcu oczekiwanie na zmianę rządu. I na nerw dziennikarski i Mazurka, który znalazł czyste złoto, i Kanału 0, który rozwalił sobie ramówkę też widząc, że mają świetny materiał..
Świetny gość ten pan Jacek Słoma i świetna dziennikarska robota Mazurka. To chyba najlepszy wywiad jaki widziałam w kanale 0.
Równie mocny jest Mazurkowy komentarz o durnym burmistrzu Nazarku z Michałowa. Must see. Co mi się podobało, to, że do grona durniów zaliczył również Kwaśniewską i innych aktywistów z warszawskich fundacyjek. Brawo Robert.
Stanowski się fajnie bawi. Wczoraj wyciekło nagranie, na którym mówi w redakcji, że "Ziobro nie ruszamy". Każdy kto choćby pobieżnie zna Stanowskiego i Kanał Zero musiał wyczuć, że to trolling. A dziennikarze powinni znać.
Ale oczywiście dziennikarze związani ze stronnictwem zdrady zaczęli festiwal ujawniania. Radości było co niemiara. Schwertner chyba przebił wszystkich, bo zorganizował specjalny live z ekspertem.
Tymczasem jeszcze więcej radości było po stronie prawicowej. Z bananem na uściech podawano sobie kolejne twitty. Zresztą sami zobaczcie w komentarzach:
Komentarz
Ale tygrys już stał na półce.
Nie. Pisorz Ślunski :-)
Luksusowy.
mój ulubiony profesor bardzo wysoko oceniał prof. Nowaka. Przy wielu okazjach to podkreślał, zdaje się mając nadzieję, że jakoś jego wyrazy uznania dotrą. Gdzieś w papierach, które zostawił, przechowuję jakiś wywiad z prof. Nowakiem cały popodkreślany i pokomentowany, może kiedyś będę mogła przekazać.
Ale szacunek szacunkiem, ale nie mamy obowiązku ze wszystkim się zgadzać.
Ano. Każdy raz na jakiś czas gada głupoty.
Słowo klucz: jakiś
Właściwie od dłuższego czasu prawie niczego ciekawego dla mnie tam nie było, i chyba nie tylko dla mnie,
ale aby ratować wyświetlenia potrzebna jest aż taka desperacja?
„W sobotę starcie na temat wpływów Rosji w Polsce, UWAGA:
🔥🔥🔥 Jacek Bartosiak vs Leszek Sykulski 🔥🔥🔥
Ponadto...
Wtorek: Vincent V. Severski będzie moim gościem.”
https://x.com/K_Stanowski/status/1797632852948922868
Zejść na ruskich gównojadów i sbeków mitomanów?
Biznes iz biznes
polecam Welewetka , książkę o Kaszubach
A ja polecę „Życie i przygody Remusa". Kilka rozdziałów jest w MP3.
https://literat.ug.edu.pl/remus/
Polecam tego iksowicza:
Wydaje mi się że symetryzm jest w tej chwili jedyną drogą aby dać głos tzw. naszym.
Jak mawiał Mozart występku i geniusz zła Janusz Tracz: Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Nie będzie rozmowy z Sykulskim.
Stano przyznał się do błędu.
https://x.com/K_Stanowski/status/1797960091963941182
ja też. Kawałek o pojawieniu się wojska na granicy jest niesamowity. I zwracam uwagę na wyrażane na końcu oczekiwanie na zmianę rządu. I na nerw dziennikarski i Mazurka, który znalazł czyste złoto, i Kanału 0, który rozwalił sobie ramówkę też widząc, że mają świetny materiał..
Świetny gość ten pan Jacek Słoma i świetna dziennikarska robota Mazurka. To chyba najlepszy wywiad jaki widziałam w kanale 0.
Równie mocny jest Mazurkowy komentarz o durnym burmistrzu Nazarku z Michałowa. Must see. Co mi się podobało, to, że do grona durniów zaliczył również Kwaśniewską i innych aktywistów z warszawskich fundacyjek. Brawo Robert.
Stanowski się fajnie bawi. Wczoraj wyciekło nagranie, na którym mówi w redakcji, że "Ziobro nie ruszamy". Każdy kto choćby pobieżnie zna Stanowskiego i Kanał Zero musiał wyczuć, że to trolling. A dziennikarze powinni znać.
Ale oczywiście dziennikarze związani ze stronnictwem zdrady zaczęli festiwal ujawniania. Radości było co niemiara. Schwertner chyba przebił wszystkich, bo zorganizował specjalny live z ekspertem.
Tymczasem jeszcze więcej radości było po stronie prawicowej. Z bananem na uściech podawano sobie kolejne twitty. Zresztą sami zobaczcie w komentarzach:
Na koniec odniósł się również Stanowski:
Do całej afery natomiast najlepszym komentarzem będzie twitt naszego Kolegi Petepa:
Tego chyba Stanowskiemu nie wybaczą.
A dlaczego ten wielonóg nie jest w pierdlu?
bo są wolne sądy w tem kraju
Tylko bywa.
Cieszę się, że już tam (na X) prawie nie zaglądam.
Ale prank fajny. Trzeba przyznać.
W komentarzach piszą, że Wolski "Spłakał się od razu, że on o niczym nie wiedział i wyznał miłość Giertychowi" - ktoś coś?
Kfijat dziennikarstwa
https://x.com/Leszek/status/1820686319141400891
Co to znaczy? Że ten mydłek to k...?
Ojtam ojtam. Empata po prostu.
potwierdzam