Skip to content

Kanał 0

1141517192022

Komentarz

• @los powiedział(a):
    A dlaczego ten wielonóg nie jest w pierdlu?

Bo czas upływa. On był wiele razy skazywany, ale przecież nie na dożywocie, po prostu pewnie teraz skończyła mu się kara.

• Z moich rachunków to więcej nazbierał niż odsiedział. Ojej, zapomniałem! W Polsce przecież siedzi się tylko w wydobywczym.

• @KazioToJa powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):
    W komentarzach piszą, że Wolski "Spłakał się od razu, że on o niczym nie wiedział i wyznał miłość Giertychowi" - ktoś coś?

potwierdzam

Znalazłem, nie zaskoczył mnie ani trochę.

• Dokładnie tak ! Brawo Stanowski, tak trzeba właśnie z tymi idiotami postępować. Grubo pojechał, nie wybaczą mu, dojadą, o ile zdążą ...

• @los powiedział(a):
    Z moich rachunków to więcej nazbierał niż odsiedział. Ojej, zapomniałem! W Polsce przecież siedzi się tylko w wydobywczym.

Pewnie; potem to co już odsiedziane rozlicza się z wyrokiem i szafa gra!

• W jakiej kolejności? To co już odsiedziane rozlicza się z wyrokiem czy wyrok rozlicza się z tym co już odsiedziane?

• Nu, najpierw siedzisz, powiedzmy że pół roku, potem dostajesz wyrok, powiedzmy że też pół roku i już jesteś wolny!

• I o to było pytanie - czy wyrok pół roku wynosił pół roku, dlatego że delikwent na tyle zasłużył, czy dlatego, że już tyle odsiedział? Przepraszam za doszukiwaie się złych intencji.

• @Przemko powiedział(a):

@KazioToJa powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):
    W komentarzach piszą, że Wolski "Spłakał się od razu, że on o niczym nie wiedział i wyznał miłość Giertychowi" - ktoś coś?

potwierdzam

Znalazłem, nie zaskoczył mnie ani trochę.

Nie no, to nie jest aż tak kompromitujące...

• edytowano 6 August

Biega o to (już usunięte):

• Jeszcze kontekst, jeśli chodzi o Wolskiego.

• 7my7my
    edytowano 6 August

@los powiedział(a):
    I o to było pytanie - czy wyrok pół roku wynosił pół roku, dlatego że delikwent na tyle zasłużył, czy dlatego, że już tyle odsiedział? Przepraszam za doszukiwaie się złych intencji.

z tego co jako ignorant trochę czytałem,

to w polskich sądach wyrok odpowiadający okresowi tymczasowego aresztowania to prawie uniewinnienie.
    Dowodów specjalnie nie było ale sąd do błędu przyznać się nie może.

Trochę jak z oskarżonymi w strawie funduszu sprawiedliwości, niby areszt skrócono ale niech jeszcze trochę posiedzą,
    żeby komuś nie przyszło do głowy, że poprzednie decyzje były błędne.

• najlepsze w tym wszystkim jest, że ten mały kurczak Wolski się odsłonił

• Pierwszorzędny numer wywinął ten Stanowski największym mendom. Najpierw się skompromitowali przez ruskiego Gonzalesa, teraz przez Stonogę :-DDDDDDDD

• Take różne ciekawostki przy tym wychodzą:

• Wychodzi to poza bańkę

• tu jest początek dramatu. W sensie tego etapu. W sensie Ziobry nie ruszamy.
    W sensie dobrze, że zajumali PiSowi TVP.

• W których minutach najciekawsze momenty?

• Przez pół roku działalności Kanał Zero osiągnął łącznie 230 milionów wyświetleń. Stanowski dopytywany przez internautów o zarobki z Google AdSense, wskazał: „Pytacie o przychody z samego AdSense w tym czasie. Wynoszą one 3 460 668,34, a więc trochę powyżej początkowego biznesplanu, w którym zakładałem 500 000 miesięcznie, a jest 577 000.”

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/kanal-zero-krzysztof-stanowski-wyswietlenia-zarobki

• Prawdę powiedziawszy, dzisiaj obejrzałem pierwszy raz Kanał 0 (prowokacja Stonogi), a teraz pogadanka o jakimś Szalonym Reporterze. Powiem tak, często Stanowski tak grubo jedzie ? Przecież zaraz będzie miał mnóstwo wrogów, w końcu ktoś go dojedzie. Skąd u niego taka pewność siebie, zuchwałość wręcz ?

• Wiek? To normalne zachowanie u wszystkich ludzi na świecie z wyjątkiem Polaków.

• edytowano 6 August

A swoją drogą nie mogę uwierzyć, nie mogę wprost, że gość z takim ryjem, gadką i zachowaniem zrobił karierę w internecie jako ten wiarygodny. Przecież od niego śmierdzi na sto kilometrów. Lis miał rację, ludzie nie są aż tak głupi ...

• @los powiedział(a):
    Wiek? To normalne zachowanie u wszystkich ludzi na świecie z wyjątkiem Polaków.

No tak, ale po co mu to ?

• edytowano 7 August

@JORGE powiedział(a):
    Prawdę powiedziawszy, dzisiaj obejrzałem pierwszy raz Kanał 0 (prowokacja Stonogi), a teraz pogadanka o jakimś Szalonym Reporterze. Powiem tak, często Stanowski tak grubo jedzie ?

To jest czwarty raz powiedzmy, pierwszy raz była chryja z tą Janoszek która nakłamała że zrobiła karierę w Bolywood, potem pojechał Wyborczą która wzięła się nieudolnie za niego, i teraz te dwie rzeczy.

• edytowano 6 August

I taka jeszcze mnie refleksja naszła, pamiętam dramy na początku funkcjonowania jutuberów, patrzę że nic się nie zmieniło, tylko grubiej, coraz poważniejsi ludzie te dramy kręcą. No coż ...

• @Przemko powiedział(a):

@JORGE powiedział(a):
    Prawdę powiedziawszy, dzisiaj obejrzałem pierwszy raz Kanał 0 (prowokacja Stonogi), a teraz pogadanka o jakimś Szalonym Reporterze. Powiem tak, często Stanowski tak grubo jedzie ?

To jest czwarty raz powiedzmy, pierwszy raz była chryja z tą Stanoszek która nakłamała że zrobiła karierę w Bolywood, potem pojechał Wyborczą która wzięła się nieudolnie za niego, i teraz te dwie rzeczy.

Temu Szalonemu Reporterowi też się odwinął, bo został zaatakowany wcześniej. Czyli po prostu na grubo dojeżdża każdego kto go zaczepi. Myślę, że robi to profilaktycznie. Ok, to wiele tłumaczy.

• @Smok_Eustachy powiedział(a):

Wychodzi to poza bańkę

@JORGE powiedział(a):
    Prawdę powiedziawszy, dzisiaj obejrzałem pierwszy raz Kanał 0 (prowokacja Stonogi), a teraz pogadanka o jakimś Szalonym Reporterze. Powiem tak, często Stanowski tak grubo jedzie ? Przecież zaraz będzie miał mnóstwo wrogów, w końcu ktoś go dojedzie. Skąd u niego taka pewność siebie, zuchwałość wręcz ?

Skoro zatrudnili Stonogę, to znaczy że esbeckie "biznes" ma z nim kosę. Grzebiąc przy jakiejś cwelebrytce Caroline Derpienski wygrzebał jej sugardaddy z Florydy, Krzysztofa Porowskiego- dawne KLD, chyba nawet robił w prowokacji wobec córki śp. Andrzeja Kerna.
    No i po tym to już poszło- straszyli Stanowskiego śmiercią żony, dzieci, pożarem domu, wzywali policję (chyba że zastrzelił rodzinę?).
    Gość poszedł na czołówkę z żydami (GW) i służbami.

Chyba ma jakiś parasol z US Army, no bo skąd?

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.