TecumSeh napisal(a): I jeszcze jedno - nigdy nie byłem fanem Leona o czym wspominałem. To nie jest facet w czymkolwiek lepszy od przeciętnego zawodnika naszej kadry. A przy Wlazłym, Winiarskim czy Kurku (tym bez fochów) może się schować.
TecumSeh napisal(a): I jeszcze jedno - nigdy nie byłem fanem Leona o czym wspominałem. To nie jest facet w czymkolwiek lepszy od przeciętnego zawodnika naszej kadry. A przy Wlazłym, Winiarskim czy Kurku (tym bez fochów) może się schować.
Mało w życiu przeczytałem większych bzdur. Nie powiem, że żadnej. Była Płatek, Szajbus-Bajbus, Ryżart. ale naprawdę niewiele więcej.
Ja też nie mam pojęcia i nie przepadam za uprawianiem gier zespołowych, ale doświadczenia z innych dziedzin życia pozwalają mi co nieco rozumieć. I widzę że sport wyczynowy osiągnął poziom dramatycznie przekraczający możliwości nawet bardzo sprawnych amatorów i jeszcze bardziej zwykłych zdrowych i sprawnych ludzi. Nie ma w nim miejsca dla nikogo poza zawodowcami i kibicami. Po drugie psychika, jej siła i stabilność oraz zdolność mobilizacji, odpowiadają coraz bardziej za sukces. Formę fizyczną i technikę mają wszyscy. Wczoraj przegrała psychika naszej drużyny.
kol. @trep, proszę sobie odpuścić "kolesiowanie" i ewentualnie zaplonkowanie kol. @TecumSeh jeśli tak trudno zdzierżyć jego "znanie się" na siatkówce; a Tecuma także już o zignorowanie następnych zaczepek //
Jeśli chodzi o nasze potyczki że Słoweńcami w siatkówce (ME) to: - 2015 porażka w ćwierćfinale 3:0 (ostatecznie my 5, oni 2 miejsce) - 2017 porażka w barażach 3:0 - 2019 porażka w półfinale 3:1 (ostatecznie oni co najmniej 2, my 4 miejsce)
Wniosek taki że jest postęp....urwaliśmy im seta...
Oj tam. Ja bym tego nie demonizował - jesli chodzi o tytuły, to oni by się chętnie z nami zamienili. A takie pieprzenie o tym że dopada nas "klątwa słoweńska" i inne tego typu to już w ogóle.
kol. @trep, proszę sobie odpuścić "kolesiowanie" i ewentualnie zaplonkowanie kol. @TecumSeh jeśli tak trudno zdzierżyć jego "znanie się" na siatkówce; a Tecuma także już o zignorowanie następnych zaczepek //
Jakoś moja osoba nie zyskała moderatorskiej ochrony przed chamskimi zaczepkami tego /admin romeck: CIACH!//
Komentarz
Nie powiem, że żadnej. Była Płatek, Szajbus-Bajbus, Ryżart. ale naprawdę niewiele więcej.
admin romeck:
kol. @trep, proszę sobie odpuścić "kolesiowanie" i ewentualnie zaplonkowanie kol. @TecumSeh jeśli tak trudno zdzierżyć jego "znanie się" na siatkówce;
a Tecuma także już o zignorowanie następnych zaczepek
//
Imho - jednak my:)
Rzyt dysku mężczyzn. "Rzuca Wrobel ale to niemiecki Wrobel, nie Polak."
- 2015 porażka w ćwierćfinale 3:0 (ostatecznie my 5, oni 2 miejsce)
- 2017 porażka w barażach 3:0
- 2019 porażka w półfinale 3:1 (ostatecznie oni co najmniej 2, my 4 miejsce)
Wniosek taki że jest postęp....urwaliśmy im seta...
Ja bym tego nie demonizował - jesli chodzi o tytuły, to oni by się chętnie z nami zamienili.
A takie pieprzenie o tym że dopada nas "klątwa słoweńska" i inne tego typu to już w ogóle.
3:0
POLFRA
siatkarze w Mistrzostwach Europy z brązem
siatkarz romeck
Powiem tak - w perspektywie olimpiady to może i lepiej, coby nie było zawrotu głowy od sukcesów:)
Czy tym kibicom odjebalo do reszty?