Skip to content

100 dni PAD i następne wybory

1666769717299

Komentarz

• Notto napisal(a):
    margerytka napisal(a):
    Notto napisal(a):
    Z ciekawostek wyborczo-forumkowych. Przed godziną strona FB meteoprognoza.pl zmieniła się w tablicę wyborczą M K-B. Są jeszcze pozostałości synoptyczne :)
    https://www.facebook.com/MKB2020Kandydatka/

Edit: dodam, że strona nie była aktualizowana od 2017 roku.
    https://www.facebook.com/MKB2020Kandydatka/ - strona niedostępna
    Dużo ludzi zaczęło zgłaszać i chyba nastąpił banik.
    Ewentualnie trwa czyszczenie z meteopostów.

Z punktu widzenia osoby niesfejzbukowanej - czysta abstrakcja.
  • Szefową kampanii prezydenta jest Jolanta Turczynowicz-Kieryłło. Adam Bielan został rzecznikiem prasowym. Beacie Szydło przypadła funkcja szefowej sztabu programowego. Natomiast Joachim Brudziński jest szefem sztabu organizacyjnego.

komęty ?
  • edytowano February 2020
    czyli jednak PBSz lekko w cieniu
    ale Jolanta Turczynowicz-Kieryłło to "zawodnik wagi ciężkiej" jak widzę w wiki
  • Tiaaa.. Szefowa kampanii to jest nazwisko, rodzina, środowisko i doświadczenie medialne. Na debaty jak znalazł. Czy na kontakt z ludem mam wątpliwości. Czepiam się ale mnogość prestiżowych funkcji i AWS nie robią na mnie dobrego wrażenia. Inna rzecz że to jest własnie przedstawicielka starej elity która sama tez się stara.
  • Plus za bycie prawakiem w Bydgoszczy- gnieździe lewicy.
    Plus za wygląd i intelekt. Kidawa przy niej to jak trabant przy jaguarze.
    Poza tym nic więcej o nie nie wiem.
    Jak przemawia?
    Czy trafi do serc ludu jak Beata Szydło?
    wydaje mi się że (nowa) szefowa sztabu AD to nastawienie na pozyskanie niezdecydowanego elektoratu

zdecydowany (elektorat) jest tam, gdzie stoi BSz, za PADem,
    a szefowa - niepisoska, od Gowina...
    stargetowanie kampanii widoczne (jak dla mnie)
  • Mecenaska GetBack
  • Za czy przeciw?
  • Czy składnia języka polskiego nie odpowiada na to pytanie?
  • Ok ok
    GetBack pono był przez jakiś czas wporzo.
    Że składni wynika, że pracowała dla GetBack.
  • Efektowna babka
  • Broń biologiczna
    Lepsza niż aniołki PJK
  • christoph napisal(a):
    Ok ok
    GetBack pono był przez jakiś czas wporzo.
    Za Czarneckiego? Kolego, plizzz...
  • Porównanie z Kidawą to klucz. Ona odbierze część głosów miłośników tej paniusi. Jest od niej lepsza o klasę i to w jej kategorii kulturalnych pań z dobrych rodzin. Twardego elektoratu, jak ja, nie zniechęci nawet GetBackiem. Musi uważać z twardością bo mogą nie uwierzyć że jest milusia. Jednak jest szkolona. Dziś wyszła z pączusiami do kodziarzy.
    chyba da sobie radę na wsi
    image
    Historia rodziny imponująca: http://turczynowicz-kieryllo.pl/rodzina/
  • Faktycznie, przypominam sobie tego Kieryłłę z czasów ROP.
  • loslos
    edytowano February 2020
    To ten co spieprzył kampanię wyborczą ROP?
  • Pamiętam tylko że był, ale nic szczególnego z nim mi się nie kojarzy.
  • A mnie właśnie koszmarna kampania wyborcza. ROPowi sondaże dawały kilkanaście procent, często więcej niż AWSowi, w wyborach dostali 5% dzięki znakomitej kampanii wyborczej pod kierunkiem Andrzeja Kieryłło.

Taki drobny prognostyk.
  • Wczoraj była bardziej widoczna i bardziej przyciągała uwagę niż PAD. Przynajmniej na zdjęciach w internetach.
  • agent napisal(a):
    Wczoraj była bardziej widoczna i bardziej przyciągała uwagę niż PAD. Przynajmniej na zdjęciach w internetach.
    Mam nadzieję, że p. Agata to wytrzyma.
    BTW wolę blondynki
  • Złonet napyerdala w nią od wczoraj.
    Znaczy - jest wporzo.
  • afropolak napisal(a):
    Złonet napyerdala w nią od wczoraj.
    Znaczy - jest wporzo.
    albo legendowanie.

• Sadurski, Leszczyna, Wielowiejska itp hejtują ją za obronę NBP i tłamszenie wolności słowa.
    Swojo szoso, razem z Dudo wyglądajo jak wyjęte z amerykańskiego filmu. Kontrast z pozostałymi kandydatami bije po oczach.
  • Byle nie przesadzili z tym profesjonalizmem.
  • Prezes to potrafi załągodzić sytuację z z p. szefową kampanji:

- Andrzej Duda to jest kandydat marzeń! - podkreślił Jarosław Kaczyński. - Związek prezydenta z naszą ideą jest bardzo głęboki! Andrzej Duda ma też inne zalety, żonę! Jest tu z nami - powiedział i wskazał na Agatę Dudę.
    Więcej: https://wiadomosci.radiozet.pl/Polityka/Wybory-prezydenckie-2020/Kaczynski-wychwala-Dude-Kandydat-marzen.-Ma-tez-inne-zalety-zone

i okrzyki "Agata! Agata!"
  • .
    christoph napisal(a):
    Prezes to potrafi załągodzić sytuację z z p. szefową kampanji:

- Andrzej Duda to jest kandydat marzeń! - podkreślił Jarosław Kaczyński. - Związek prezydenta z naszą ideą jest bardzo głęboki! Andrzej Duda ma też inne zalety, żonę! Jest tu z nami - powiedział i wskazał na Agatę Dudę.
    Więcej: https://wiadomosci.radiozet.pl/Polityka/Wybory-prezydenckie-2020/Kaczynski-wychwala-Dude-Kandydat-marzen.-Ma-tez-inne-zalety-zone

i okrzyki "Agata! Agata!"
    Ta wypowiedz, mam wrazenie, miala na celu podkreslenie, ze zaletą Dudy jest jego normalnosc i na szczescie nie ma męża.

• Marszałka.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.