No owszem, ale czy doradcy o uwolskim rodowodzie i pochodzeniu zaprzyjaźnieni z kulturalnym odłamem postesbecji rozumieją cokolwiek z otaczającego świata? Ja jednak mam nadzieję że Prezydent Duda jednak swój rozum ma i nie do końca podąża ich ścieżką.
Dziwna trochę ta akcja z Kurskim w czasie kampanii. Nie lubię go i jestem za tym, żeby go wywalić, ale nie w najbardziej newralgicznym momencie.
Przyszło mi do głowy, że może Kurski był od dawna przeznaczony do odstrzału, a akcja prezydenta to ustawka, ale to chyba zbytnie komplikowanie rzeczywistości, jak myślicie?
Protestuję przeciwko używaniu jakiegokolwiek imienia jako wyzwiska! Mój syn ma na imię Adrian i jutro ma imieniny.To imię bardzo mi się podobuje od zawsze. [-X
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Rafał napisal(a): No owszem, ale czy doradcy o uwolskim rodowodzie i pochodzeniu zaprzyjaźnieni z kulturalnym odłamem postesbecji rozumieją cokolwiek z otaczającego świata?
Hmm. to mi do głowy nie przyszło, a jest ładna narracją porządkującą. Oni zawsze widzą puzelek, a nie obrazek...
Rozkminiam sobie ostatnio tę akcję z Kurskim i też jej nie pojmuję. Dostrzegam jakiś element rozgrywki wewnątrz obozu dobrej zmiany (PMM+JG+PAD vs Ziobro i Kurski), ale to wszystko jakieś takie bezjajeczne, powiedziałbym. Duda się broni, bo alternatywy są jeszcze gorsze niż on sam.
ms.wygnaniec napisal(a): Kosiniakowi z Kamyszem do sztambucha: - jak prezes partii może mówić, że będzie bezpartyjnym prezydentem? - czy doświadczenia z okradzeniem ludzi z pieniędzy zgromadzonych w OFFe są przydatne przy ubieganiu się o prezydenturę? - czy obecną partnerkę też za jakiś czas porzuci wymieniając na młodszy model? - czy uważa, że Polacy będą głosować na pantoflarza emocjonalnie niezrównoważonej żony, bo po konwencji... tygrysie...to chyba wyszło, że jesteś dodatkiem do swojej obecnej partnerki?
1. Tak samo, jak antypartyjny Kukiz będzie zakładał partię, żeby się odciąć od partii, dzięki której jest w Sejmie. Poza tym urząd wymusza formalną bezpartyjność. 2. Odda odpodatkowaniem emerytur. 3. To nie on porzucał, wedle donosów. 4. Dzięki tygrysowi w ogóle usłyszeliśmy o tej konwencji. W sondażach WKK jest za Biedroniem i Hołownią.
Głupoty podsycanej przez salonowych bywalców jak JG. I trzęsiportków, którzy zastanawiają się co będzie, jak podpisze i ile głosów straci. IMO: straci niewiele, o ile w ogóle. Weto byłoby bardziej ryzykowne, bo by osłabiło zaufanie elektoratu bazowego. Najgorsze jest przeciąganie. Te 2 mld już dawno by przestały być tematem, gdyby podpisał.
To takie pokazanie: patrzcie jaki jestem niezależny. Tylko opozycja ma to gdzieś, im chodzi o poróżnienie Dudy z PiSem nic więcej. Dziwne, że Duda na to się nabiera.
gdyby PAD doprowadził do odwołania Qrskiego - nie straciłby głosów fanów TVP bo mam wrażenie, że im wszystko jedno, kto tym zarządza - mógłby zyskać głosy wqrwionych na qrskiego za łopatologiczną propagandę
ale to musiałby QR wykopać, a nie wetować jakąś kasę (i co? przekazywać na onkologię ) bo to będzie wygrana opozycji
Kurski ok. Weto wobec 2 mld na tvp rezymową to głupota. Jako płaciciel abonamentu chce dobrego sportu i programów typu Kasta oraz innych z naparzanką na totalnych. Howgh.
Bardziej mi chodziło o to, czym Kura może się odwinąć po ewentualnym odwołaniu. Paczuska to twarda baba, trzymałaby kontrnarrację względem TVNu i linię produdową.
Ale marnotrawienie energii na spór z Kurą jest oczywiście głupie, chyba że Duda chce wrócić do Krakowa na stałe. Zwłaszcza że Kura lepiej i bardziej bezwzględnie umie w brudną grę.
https://www.kontrowersje.net/opozycja_zara_ona_wirusem_i_dym jeszcze raz polecam i ręczniki z zimną głową na rozgrzane głowy i przypomnieie sobie co za media mamy i wspomnienie czy we wszystko co Wam podali wierzycie jak w prawdę o płaskiej ziemi i spokój
los napisal(a):
afropolak napisal(a): gdyby PAD doprowadził do odwołania Qrskiego (...) mógłby zyskać głosy wqrwionych na qrskiego za łopatologiczną propagandę
Kolega z Afryki?
a Panu Profesorowi przypominam Jego opiię Szderstwo to mowa piekła
Link do kontrowersji kieruje do strony 404. Natomiast ja osobiście tego portalu i jego autora nie trawię. A media mamy, jakie mamy. Także te zarządzane przez Kurskiego.
Komentarz
też nie rozumiem
jedynym, który potrafi zatopić PADa w wyścigu prezydenckim jest właśnie Kurski
Przyszło mi do głowy, że może Kurski był od dawna przeznaczony do odstrzału, a akcja prezydenta to ustawka, ale to chyba zbytnie komplikowanie rzeczywistości, jak myślicie?
Mój syn ma na imię Adrian i jutro ma imieniny.To imię bardzo mi się podobuje od zawsze.
[-X
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
2. Odda odpodatkowaniem emerytur.
3. To nie on porzucał, wedle donosów.
4. Dzięki tygrysowi w ogóle usłyszeliśmy o tej konwencji. W sondażach WKK jest za Biedroniem i Hołownią.
Strzał do Qrvskiego właśnie teraz to szczyt głupoty. Czy ten wysoko postawiony dureń nie widzi, kto mu robi kampanię wyborczą?
- nie straciłby głosów fanów TVP bo mam wrażenie, że im wszystko jedno, kto tym zarządza
- mógłby zyskać głosy wqrwionych na qrskiego za łopatologiczną propagandę
ale to musiałby QR wykopać, a nie wetować jakąś kasę (i co? przekazywać na onkologię ) bo to będzie wygrana opozycji
Weto wobec 2 mld na tvp rezymową to głupota. Jako płaciciel abonamentu chce dobrego sportu i programów typu Kasta oraz innych z naparzanką na totalnych.
Howgh.
Pytanie, czym Kura może się odwinąć.
Dlatego postępowanie Dudy jest tak monstrualnie głupie. Nie wzburzam się że podłe, to jest jego stylem od samego początku.
Ale marnotrawienie energii na spór z Kurą jest oczywiście głupie, chyba że Duda chce wrócić do Krakowa na stałe. Zwłaszcza że Kura lepiej i bardziej bezwzględnie umie w brudną grę.
jeszcze raz polecam i ręczniki z zimną głową na rozgrzane głowy i przypomnieie sobie co za media mamy i wspomnienie czy we wszystko co Wam podali wierzycie jak w prawdę o płaskiej ziemi
i spokój a Panu Profesorowi przypominam Jego opiię
Szderstwo to mowa piekła
A media mamy, jakie mamy. Także te zarządzane przez Kurskiego.