los napisal(a): Kura może się odwinąć anihilacją pana prezydenta, przecież to on robi kampanię wyborczą. Starczy że odrobinkę odpuści i preziem zostaje pani Małgosia.
Dlatego postępowanie Dudy jest tak monstrualnie głupie. Nie wzburzam się że podłe, to jest jego stylem od samego początku.
A Kura z Dudą usiądą w piątek na wódkę, już dawno umówioną i będą się z nas wszystkich śmiali ...
Ja zakładam jednak, że ci co są dużo bliżej wiedzą więcej niż nasza wyobraźnia i pragnienia. Nie pamiętam zresztą, by któryś z takich przecieków się nie potwierdził.
los napisal(a): Ja zakładam jednak, że ci co są dużo bliżej wiedzą więcej niż nasza wyobraźnia i pragnienia. Nie pamiętam zresztą, by któryś z takich przecieków się nie potwierdził.
Naprawdę mam uwierzyć, że Duda to samodzielny polityk ? I że sobie ot tak, może zaatakować człowieka, który rozpieprza monopol przekazu medialnego ? Utrzymanie mocy sprawczej rządu PiS to konieczność o wymiarze geopolitycznym. I jest to na tyle pilnowane na ile się da, w ramach dużej, ale jednak ograniczonej mocy wpływania na wynik wyborów. Na taką głupotę nikt nie pozwoli.
los napisal(a): Ja zakładam jednak, że ci co są dużo bliżej wiedzą więcej niż nasza wyobraźnia i pragnienia. Nie pamiętam zresztą, by któryś z takich przecieków się nie potwierdził.
Naprawdę mam uwierzyć, że Duda to samodzielny polityk ? I że sobie ot tak, może zaatakować człowieka, który rozpieprza monopol przekazu medialnego ? Utrzymanie mocy sprawczej rządu PiS to konieczność o wymiarze geopolitycznym. I jest to na tyle pilnowane na ile się da, w ramach dużej, ale jednak ograniczonej mocy wpływania na wynik wyborów. Na taką głupotę nikt nie pozwoli.
Nikt nie jest samodzielnym politykiem w takim zakresie jak Jarosław Kaczyński.
Natomiast swoje decyzje Duda podejmuje samodzielnie, tak przynajmniej twierdzi Jarosław Kaczyński. Cytuję: Na decyzje prezydenta nie mam najmniejszego wpływu. Najmniejszego.
te wszystkie gromy na głowę Pąprezydenta o zawetowanie usawy o sadach, jakże inaczej dziś wyglądają ,w czasie kampanii prezydenckiej, gdy JK raczył przyznać, ze Prezydent miał wtedy racje... że sie wykazał dalekowzrocznoscią, wyczuciem politycznym i takie tam.
afropolak napisal(a):do Afryki musi się kolega udać .. a jeśli kolega uważa, że walenie pałką jest najlepszym sposobem promocji, to się nie dogadamy
tak, tak, wiem, ludzie idą za silniejszym no więc nie
Nie wiem o co chodzi z Afryką, po prostu męczy mnie prychanie na TVP z naszej strony. Chcę żeby nasza strona pogodziła się z korzystaniem przez Kurskiego z kusz, mimo że rycerze wroga się o to oburzają.
Potępienie kusz to zresztą był element walki klasowej. Ćwiczył się taki rycerz latami w fechtunku i konnej jeździe, kupował sobie za kupę kasy miecz, zbroję i konia a na to wyłaził jakiś czeladnik szewski na mury, naciskał spust i po rycerzu.
Moim zdaniem należy uczyć się z Biblii a zwłaszcza z ksiąg nieuznanych przez Żydów. Machabeusze dostawali od Greków bęcki, jak długo powstrzymywali się od walki w szabas. Kiedy uznali, że jednak mogą, zaczęli wygrywać.
pokazuje PADa jeszcze jako ministra prezydenta Lecha Kaczyńskiego (z 2008 i 2009 roku), który walczył o ZAWETOWANIE ustawy PO-PSL o abonamencie rtv (zniesienie dla pewnych grup anonamentu)
Jakiekolwiek walki lub niesnaski, lub nawet tylko plotki ale mające silne podstawy do potwierdzenia prowadzone we własnym obozie w trakcie kampanii to niemal pewna przegrana.
Ten ... jeśli przegra, to faktycznie na własne życzenie. I nas wszystkich pociągnie na dno.
Komentarz
https://www.kontrowersje.net/opozycja_zara_ona_wirusem_i_dymisja_kurskiego_studium_dziennikarskiej_g_upoty
z daleka widać las, nie pojedyńcze drzewa
na p. psora się nie obrażam, znam jego styl ...
No wszyscy znamy i kochamy...
Ale tembardziej
i cenimy
wielce
Pana Szturmowca także, wyprzedzam pytania ...
i Jorgeg'o
hurtem
Natomiast swoje decyzje Duda podejmuje samodzielnie, tak przynajmniej twierdzi Jarosław Kaczyński. Cytuję: Na decyzje prezydenta nie mam najmniejszego wpływu. Najmniejszego.
Nie zarzucamy mu kłamstwa, prawda?
że sie wykazał dalekowzrocznoscią, wyczuciem politycznym i takie tam.
ps. chodzi o te "cojones" oczywiscie, scenariusze moga sie w detalach roznic
a jeśli kolega uważa, że walenie pałką jest najlepszym sposobem promocji, to się nie dogadamy
tak, tak, wiem, ludzie idą za silniejszym
no więc
nie
Chcę żeby nasza strona pogodziła się z korzystaniem przez Kurskiego z kusz, mimo że rycerze wroga się o to oburzają.
Moim zdaniem należy uczyć się z Biblii a zwłaszcza z ksiąg nieuznanych przez Żydów. Machabeusze dostawali od Greków bęcki, jak długo powstrzymywali się od walki w szabas. Kiedy uznali, że jednak mogą, zaczęli wygrywać.
pokazuje PADa jeszcze jako ministra prezydenta Lecha Kaczyńskiego (z 2008 i 2009 roku),
który walczył o ZAWETOWANIE ustawy PO-PSL o abonamencie rtv (zniesienie dla pewnych grup anonamentu)
Ten ... jeśli przegra, to faktycznie na własne życzenie.
I nas wszystkich pociągnie na dno.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia