Obawiam się kolego, że my biali kierujemy się nieco innymi zasadami. Choć jeśli rzeczywiście w Afryce ludzie tak reagują, przynosi to czarnej rasie zaszczyt.
No więc nie PAD go zdymisjonuje a Rada Mediów Narodowych czy jakaś taka. A Prezydent ustawę podpisze "w poczuciu odpowiedzialności za informowanie o koronawirusie i podróżach Grety" oraz za "szukanie tego co łączy a nie tego co dzieli". I tak się będziemy toczyć do wyborów. Ciekawe kto zostanie szefem TVP. A tak naprawdę to zaniedbana jest nie TVP a Polskie Radio i internety. Co robią obecnie tacy ludzie jak Szefernaker, Mastalerek i Hoffman? Pyzaty Bielan nikogo do niczego nie przekona. No może Ujazdowskiego.
Jest komunikat, że podpisał ustawę dot. przekazania ok. 2 mld zł na media państwowe, na pewnych warunkach. Premier ma podać na jakich. Kurski praktycznie odwołany (4 głosy z 5 za).
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Rafał napisal(a): No więc nie PAD go zdymisjonuje a Rada Mediów Narodowych czy jakaś taka. A Prezydent ustawę podpisze "w poczuciu odpowiedzialności za informowanie o koronawirusie i podróżach Grety" oraz za "szukanie tego co łączy a nie tego co dzieli". I tak się będziemy toczyć do wyborów. Ciekawe kto zostanie szefem TVP. A tak naprawdę to zaniedbana jest nie TVP a Polskie Radio i internety. Co robią obecnie tacy ludzie jak Szefernaker, Mastalerek i Hoffman? Pyzaty Bielan nikogo do niczego nie przekona. No może Ujazdowskiego.
- Nie ukrywam, że miałem dwie poważne wątpliwości. Pierwsza dotyczyła tego, jak dzielone są środki, ustawa tego nie reguluje. Druga wątpliwość dotyczyła tego, czy nie powinny być zmienione paradygmaty finansowanie w przestrzeni między radiem i telewizją, czy radio nie powinno dostać więcej pieniędzy, by rozwijać się lepiej - tłumaczył Andrzej Duda.
No wiesz, trzeba mu przyznać, temu prezidętu, że w odstrzeliwaniu ludzi, z którymi mu nie po drodze jest nad wyraz sprawny. Wszak połowa jego kancelarii również zwiała(?) wcześniej czy później. Nawet tak spokojny Andrzej Hrechorowicz dał nogę, nie mogąc służyć jego dostojności. Genialny fotograf, niestety okazał się nazbyt inteligentny i wrażliwy...
Rafał napisal(a): No więc nie PAD go zdymisjonuje a Rada Mediów Narodowych czy jakaś taka. A Prezydent ustawę podpisze "w poczuciu odpowiedzialności za informowanie o koronawirusie i podróżach Grety" oraz za "szukanie tego co łączy a nie tego co dzieli". I tak się będziemy toczyć do wyborów. Ciekawe kto zostanie szefem TVP. A tak naprawdę to zaniedbana jest nie TVP a Polskie Radio i internety. Co robią obecnie tacy ludzie jak Szefernaker, Mastalerek i Hoffman? Pyzaty Bielan nikogo do niczego nie przekona. No może Ujazdowskiego.
- Nie ukrywam, że miałem dwie poważne wątpliwości. Pierwsza dotyczyła tego, jak dzielone są środki, ustawa tego nie reguluje. Druga wątpliwość dotyczyła tego, czy nie powinny być zmienione paradygmaty finansowanie w przestrzeni między radiem i telewizją, czy radio nie powinno dostać więcej pieniędzy, by rozwijać się lepiej - tłumaczył Andrzej Duda.
Może kolega Rafał się ujawni ...
Wczuwam się w Pana Prezydenta. Chyba odgaduje meandry uwolskiego rozumowania. Sam tak nie myślę i nie postępuje. Nie potrafię. Ja bym na jego miejscu dal 2 miliardy i dal się sfotografować z Kurskim jak robimy karpia.
Chociaz uwazam Dude za zlotoustego mięczaka i lawiranta to nie chce mi sie wierzyc, ze powod uwalenia Kurskiego (złotoustego cwaniaka i lawiranta) tuz przed wyborami to cierpienia estetyczne krakówkowego uwola mentalnego
Komentarz
Szkoda mi tego drugiego.
a ja na miejscu PADa bym go teraz zdymisjonował !
i na pewno PAD na tym nie straci ...
a jeśli koleżeństwo twierdzi inaczej, to wymieńcie tych wyborców, których straci
(oprócz samego delikwenta i jego najbliższej rodziny)
EDIT
QR bym zdymisjonował, a ustawę na 2 miliardy podpisał
następnego dnia
dziadek musiał w Schutztruppen służyć, mylę się ?
Premier ma podać na jakich.
Kurski praktycznie odwołany (4 głosy z 5 za).
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
A ja oczekuję "przepraszam" od kilku osób, pamiętam kogo.
Może kolega Rafał się ujawni ...
Ups, a miałem nie ujawniać tajemnic Poli i Szynela.
Wszak połowa jego kancelarii również zwiała(?) wcześniej czy później. Nawet tak spokojny Andrzej Hrechorowicz dał nogę, nie mogąc służyć jego dostojności. Genialny fotograf, niestety okazał się nazbyt inteligentny i wrażliwy...
No to po 5 latach mamy znowu Komorowskiego.
Chociaz uwazam Dude za zlotoustego mięczaka i lawiranta to nie chce mi sie wierzyc, ze powod uwalenia Kurskiego (złotoustego cwaniaka i lawiranta) tuz przed wyborami to cierpienia estetyczne krakówkowego uwola mentalnego
Czy następca okaże się czlowiekiem z drużyny Bloba?