Hitlerowcy będą mieli ciężką przeprawę z Ukrami, już to widać. Gdyby nie wyśmienity Neumann już do przerwy byłby remis, albo i prowadzenie Ukrów. Oj nasi będą mieli bardzo ciężkie mecze zarówno z hitlerowcami, jak i Ukrami...
Oby się wygrzmocili porządnie. Ukry skrzydłami rąbią strasznie, nie wiem kiedy widziałem tak "skrzydłową" drużynę, z taką dziurą w środku. Polskę sprzed 9 lat, z Błaszczykowskim i Krzynówkiem (obaj w życiowej formie) wciągają nosem. Czy przy interwencji ciapatego obrońcy nie było ręki? Coś mi się zdaje, że na Ukrów Nawałka powtórzy taktykę- blokada skrzydeł i klepanie środkiem.
Genialny bramkarz decyduje o najwyższych tytułach- gdyby nie ten esesman, to już byłoby po meczu (2, 3 gole Ukrów). Czy drabinka przewiduje finał Niemce- Włosie?
JORGE napisal(a): Zamiast się wzajemnie nakręcac to uzalqcie się jak baby, chuj wam w dupska lamusy!! (...) jeszcze się mecz Polski nie zaczął a wy kurwy juz z płaczem, jebać was parowy!!
Podoba mi się ten sposób myślenia. Że tak pem, opozycja do narodowej mikromanii.
Sarmata1.2 napisal(a): ukrajina słaba fizycznie. zajeździmy ich
w trzecim meczu mogą nie dawać rady.
Taktyka jest prosta- Szawbom czeba wsadzic do przerwy, zanim zatrybią. Ukrom nie należy pozwolić poszaleć do przerwy, później zdechną.
A tak w ogóle to dawno nie widziałem tak chaotycznie i bez głowy grającej drużyny, jak Tryzuby. Oni chyba burdel, majdan i anarchię mają w DNA. Precz z taktyką, precz z organizacją- no po prostu antysystemowcy.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Czy przy interwencji ciapatego obrońcy nie było ręki?
Coś mi się zdaje, że na Ukrów Nawałka powtórzy taktykę- blokada skrzydeł i klepanie środkiem.
Taktyka jest prosta- Szawbom czeba wsadzic do przerwy, zanim zatrybią.
Ukrom nie należy pozwolić poszaleć do przerwy, później zdechną.
A tak w ogóle to dawno nie widziałem tak chaotycznie i bez głowy grającej drużyny, jak Tryzuby. Oni chyba burdel, majdan i anarchię mają w DNA. Precz z taktyką, precz z organizacją- no po prostu antysystemowcy.