Rafał napisal(a): Zastanawiam się czemu twardzi zwolennicy aborcji po prostu się nie wysterylizują.
Oni chcą mieć wolność wyboru. Taką samą jak dama stawiająca przy łóżku szklankę z wodą i drugą pustą, bo nie wie czy w nocy będzie się jej chciało pić czy nie.
Rafał napisal(a): Zastanawiam się czemu twardzi zwolennicy aborcji po prostu się nie wysterylizują.
Oni chcą mieć wolność wyboru. Taką samą jak dama stawiająca przy łóżku szklankę z wodą i drugą pustą, bo nie wie czy w nocy będzie się jej chciało pić czy nie.
Hehe, ale ale - w centrum Warszawy zauważylem dziś bilbord "Wazektomia - dowód miłości". Serio, "Udowodnij, że mnie kochasz" tam było napisane.
No to niech powiedzą wprost o co walczą.Walczą o sex bez zobowiązań. Widać to dla nich tak ważne że warte obalenia rządu, który nie chce im tego dać. To że wycofał się z ograniczenia im tego nie wystarczy.Jakiegoś świra mają na punkcie tego wolnego sexu. Ta wazektomia to może jest dla nich wyjście. Tylko nie fundujmy im tego z budżetu. A właściwie może zafundujmy jak lekarz wyda zaświadczenie o uzależnieniu od sexu. Lepsze to niż aborcje. Jak esperal dla alkoholika.
Pierwszy raz cprzeczytałem Wenzla. Koleżeństwo zdaję się o nim wiele razy wspominało i czasem bardzo pochlebnie. No i mam dysonans poznawczy, bo widzę, czytam ......
Wenzel pierprzy jak potłuczony. Dobrze że komentarze pod jego wypociną walą mu prosto w paczały.
Kuźwa jeśli projekt OI to mina-pułapka na PiS to po co PiS ma się przy niej babrać??? Mini się rozbraja albo detonuje w ustronnym miejscu. Nie bierze się jej do domu i mówi: Pacz kochana rodzinko jaką ładną minę dostałem od watpliwego przyjaciela.
To że nie ma sensu tego rozdrapywać nie oznacza, że PiS ma czyste ręce w tej sprawie. Nie zdarzyło się nic co by skłoniło mnie do zmiany zdania w tej sprawie. Zawinił sytuacji zaniedbaniem i zlekceważeniem sprawy fundamentalnej i wyborców, dla których jest krytycznie ważna. Ci wyborcy już wiedzą że OI ich zmanipulowało lub najpierw samo zostało zmanipulowane. Nie byłoby takiej możliwości bez wspomnianego zaniedbania i zlekceważenia. Prezes Kaczyński i Premier Szydło po dłuższym chaosie informacyjnym ugasili pożar. Na stole leży obietnica Premier Szydło. Teraz pora ją wykonać i milczeć, a nie dalej napadać i naśmiewać się z obrońców życia.
Naprawdę proszę Koleżankę o czytanie całych wypowiedzi ze zrozumieniem. Nie ma Koleżanka monopolu na poparcie PiS i nie powinna Koleżanka nieustannie oceniać i komentować forumowiczów stosując kryterium bezkrytycznego aprobowania wszystkich bez wyjątku działań PiS.
Niech sobie wybacza wszystko Pis. Nie życzę sobie jednak aby nieustannie ona i inni posądzali mnie o niegodziwość i głupotę tylko dlatego, że ja tak nie robię i mam czelność PiS oceniać.Takie posądzenia są właśnie niegodziwe i głupie. Widzę że pora odejść na jakiś czas do innych zajęć.
Eden napisal(a): Rafale, w przypadku KAni sprawa jest arcyboleśnie prosta: Nie ma takiej niegodziwości, którą mógłby uczynić jakiś funk pisowski, a której ona w gimnastycznych akrobacjach i dialektycznych rozciągańcach niczym gumki w gaciach nie łyknęłaby i nie usprawiedliwiła publicznie. A jak piszą na czwórforumku od lat, jeżeli KAnia atakuje kogoś i obsobacza, najczęściej jest to bardzo przyzwoity człowiek...
Eden napisal(a): Rafale, w przypadku KAni sprawa jest arcyboleśnie prosta: Nie ma takiej niegodziwości, którą mógłby uczynić jakiś funk pisowski, a której ona w gimnastycznych akrobacjach i dialektycznych rozciągańcach niczym gumki w gaciach nie łyknęłaby i nie usprawiedliwiła publicznie. A jak piszą na czwórforumku od lat, jeżeli KAnia atakuje kogoś i obsobacza, najczęściej jest to bardzo przyzwoity człowiek...
Po pierwsze - kłamiesz. Nikt na 4forumku (poza 1 czy 2 świrami z fR) nie pisze nic podobnego. Po drugie - ten rodzaj generalizacji, którą stosujesz wobec naszej Koleżanki nazywa się judzeniem, podjudzaniem. Jest to (generalizacja) najgorszy rodzaj ataku ad personam.
Przeproszę i wyedytuje Pani Aniu, jak KAnia przeprosi i wyedytuje skandaliczne i obraźliwe inwektywy, które od dłuższego czasu bezkarnie rozsiewa tutaj względem kolegów Rafała, Rozuma i mojej osoby. Parszywe i niepoparte żadnymi faktami insynuacje, że rzekomo jesteśmy nasłanymi tutaj trollami, które mają za zadanie atakować i oczerniać Bartka Misiewicza, a pośrednio Macierewicza i Kaczyńskiego. Ataki personalne na mnie w wielu wątkach, traktowanie w sposób obraźliwy i lekceważący, co zresztą wytknął jej kiedyś już kol. Rafał (Administracja do dzisiaj milczy w tej sprawie). Dlaczego my możemy być ciągle obrażani przez nią, jakie prawo ona ma do takiego zachowania względem nas?
Daj spokój. Wyluzujmy bo pyskówka się robi. Interweniować warto tylko jak się przeradza w ataki bezpośrednie i personalne. Ja do tego zaliczam skrajne interpretacje cudzych wypowiedzi, pomimo dementi oraz takie same zaliczanie do różnych obozów politycznych czy ideologicznych.
Eden napisal(a): Ok. przepraszam KAnie za celowo użyte i szydercze pomówienia, które użyłem względem niej. Kasuję tamten wpis i będę przyglądał się reakcji KAni
To miały być przeprosiny bezwarunkowe. L-)
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Komentarz
Chodzi wyłącznie o obalenie rządu. I wszelkie chwyty w tej wojnie są dozwolone.
http://gosc.pl/doc/3507056.Czarny-czwartek
Wenzel pierprzy jak potłuczony. Dobrze że komentarze pod jego wypociną walą mu prosto w paczały.
Kuźwa jeśli projekt OI to mina-pułapka na PiS to po co PiS ma się przy niej babrać??? Mini się rozbraja albo detonuje w ustronnym miejscu. Nie bierze się jej do domu i mówi: Pacz kochana rodzinko jaką ładną minę dostałem od watpliwego przyjaciela.
napoleonek następny psia mać.
Po drugie - ten rodzaj generalizacji, którą stosujesz wobec naszej Koleżanki nazywa się judzeniem, podjudzaniem. Jest to (generalizacja) najgorszy rodzaj ataku ad personam.
napisałeś coś paskudnie niewybaczalnego.
Nie spodziewałam się tego po Tobie.
Powinieneś KAnię przeprosić natentychmiast.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Eden, to już nie Twoja sprawa, co zrobi KAnia.
Ty przeproś za siebie, bo źle się bawisz.
*
L-)
*
Piosenkarka Przybysz- nowa bohaterka Czarnych Marszów Śmierci
http://www.pudelek.pl/artykul/99511/natalia_przybysz_usunelam_ciaze_na_slowacji_w_polsce_proponowano_mi_tabletki_na_wrzody/