Jutub mówi jak jest
Proponuję wrzucać tutaj co ciekawsze nagrania z jutuba. Zauważyłem, że silnik wyszukiwarki czasami pomija dobre filmy, a więc dzielmy się. Inna sprawa, że niektórzy z nas lekceważą ten kanał informacji, a szkoda (Rozum to m.innymi do ciebie).
Na początek wrzucam zaczepnie najnowszego Gadowskiego, pewnie większość zna, ale. Sugeruje polskim kierowcom TIRów dokładnie to co my:
Na początek wrzucam zaczepnie najnowszego Gadowskiego, pewnie większość zna, ale. Sugeruje polskim kierowcom TIRów dokładnie to co my:
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
A ten narcyzek, o którym mówi jako o in spe premierze rady obalenia narodowego to Ujazdowski?
Acha, dziś na fb pojawiły się zalęknione wpisy kodziarzy, bo wyczuli, że Polacy szykują odsiecz.
Mam parę obiekcji wobec Gadowskiego, ale generalnie to jest młot na czarownice.
No i ile zawsze ma odsłon!
{edit}
Muszę to napisać, mimo że okaże się, że jestem małostkowa.
Nie znoszę tego jego siorbiącego popijania i stukania filiżanką o spodek. Niby to taki podtekst "piję do...", ale ciężko to trawię.
">
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
https://www.youtube.com/user/gobsatan
Jeden z filmików "MARSZ KOD PODLEGŁOŚCI"
Gość po pierwsze ma niesamowity spokój w sobie. Po drugie - cholerny dystans do siebie, swoich ustaleń, ogromu pracy i doświadczeń, które ma za sobą.
Taki facet powinien emanować wymaganiem szacunku do siebie i swoich dokonań - a tu Witek gadał do mikrofonu, Witek podpisał książki, z Witkiem można zapalić i pogadać jak z każdym innym Witkiem. Pełen szacun dla tego gościa. Jeden z moich wielkich wzorców jeśli o pewne sprawy chodzi.
A co do jego odwagi - myślę że on był w takich okolicznościach, że się po prostu śmierci nie boi. Polisy na życie może i ma, ale niezależnie od tego - on się nie boi. Albo swój strach doskonale kontroluje.
Belf, daj sobie spokój z takimi wnioskami.
A co do znajomości KaczJara z Lepperem i Giertychem.
Giertych był Sztyrlicem w rządzie KaczJara, do czego sam się przyznał. A Lepper, no cóż kłopoty z nim były.
Jego robota to zdobywanie informacji, więc chodził na herbatki i nie bluzgał w oczy informatorowi. Jakże on mógł.
Sumliński idąc tą drogą, kumplował się z Lichockim. JarKacz podał rękę Millerowi, a przecież nie musiał. Sami zdrajcy panie...
Sumliński w założeniu wyciągał informacje od wsioków, a Gadowski chadzał do Kiszczaka jako do eksperta, mającego ustalić, czy jakiś dokument to fałszywka czy nie.
http://niepoprawni.pl/blog/140/gadowski-z-lodowki-czyli-ekspertyza-z-herbatka-u-kiszczaka
Jakie wnioski, Belf?
A przecież jest IPN i tam przecież potwierdziliby autentyczność świstka. Ale Gadowski do IPN-u nie poszedł, tylko poszedł do szer. Kiszczaka, a więc uważał go za autorytet, który powie Gadowskiemu samą prawdę.
warto obejrzeć jego rozmowy pod kątem autolansu
wnioski: trzeba na niego uważać
Ale nie, Gadowski poszedł do Kiszczaka po ekspertyzę, a więc, w założeniu ufał szer. Kiszczakowi. I to powoduje mój dystans do Gadowskiego. Że ufa komuchowi, który ma krew na rękach.
Zapytałem Gadowskiego o to na jego blogu w Saloonie24, ale zamiast odpowiedzi dostałem bana.
Geremek ich zapytał: "Przyznajcie się, polubiliście Kiszczaka?" Oni, z lekkim wstydem: "Ekhem..." A on na to: "To się przyznaję, że ja też..."