extraneus napisal(a): Nie oglądam komisji AG, ale na TT opinia, że Plichta to niezły cwaniak i wodzi komisję za nos?
Słuchałem 2 godz. w aucie. Taki cwaniak, że na zasadnicze pytania uchyla się od odpowiedzi. Był fajny motyw, kiedy na pytanie " czy obawia się pan o swoje życie" zapadła cisza, po czym - uchylam się od odpowiedzi.
marniok napisal(a): Eeeee tam Franca.... Do Bukowna przyjedź z rodziną, właśnie zażywamy słońca i wody Pakuj się :-h
Na basenie jesteście?
Oj przepraszam...że tak późno odpisuje. Tak, byliśmy. Chciałeś się wybrać? Tak zajęliśmy się z chłopcami kąpielą i zabawą że nie spojrzałem czy odpisałeś. Było wspaniale, polecam. Zresztą pewnie byłeś tam.?
marniok napisal(a): Oj przepraszam...że tak późno odpisuje. Tak, byliśmy. Chciałeś się wybrać? Tak zajęliśmy się z chłopcami kąpielą i zabawą że nie spojrzałem czy odpisałeś. Było wspaniale, polecam. Zresztą pewnie byłeś tam.?
A może i bym się wybrał - no właśnie nie byłem jeszcze:)
marniok napisal(a): Oj przepraszam...że tak późno odpisuje. Tak, byliśmy. Chciałeś się wybrać? Tak zajęliśmy się z chłopcami kąpielą i zabawą że nie spojrzałem czy odpisałeś. Było wspaniale, polecam. Zresztą pewnie byłeś tam.?
A może i bym się wybrał - no właśnie nie byłem jeszcze:)
Zdecydowanie polecam, i dla dzieci, i dla dorosłych. Jest brodzik do najmłodszych, zjeżdżalnie, mniejsze i większa, basen (4m) z wieżą do skakania (3 i 6 m), kolejny basen (do 1,5 m) z różnymi bajerami - bicze, bąbelki,, kielichy itp. Jest zaplecze gastronomiczne. Boisko do siatkówki, plaża, trawnik i las. Można spokojnie na cały dzień się wybrać, piknik jak złoto. Jeśli wolisz możesz sobie zabrać swoje jedzenie. Ceny atrakcyjne. Dorośli 12 zł, dzieci 7 zł, do lat 3 symboliczne 0,5 zł i to jest opłata całodzienna (od 7-19)
Jeżeli konkluzjami pracy komisji Wassermanówny będzie m.in. stwierdzenie bezprawnych zaniechań władz publicznych, to poszkodowani będą mieli znaczne szanse uwzględnienia przez sądy ich roszczeń (~668 milionów złotych) do Skarbu Państwa.
extraneus napisal(a): Jeżeli konkluzjami pracy komisji Wassermanówny będzie m.in. stwierdzenie bezprawnych zaniechań władz publicznych, to poszkodowani będą mieli znaczne szanse uwzględnienia przez sądy ich roszczeń (~668 milionów złotych) do Skarbu Państwa.
Jeśli uda się uwalić na amen Tuska i wierchuszkę platformy, to nie będą to stracone pieniądze.
Ale dlaczego od Skarbu Państwa, a nie od miasta Warszawa? To Warszawiacy sobie wybrali takie władze i to te władze oddawały te nieruchomości. To mniej więcej taki pomysł jak ponoszenie przez Polskę kosztów relokacji uchodźców zaproszonych nielegalnie przez Niemcy. Jeśli ktoś ma tu płacić za głupotę polityczną to niech płacą głupcy, a nie ogół. Ja rozumiem, że zapłacą wtedy też dobrzy Warszawiacy, ale jednak to się bardziej godzi niż gdyby mieli mieszkańcy Podkarpacia. Można zresztą przeprowadzić się z Warszawy do Przemyśla.
Komentarz
Tad Kapala @TadKapla
Plichta nie jest żadnym przypadkowym słupem. Jest wspólnikiem i udziałowcem przewału pod nazwą #AmberGold .Jego udziały rosną na Kajmanach.
- Odmawiam odpowiedzi na to pytanie.
(autentyk)
Do Bukowna przyjedź z rodziną, właśnie zażywamy słońca i wody
Pakuj się :-h
Tak, byliśmy.
Chciałeś się wybrać?
Tak zajęliśmy się z chłopcami kąpielą i zabawą że nie spojrzałem czy odpisałeś.
Było wspaniale, polecam. Zresztą pewnie byłeś tam.?
U mnie brakuje 3 ostatnich.....
To jak się wyświetla(ją) obrazek(i), a to jaki jest faktyczny, to dwie różne
<kodowe: "bajki">
Jeśli ktoś ma tu płacić za głupotę polityczną to niech płacą głupcy, a nie ogół. Ja rozumiem, że zapłacą wtedy też dobrzy Warszawiacy, ale jednak to się bardziej godzi niż gdyby mieli mieszkańcy Podkarpacia. Można zresztą przeprowadzić się z Warszawy do Przemyśla.