- Chcę dać jasny sygnał wyborcom, że nie jestem członkiem PSL - powiedział w rozmowie z RMF FM Paweł Kukiz, mówiąc o tworzeniu struktur nowej partii. Ma się nazywać K-15.
Mówiąc o końcu ruchu Kukiz '15, stwierdził: "prezydent Duda wspólnie z prezesem Kaczyńskim postanowili pogrzebać ruch Kukiz'15". Kukiz ocenił ich jako "cynicznych i wrachowanych polityków".
Gość RMF FM przyznał, że odpowiedzialność za rozkład Kukiz'15 spoczywa też na nim. - Zgrzeszyłem brakiem roztropności. Swoim romantyzmem i wiarą w altruizm, etos, bezinteresowność wielu ludzi - stwierdził.
Po czym poznać, że Ciasteczkowy jest ostatni kutas? Po tym, jak się rozpływa nad swoją szlachetnością. Och, ach, "zgrzeszyłem romantyzmem i wiarą w altruizm, etos, bezinteresowność ludzi." Swoim altruizmem, etosem i bezinteresownością też, chlip, chlip.
natenczas napisal(a): Brzmi jakby się naczytał poradników pt. "Interwju. Podstawy. Jak dobrze wypaść przed pracodawcą". Rozdział "Jak rozbroić pytanie o wady kandydata".
Jakie pan ma słabe strony? Otóż jest nimi m.in. pracoholizm, nadmierne zaangażowanie w wykonywanie obowiązków zawodowych i niezachowywanie równowagi między pracą a żeciem prywatnym
Według badań przeprowadzonych w ciągu ostatnich 30 lat przez prawie 100 instytucji naukowych ilość dwutlenku węgla pochłanianego przez lasy deszczowe spadła - obecnie pochłaniają one o jedną trzecią mniej niż w latach 90. Powodem są rosnące temperatury, susze i wylesianie. Ta tendencja spadkowa prawdopodobnie utrzyma się, ponieważ lasy są coraz bardziej zagrożone zmianami klimatu oraz eksploatacją. Według Simon Lewis, profesora z Uniwersytetu Leeds - w przeciągu kolejnych 40 lat lasy deszczowe mogą stać się źródłem dwutlenku węgla.
Te mechanizmy mogą potencjalnie przyspieszyć kryzys klimatyczny. Jeśli lasy zaczną być źródłem węgla, a nie jego pochłaniaczem, byłby to silne sprzężenie zwrotne może doprowadzić do ocieplenia, które trudno byłoby zatrzymać.
Jestem ciekawa kto i po co, i jakie treści za tym stoja- czyli dla kogo i w jakim cwelu na portalach co i rusz wkleja sie wiadomość (?) o Iwonie Wieczorek.
peterman napisal(a): Pytanie brzmi: ile tego dobra było zasługą jego, a ile Wasowskiego, Kordowicza i Plakwicza.
Prawdopodobnie dużo było jego zasługą, bo w czasie przed przesiewem słuchało się go bardzo miło. Nie oszukujmy się. Kiszczak wziął do trujki jednostki na swój sposób wybitne.
Nie mieszajmy jednak dwóch systemów walutowych. Gość pluje na pracodawcę, więc jego miejsce jest za drzwiami firmy. Jakieś 14 lat za późno.
Komentarz
https://gazetawroclawska.pl/pomnik-zolnierzy-wykletych-we-wroclawiu-posel-z-naszego-miasta-mordercow-i-bandytow-sie-nie-upamietnia/ar/c1-14830174
https://wpolityce.pl/polityka/489462-a-jednak-pawel-kukiz-zaklada-partie
- Chcę dać jasny sygnał wyborcom, że nie jestem członkiem PSL - powiedział w rozmowie z RMF FM Paweł Kukiz, mówiąc o tworzeniu struktur nowej partii. Ma się nazywać K-15.
Mówiąc o końcu ruchu Kukiz '15, stwierdził: "prezydent Duda wspólnie z prezesem Kaczyńskim postanowili pogrzebać ruch Kukiz'15". Kukiz ocenił ich jako "cynicznych i wrachowanych polityków".
Gość RMF FM przyznał, że odpowiedzialność za rozkład Kukiz'15 spoczywa też na nim. - Zgrzeszyłem brakiem roztropności. Swoim romantyzmem i wiarą w altruizm, etos, bezinteresowność wielu ludzi - stwierdził.
Rzyg. Wolę Czarzastego, on nie udaje kogo innego.
A Waść takie kąski z kopalni ....
bleeee
@-)
za złonetem
Według badań przeprowadzonych w ciągu ostatnich 30 lat przez prawie 100 instytucji naukowych ilość dwutlenku węgla pochłanianego przez lasy deszczowe spadła - obecnie pochłaniają one o jedną trzecią mniej niż w latach 90. Powodem są rosnące temperatury, susze i wylesianie. Ta tendencja spadkowa prawdopodobnie utrzyma się, ponieważ lasy są coraz bardziej zagrożone zmianami klimatu oraz eksploatacją. Według Simon Lewis, profesora z Uniwersytetu Leeds - w przeciągu kolejnych 40 lat lasy deszczowe mogą stać się źródłem dwutlenku węgla.
Te mechanizmy mogą potencjalnie przyspieszyć kryzys klimatyczny. Jeśli lasy zaczną być źródłem węgla, a nie jego pochłaniaczem, byłby to silne sprzężenie zwrotne może doprowadzić do ocieplenia, które trudno byłoby zatrzymać.
czeba bedzie wyciąć .... X_X
Iwonie Wieczorek.
TVP ma nową prezenterkę, dziennikarkę, z tvn24!
(nie w moim typie i zbyt epatuje sexabilem, ale męska ludożerka zachwycona)
instagram
a tu, 16. września 2019, pisze o spełnieniu swojego marzenia z dzieciństwa - bycia "panią z CNN", czyli o pracy w tvn24
wg mnie bardzo dobry ruch Kurskiego
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
UWAGA: nie dla osób o słabym sercu
TAGI: Jędrzejczyk, UFC, limo
https://mobile.twitter.com/ufc/status/1236528657633607681
Wiem co koleżeństwo sądzi o PR3, ale ja lubiłem humor Manna.
Nie raz zrobił mi dzień.
Żelazny Wasyl
Zmysłowa sowa
Dostałem list od Jura. Krakowsko-częstochowskiego
Nie oszukujmy się. Kiszczak wziął do trujki jednostki na swój sposób wybitne.
Nie mieszajmy jednak dwóch systemów walutowych. Gość pluje na pracodawcę, więc jego miejsce jest za drzwiami firmy. Jakieś 14 lat za późno.