SigmundvonBurak napisal(a): Był gdzieś o tem wątek ,ale nie mogę znaleźć . Radio Nowy Świat ma kłopoty ! Patroni grożą wycofaniem finansowania ! Gdyż ichni redaktor określił " Margot" jako mężczyznę .
Szefostwo radia odcięło się od stanowiska szefa radia... To ilu jest tam szefów?
(Oraz poczuli brak stabilności dużych reklamodawców i z budżetu, bo przejeli się darczyńcami z patronite: ok. 0,7 mln zł/mc. (czyli 25 zł/mc od darczyńcy)
Kurde, za 25 zeta miesięcznie ma się abonament (np. spotify) na muzę jaką się chce i ile się chce, a oni za gadki płacą o Margot!
Przegapiłam informację, że Brytole zamroziły odtajnienie dokumentów dotyczących katastrofy w Gibraltarze na dalsze 50 lat. Szok!
Trochę mniej mnie zadziwia cyrk z różnymi bieżącymi sprawami. Np. to, że taki pan współodpowiedzialny za aferę FOZZ siedzi teraz w europarlamencie i śmieje się nam w twarz. Albo, że sądy przywróciły wszystkim ubekom emerytury i nikt się o tym w Kurskiej TVP nie zająknął. Ani w "naszej" prasie.
O Smoleńsku nawet szkoda wspominać. Przecież to dopiero 10 lat...
Maria napisal(a): Albo, że sądy przywróciły wszystkim ubekom emerytury i nikt się o tym w Kurskiej TVP nie zająknął. Ani w "naszej" prasie.
A skąd info? Czytam że w indywidualnych przypadkach a nie "wszystkim ubekom".
Oczywiście, że w indywidualnych przypadkach. A tych przypadków tyle, ilu ubeków. Pewnie przypadkiem.
Póki co z tego co piszą to kilkaset na ponad 40 tysięcy, z czego niecałe 30 tys w ogóle się odwołało. Więc nie są to wszyscy - natomiast zdaję sobie sprawę że te kilkaset na pewno stworzy precedens. Pytanie czy można coś z tym zrobić jeszcze. Piszą że tak, o ile udowodni się indywidualną winę. To powinno być wykonalne.
TecumSeh napisal(a): Póki co z tego co piszą to kilkaset na ponad 40 tysięcy, z czego niecałe 30 tys w ogóle się odwołało.
Może ja niedowidzę, ale jakoś w tym materiale https://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/1486263,tk-rozprawa-ustawa-dezubekizacyjna-odroczona.html nie doczytałam, że "kilkaset". Ale nie upieram się również, że "wszyscy", bo to przesada. TK faktycznie odwleka kolejny raz rozpatrzenie sprawy i nie wiadomo dlaczego. Być może nie chce zbyt szybko dawać szansy stronie przeciwnej na odwoływanie się do ETPC. "- Nieważne, jaki wyrok zapadnie. Każdy otwiera drogę do Strasburga. Jestem przekonany, że nasza skarga do ETPC nie zostanie odrzucona, bo europejskie gremia mają wyrobioną opinię o praworządności w Polsce – mówi Zdzisław Czarnecki z Federacji Stowarzyszeń Służb Mundurowych."
A sądy nad wyraz przychylnie pochylają się nad kolejnymi odwołaniami biednych, pokrzywdzonych ubeków i to jest fakt nie do podważenia.
Rzeczywistej liczby pozytywnie rozpatrzonych odwołań nie znam. Informacja, która podałam, pochodziła z zaprzyjaźnionych wiewiórczych kręgów. Tyle.
Myśl taką mam, że demokracja to rządy ludu. I nie bardzo rozumię, czemu za arcydemokratyczne uważa się, że jakikolwiek wpływ może mieć miliarder zagraniczniak.
Skoro aby wpuścili na salony trzeba uznać, że chłoptaś jest kobietą... Ze zdania fałszywego wynikają wszystkie inne, praw logiki pan nie zmienisz i nie bądź pan głąb.
@PolsatNewsPL Pierwsza modlitwa w Hagii Sophii przyniosła 3 tysiące zakażeń koronawirusem. Wśród modlących się był prezydent Turcji Recep Tayyip Erdoğan
@PolsatNewsPL Pierwsza modlitwa w Hagii Sophii przyniosła 3 tysiące zakażeń koronawirusem. Wśród modlących się był prezydent Turcji Recep Tayyip Erdoğan
Komentarz
Ciekawam111 ile patronów zawinie się po tej samokrytyce oraz kogo z personelu antenowego zemdli pierwszego i poleci lub wyleci.
To ilu jest tam szefów?
(Oraz poczuli brak stabilności dużych reklamodawców i z budżetu, bo przejeli się darczyńcami z patronite: ok. 0,7 mln zł/mc. (czyli 25 zł/mc od darczyńcy)
Kurde, za 25 zeta miesięcznie ma się abonament (np. spotify) na muzę jaką się chce i ile się chce, a oni za gadki płacą o Margot!
Mamy wasze 25 zł i co... bez nas zrobicie!
https://mobile.twitter.com/sjkaleta/status/1292745630427815936
A już ogłaszali "oszałamiający sukces" finansowy na starcie...
Ale nawalanka, jak cudownie się naparzają dywagując nad binarnością czy kwantowowością osobowości niestabilnego psychicznie, niebezpiecznego pana.
Jasny dowód na to, że musieli odejść z PR.3 by ten pozostał "stacją dla inteligencji"
Nic tylko usiąść i zajadać popcorn .
tutaj, Radiowa Trujka (wątek Rafała!)
I wszystkie powyższe posty do Sigmunda (o Nowym Świecie (Trujki) skopiowałem tam.
Szok!
Trochę mniej mnie zadziwia cyrk z różnymi bieżącymi sprawami. Np. to, że taki pan współodpowiedzialny za aferę FOZZ siedzi teraz w europarlamencie i śmieje się nam w twarz.
Albo, że sądy przywróciły wszystkim ubekom emerytury i nikt się o tym w Kurskiej TVP nie zająknął. Ani w "naszej" prasie.
O Smoleńsku nawet szkoda wspominać. Przecież to dopiero 10 lat...
;(
A tych przypadków tyle, ilu ubeków. Pewnie przypadkiem.
A tych przypadków tyle, ilu ubeków. Pewnie przypadkiem.
Póki co z tego co piszą to kilkaset na ponad 40 tysięcy, z czego niecałe 30 tys w ogóle się odwołało.
Więc nie są to wszyscy - natomiast zdaję sobie sprawę że te kilkaset na pewno stworzy precedens.
Pytanie czy można coś z tym zrobić jeszcze. Piszą że tak, o ile udowodni się indywidualną winę.
To powinno być wykonalne.
https://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/1486263,tk-rozprawa-ustawa-dezubekizacyjna-odroczona.html
Ale nie upieram się również, że "wszyscy", bo to przesada.
TK faktycznie odwleka kolejny raz rozpatrzenie sprawy i nie wiadomo dlaczego.
Być może nie chce zbyt szybko dawać szansy stronie przeciwnej na odwoływanie się do ETPC.
"- Nieważne, jaki wyrok zapadnie. Każdy otwiera drogę do Strasburga. Jestem przekonany, że nasza skarga do ETPC nie zostanie odrzucona, bo europejskie gremia mają wyrobioną opinię o praworządności w Polsce – mówi Zdzisław Czarnecki z Federacji Stowarzyszeń Służb Mundurowych."
A sądy nad wyraz przychylnie pochylają się nad kolejnymi odwołaniami biednych, pokrzywdzonych ubeków i to jest fakt nie do podważenia.
Rzeczywistej liczby pozytywnie rozpatrzonych odwołań nie znam. Informacja, która podałam, pochodziła z zaprzyjaźnionych wiewiórczych kręgów.
Tyle.
- Kedy ten Soeroes zemrze?
- On ma syna, jeszcze większego poeba niż on sam.
@PolsatNewsPL
Pierwsza modlitwa w Hagii Sophii przyniosła 3 tysiące zakażeń koronawirusem. Wśród modlących się był prezydent Turcji Recep Tayyip Erdoğan