janosik napisal(a): Ciekawe czy Margot może sobie wziąść kredyt na Michała?
W dokumentach chyba podaje się tylko PESEL. (Wesensie: nie nicki/ksywy czy płeć.)
PESEL to skrót od Powszechnego Elektronicznego Systemu Ewidencji Ludności. Numer ten składa się z 11 cyfr, z których każda ma znaczenie. Z numeru PESEL można odczytać datę urodzin danej osoby i jej płeć
Niestety (dla LGBT+) system rozróżnia tylko dwie płcie! Przedostatnia to cyfra jest: dla mężczyzn: 0, 2, 4, 6, 8, dla żeńszczyn: 1, 3, 5, 7, 9.
(Czy Bęgowskiemu zmieniono numer PESEL na grodzkowy? Serio dla siebie pytam!)
janosik napisal(a): Ciekawe czy Margot może sobie wziąść kredyt na Michała?
W dokumentach chyba podaje się tylko PESEL. (Wesensie: nie nicki/ksywy czy płeć.)
PESEL to skrót od Powszechnego Elektronicznego Systemu Ewidencji Ludności. Numer ten składa się z 11 cyfr, z których każda ma znaczenie. Z numeru PESEL można odczytać datę urodzin danej osoby i jej płeć
Niestety (dla LGBT+) system rozróżnia tylko dwie płcie! Przedostatnia to cyfra jest: dla mężczyzn: 0, 2, 4, 6, 8, dla żeńszczyn: 1, 3, 5, 7, 9.
Jak można tak chwiać tożsamością użytkowników forum i to z wieczora?
A nie na odwrót przypadkiem?
A co za różnica: Margot czy Michał?
Ano wyszło Szydło z worka! Od dawna go podejrzewałem.. Artysta! A gdzie mamy największe propedlaskie i antynarodowe podejście? W jakim środowisku, ja się pytam?
Niby ma żonę i dzieci.. ale wiadomo, trzeba się dobrze zalegendować. A potem co? Najpierw sieje niepewność płciową pośród forumowiczów za pomocą numerów Pesel, by się w końcu skompromitować otwartym tekstem! Pod pozorem żartu oczywiscie...
Panie i Panowie! There is a moll right at the top of Excathedra forum.. He's been there for years!
A co, poczuła się Kolega jakimś dżendrem?
U mnie i Małżonki jest właśnie odwrotnie. Ona ma parzystą a ja nie.
I tak ustaliła reguły SB przed laty. Bali się jak nr porządkowy zostanie przyjęty w Polsce, czynie będzie się kojarzył z Auschwitz. Noale każdej władzy ten system passuje
A co, poczuła się Kolega jakimś dżendrem?
U mnie i Małżonki jest właśnie odwrotnie. Ona ma parzystą a ja nie. I tak ustaliła reguły SB przed laty. Bali się jak nr porządkowy zostanie przyjęty w Polsce, czynie będzie się kojarzył z Auschwitz. Noale każdej władzy ten system passujeByle nie tatuowali.
Maria napisal(a): Najlepsze województwa pod względem odsetka zdanych egzaminów dojrzałości. Absolwenci Liceów Ogólnokształcących. Świętokrzyskie (85%) Małopolskie (84%) Podkarpackie (84%)
Pani_Łyżeczka napisal(a): Nie trzeba czipować komórę i tak każdy nosi ze sobą
A tam jest wincyj o nas niz sami o sobie wiemy.
We związku ze zmianą komórki dokonuję remanentu w "Internetach". I taki gugiel zaskoczył mnie historią lokalizacji. To bydle pamięta wszędzie gdzie byłem na 10 lat wstecz. Albo i dłużej. I kiedy. A porównując logi , powie też z kim. A porównując zapisy z karty kredytowej : gdzie jadłem i co.
Maria napisal(a): Najlepsze województwa pod względem odsetka zdanych egzaminów dojrzałości. Absolwenci Liceów Ogólnokształcących. Świętokrzyskie (85%) Małopolskie (84%) Podkarpackie (84%)
Interesujące, nieprawdaż?
Owszem. I tak jest od wielu lat. Podobnież jest korelacja między wskaźnikiem rozwodów, poziomem przestępczości, nieletnich ciąży, aborcji, itp:
We związku ze zmianą komórki dokonuję remanentu w "Internetach". I taki gugiel zaskoczył mnie historią lokalizacji. To bydle pamięta wszędzie gdzie byłem na 10 lat wstecz. Albo i dłużej. I kiedy. A porównując logi , powie też z kim. A porównując zapisy z karty kredytowej : gdzie jadłem i co.
Noszku...
Można wyłączyć (geolokalizację)! Mało tego, nie załączyła się bez Twojej zgody! Tyle, że więsziść klika: tak, tak, tak...
Noszku...
Można wyłączyć (geolokalizację)! Mało tego, nie załączyła się bez Twojej zgody! Tyle, że więsziść klika: tak, tak, tak...
Ja w swojej wyłączyłem. Czasem załączam. Robię podobnie, natomiast warto pamiętać że w zasadzie zawsze jesteśmy zalogowani do najbliższej stacji bazowej, więc operator ma naszą lokalizację (w miescie) z dokładnością do kilkuset metrów, w centrach handlowych i wielkich biurowcach nawet dokładniej.
Jednak operator (telefonii) nie przekazuje ich reklamodawcom, a Google - tak!
Aż sprawdziłem sobie które aplikacje używają geolokalizacji (w moim smartfonie): ustawienia -> lokalizacja -> ostatnie prośby o lokalizację: · Twitter · Windy (świetna apka na burze!) · Facebook · Mapy (google maps) · SkyCash (kupuję bilety komunikacji miejskiej) =
Komentarz
Czasem się przydaje
Ano wyszło Szydło z worka!
Od dawna go podejrzewałem.. Artysta!
A gdzie mamy największe propedlaskie i antynarodowe podejście? W jakim środowisku, ja się pytam?
Niby ma żonę i dzieci.. ale wiadomo, trzeba się dobrze zalegendować. A potem co?
Najpierw sieje niepewność płciową pośród forumowiczów za pomocą numerów Pesel, by się w końcu skompromitować otwartym tekstem! Pod pozorem żartu oczywiscie...
Panie i Panowie!
There is a moll right at the top of Excathedra forum.. He's been there for years!
U mnie i Małżonki jest właśnie odwrotnie. Ona ma parzystą a ja nie.
I tak ustaliła reguły SB przed laty. Bali się jak nr porządkowy zostanie przyjęty w Polsce, czynie będzie się kojarzył z Auschwitz.
Noale każdej władzy ten system passuje
I tak ustaliła reguły SB przed laty. Bali się jak nr porządkowy zostanie przyjęty w Polsce, czynie będzie się kojarzył z Auschwitz.
Noale każdej władzy ten system passujeByle nie tatuowali.
Świętokrzyskie (85%)
Małopolskie (84%)
Podkarpackie (84%)
Interesujące, nieprawdaż?
Noszku...
Podobnież jest korelacja między wskaźnikiem rozwodów, poziomem przestępczości, nieletnich ciąży, aborcji, itp:
Ja w swojej wyłączyłem. Czasem załączam.
Ja w swojej wyłączyłem. Czasem załączam.
Robię podobnie, natomiast warto pamiętać że w zasadzie zawsze jesteśmy zalogowani do najbliższej stacji bazowej, więc operator ma naszą lokalizację (w miescie) z dokładnością do kilkuset metrów, w centrach handlowych i wielkich biurowcach nawet dokładniej.
Aż sprawdziłem sobie które aplikacje używają geolokalizacji (w moim smartfonie):
ustawienia -> lokalizacja -> ostatnie prośby o lokalizację:
· Twitter
· Windy (świetna apka na burze!)
· Facebook
· Mapy (google maps)
· SkyCash (kupuję bilety komunikacji miejskiej)
=