Trzeba przyznać, że pan Jarosław Kaczyński ma dużo więcej serca dla wrogów niż dla stronników. Kto ma instynkt samozachowawczy - niech się wystrzega przed stanięciem po jego stronie.
nie znamy sprawy albo rzeczywiście B. Misiewicz dopuścił się jakiegoś nadużycia - a wtedy musiał wiedzieć, że nie ma co liczyć na litość, bo zostanie wyrzucony jak i wielu przed nim, np. poseł Hofman, i nawet jego dotychczasowe zasługi nic mu nie pomogą albo - to jakaś gra, w której on sam uczestniczy
nie wierzę, że dzieje się mu krzywda nie wierzę, że Pan Kaczyński krzywdzi swoich współ-pracowników, którzy działają dla Polski, zgodnie z racją stanu
Po obejrzeniu programu dezinformującego stacji z Wiertniczej mogę uznać, że z materiału poświęconego tej sprawie szedł jasny przekaz: pamiętamy o gen Pytlu, pamiętamy o Centrum Eksperckiego Kontrwywiadu NATO.
Nie da się ukryć, w gabinecie Manitou nie siedzę i znam jak 99,9% Polaków jeno plotki o owym. Możliwe, że plotki mówiące, że pan Misiewicz jest na cenzurowanym już parę miesięcy temu były fałszywe, nie wykluczam. Jeśli jednak były prawdziwe - to cóż skutki nie dziwią ani nie szokują.
Nigdy nie byłem niczyim Misiewiczem i na szczęście już nie zdążę nawet gdybym chciał. Interpretacja Grozy Symetrii : "Oto przekaz - lepiej słuchać sugestii Manitou jeśli jesteś w PiS. Nawet jeśli jesteś Antuanem." jest, moim zdaniem prosta i prawidłowa. Nie wiem po cholerę to było Antuanowi. No ale może to Pan Mateusz go wsadził do tej Grupy Zbrojeniowej bez jego wiedzy : :P
Komentarz
Wyborcy PiSu mogą wybaczyć wiele, ale nie wybaczą słabości.
A taki Slawomir Nowak - przy Misiewiczu zero absolutne-ma spokój
Z całego tego rozdupcu PiS musi przynajmniej wyjść z jakimś jasnym przekazem dla elektoratu. Czas lawirowania się skończył.
Oto przekaz - lepiej słuchać sugestii Manitou jeśli jesteś w PiS. Nawet jeśli jesteś Antuanem.
albo rzeczywiście B. Misiewicz dopuścił się jakiegoś nadużycia - a wtedy musiał wiedzieć, że nie ma co liczyć na litość, bo zostanie wyrzucony jak i wielu przed nim, np. poseł Hofman, i nawet jego dotychczasowe zasługi nic mu nie pomogą
albo - to jakaś gra, w której on sam uczestniczy
nie wierzę, że dzieje się mu krzywda
nie wierzę, że Pan Kaczyński krzywdzi swoich współ-pracowników, którzy działają dla Polski, zgodnie z racją stanu
Możliwe, że plotki mówiące, że pan Misiewicz jest na cenzurowanym już parę miesięcy temu były fałszywe, nie wykluczam. Jeśli jednak były prawdziwe - to cóż skutki nie dziwią ani nie szokują.
Interpretacja Grozy Symetrii : "Oto przekaz - lepiej słuchać sugestii Manitou jeśli jesteś w PiS. Nawet jeśli jesteś Antuanem." jest, moim zdaniem prosta i prawidłowa.
Nie wiem po cholerę to było Antuanowi. No ale może to Pan Mateusz go wsadził do tej Grupy Zbrojeniowej bez jego wiedzy : :P
Taki jest po prostu nasz gorzki Kaczor