marniok napisal(a): Taaaa... pozazdrościć, tobie zrzucić 38 kg zajęło 7 miesięcy, a mnie przytyć 15kg prawie 3 lata.... Organizm bronił się rękami i nogami...i nie tylko Wiesz ile to po drodze koszmarnych wyników lipidogramu? A wcześniej zanim zacząłem walkę z "chudoscią" ile to zziębniętych zim przeżyłem? Wiecznie czerwony nos i uszy, lodowate palce. Buty grube, skarpety grube i nic. Zero oponki i boczusiu pod skórą....wieczny zmarzluch. A ile dodatkowych dziurek w pasku od spodni? Przecież oni, ci producenci, to myślą że obwód w pasie to się zaczyna od 70 w zwyż... Niewesołe jezt życie chudzielca....
@Dyziu, ja właśnie z takiego hartowana się 5 lat dochodziłem do równowagi, a następne 3 doprowadzałek ciało do równowagi żeby mieć teraz te swoje niecałe 80 kg. Za dużo diety płynnej było to i na wióra prawie wysechłem.
Maria napisal(a): Mania, Ty lepi nie ogląday tych fotek, ja Ci dopsz radze. Na co Tobie ten szok?
Niektóre szoki so ok. Mnie się nie podoba, że wszyscy widzo obrazki, a ja nie :-( Jakiś feler techniczny w kompie cyco?
A Koleżanka ma adblocka może? Bo ja mam firefoxa z adblokiem i też nie widzę obrazków - dopóki nie kliknę tarczy z lewej strony paska adresu a następnie przełączę guzik w pozycję "enhanced tracking protection is OFF for this site" Wówczas obrazki się pojawiają.
Nie chodzi o wyłączenie adblocka tylko o wyłączenie "enhanced tracking protection". Ja w firefoxie tuż obok pasku adresu (gdzie dumnie widnieje https://excathedra.pl) mam po lewej ikonkę tarczy, po której to kliknięciu pojawia się okienko o nazwie: Protections for excathedra.pl.
W tym okienku jest w pozycji "on" enhanced tracking protection - trzeba go ustawić na "off" i odświeżyć.
Oooo, Firefox to główna przyczyna globalnego ocieplenia. Greta jest zawiedziona Kulegi wyborem.
Mania napisal(a): Wyłączyłam, a obrazków dalej niet :-(
Nie wiem co jest z Kuleżanki kompem, ale żal mi Kuleżanki. Proponuję kliknąć w te ikonki, które Kuleżanka widzi prawym przyciskiem myszki i otworzyć obrazki w nowym okienku lub zakładce.
Od popieleca warzywka granat Grapefruit, trochę malin i jagód. Kiszone warzywa. Do pekinskiej trochę pomarańczy, żeby to szło zjeść. Brakuje orzeszkow i szklaneczki wieczorem. Wina.
Komentarz
Ale Mania?!
Mnie by się np 10-15kg mniej przydało:)
a bo się nie hartujesz:
Za dużo diety płynnej było to i na wióra prawie wysechłem.
Bo ja mam firefoxa z adblokiem i też nie widzę obrazków - dopóki nie kliknę tarczy z lewej strony paska adresu a następnie przełączę guzik w pozycję "enhanced tracking protection is OFF for this site"
Wówczas obrazki się pojawiają.
Ja w firefoxie tuż obok pasku adresu (gdzie dumnie widnieje https://excathedra.pl) mam po lewej ikonkę tarczy, po której to kliknięciu pojawia się okienko o nazwie: Protections for excathedra.pl.
W tym okienku jest w pozycji "on" enhanced tracking protection - trzeba go ustawić na "off" i odświeżyć.
Nie wiem co jest z Kuleżanki kompem, ale żal mi Kuleżanki. Proponuję kliknąć w te ikonki, które Kuleżanka widzi prawym przyciskiem myszki i otworzyć obrazki w nowym okienku lub zakładce.
👣
🐾
🐾
ckm?
Tylko teologiczne
Raczej nie.
U nasz nie ma barszczu na wigilię
Ymmd!
Same roślinki, bez oleju i nasion
Brakuje orzeszkow i szklaneczki wieczorem. Wina.