Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): In vitro to straszny gwałt na organizmie kobiety, szaleństwo hormonalne. Serio, nie lepiej se dziecko w pośredniaku kupić?
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): In vitro to straszny gwałt na organizmie kobiety, szaleństwo hormonalne. Serio, nie lepiej se dziecko w pośredniaku kupić?
Noale to ma byc MOJE!
Nie no jasne. Moje, nówka sztuka i nieużywane.
To są oczywiście piękne motywacje; pytanie, czy na tyle piękne, byśmy musieli za nie płacić czy choćby przyzwalać.
I najlepiej z 6 sztuk na półce. Jakby mnie naszło. Znowu
Tylko co z chłopem? Dawcą spermy? Kto ma prawo do zamrożonych zarodków? Jak będą się one zarodki rozwijać? To nie jałowice ani bułeczki z przerwaną fermentacją. Brak pokory, która czasem boli.
A nie przypuszczacie, że takie opętane szałem, rozwrzeszczane stare i młode kurwy (choćby i dziewice, chodzi o mental) to idealny przeciwnik w kalkulacji stratega?
No przyznaję przeszło mi przez głowę, wulgarne histeryczne niewiasty to nie partner do rozmowy nawet nie przeciwnik po prostu kobiety upadłe. Martwi nieco ilość tychże.
qiz napisal(a): A nie przypuszczacie, że takie opętane szałem, rozwrzeszczane stare i młode kurwy (choćby i dziewice, chodzi o mental) to idealny przeciwnik w kalkulacji stratega?
Niech to zrobią. Akcja rodzi reakcję + TVP na pewno też ładnie to zrelacjonuje pokazując kompletne ześwirowanie.
_______ Mnie dziwi, że mozna być zdołowanym szałem tych ludzi. Mi się chce ryczeć ze śmiechu jak patrzę gdy wyją. Przeciwnie chce ich jeszcze bardziej wściekłych i niech kompletnie postradają rozum.
Pewnie, ale słabo wytrenowani i wyszkoleni w tym zakresie. Za to trzeba się brać a nie za wyrzekanie że nas mało i że nieaktywni. Jak kto się zna niech się ujawni i doradza oraz szkoli. Chętnie się przeszkolę. Lewacy są od dawna szkoleni w walkach z policją, udawaniu ofiar i manipulacjach medialnych nie wspominając o biciu pałami, niszczeniu samochodów i produkcji koktajli Mołotowa. Mnie chodzi o umiejętność opierania się zmasowanym atakom, identyfikację i obezwładnianie agresorów oraz usuwanie blokad. Tak szkolą chyba policję. Pora na cywili bo policji nie wystarczy na zadymiarzy. Oczywiście jutro będę na Mszy i będę gotów.
W Gdyni kibice Arki Gdynia sforsowali kopniakami drzwi do biura poselskiego Marcina Horały z PiS. Policja nawoływała do zachowania spokoju, na co protestujący krzyczeli: "mamy prawo protestować".
Pierwszym grzechem jest kłamstwo wywodzące się z pychy. Zarzucanie obrońcom życia że mają krew na rękach jest tym samym czym okrzyki uciekajacego złodzieja "Złodziej, zlodziej" i wskazywanie na goniacych. Nie chca służyć życiu bo to niewygodne i ryzykowne. Niech więc nie uczestniczą w powolywaniu życia bo taka jest natura życia.
los napisal(a): Czy ktoś atakuje jeszcze bardziej prawdziwą prawicę, co to przeciw aborcji uch i ech? Grzegorza Browna, Krzysztofa Bosaka e tutti quanti? Nie?
Wiedzą co robią. Wiedzą i my też wiemy, że o nienarodzone dzieci dba tylko PiS.
Ktoś tam zwyzywał Dziambora pod jego wpisem na Twitterze o najbliższych planach sejmowych, ale dużo tego nie było.
los napisal(a): Czy ktoś atakuje jeszcze bardziej prawdziwą prawicę, co to przeciw aborcji uch i ech? Grzegorza Browna, Krzysztofa Bosaka e tutti quanti? Nie?
!!! I czy wymienieni publicznie wypowiedzieli się w sprawie orzeczenia?
Ktoś tam zwyzywał Dziambora pod jego wpisem na Twitterze o najbliższych planach sejmowych, ale dużo tego nie było.
Po co lewizna ma atakować politycznych kastratów, impotentów i erotomanów gawędziarzy? To jej faktyczni sojusznicy w atakowaniu tych, co cokolwiek są w stanie zrobić.
Niech to zrobią. Akcja rodzi reakcję + TVP na pewno też ładnie to zrelacjonuje pokazując kompletne ześwirowanie.
_______ Mnie dziwi, że mozna być zdołowanym szałem tych ludzi. Mi się chce ryczeć ze śmiechu jak patrzę gdy wyją. Przeciwnie chce ich jeszcze bardziej wściekłych i niech kompletnie postradają rozum.
U mnie się zgromadziło ok.7 osób. Wyszedłem do nich porobilem fotki, pooburzali się na mnie więc dostali wiązankę. Wezwałem patrol, bo max. 5 osób może się gromadzić no i postępów nie zachowywali. Pani dyspozytorka ochoczo przyjęła.
Wrzucił mnie na tę wyspę los Za karę albo ku przestrodze. Z małych radości, prac i trosk Stworzyłem świat, z którym się godzę. Znam pory roku, kwitnień czas, Przypływów i odpływów poziom, Rytm, w którym żyło czworo nas: Ja, pies, papuga, stary kozioł.
Aż w życie moje wtargnął strach, Rozpacz i drżenie w całym ciele, Gdym ujrzał krwią nasiąkły piach, Ślad stopy, czaszkę i piszczele. Tak więc się kończy każdy ład – W tych sypkich resztkach sens szyderczy. Czemu akurat ten mój świat Za swój uznali ludożercy?
Odtąd – zaszyty w duszny gąszcz Patrzę wstrząśnięty, oniemiały, Jak mięsem nowych ofiar wciąż Sycą się dzikie rytuały. Nie strzeże mnie już puszczy mrok, Bezpieczne ścieżki nikną w złudzie, Gdy pytam Boga, wznosząc wzrok, Czy ja i oni – my – to ludzie?
Tak bym zwątpienia pełen stał I na stworzenia cud pomstował, Gdyby nie to, że los mi dał Choć jedną z ofiar uratować. I trwamy w lęku, który zna Dusz naszych najciemniejsze strony: Kozioł, papuga, pies i ja – I jeden człowiek ocalony…
Komentarz
MOJE!
To są oczywiście piękne motywacje; pytanie, czy na tyle piękne, byśmy musieli za nie płacić czy choćby przyzwalać.
Jakby mnie naszło. Znowu
Tylko co z chłopem? Dawcą spermy?
Kto ma prawo do zamrożonych zarodków?
Jak będą się one zarodki rozwijać? To nie jałowice ani bułeczki z przerwaną fermentacją.
Brak pokory, która czasem boli.
Martwi nieco ilość tychże.
https://mobile.twitter.com/strajkkobiet/status/1320083059811766272
_______
Mnie dziwi, że mozna być zdołowanym szałem tych ludzi. Mi się chce ryczeć ze śmiechu jak patrzę gdy wyją. Przeciwnie chce ich jeszcze bardziej wściekłych i niech kompletnie postradają rozum.
W Gdyni kibice Arki Gdynia sforsowali kopniakami drzwi do biura poselskiego Marcina Horały z PiS. Policja nawoływała do zachowania spokoju, na co protestujący krzyczeli: "mamy prawo protestować".
I czy wymienieni publicznie wypowiedzieli się w sprawie orzeczenia?
Wrzucił mnie na tę wyspę los
Za karę albo ku przestrodze.
Z małych radości, prac i trosk
Stworzyłem świat, z którym się godzę.
Znam pory roku, kwitnień czas,
Przypływów i odpływów poziom,
Rytm, w którym żyło czworo nas:
Ja, pies, papuga, stary kozioł.
Aż w życie moje wtargnął strach,
Rozpacz i drżenie w całym ciele,
Gdym ujrzał krwią nasiąkły piach,
Ślad stopy, czaszkę i piszczele.
Tak więc się kończy każdy ład –
W tych sypkich resztkach sens szyderczy.
Czemu akurat ten mój świat
Za swój uznali ludożercy?
Odtąd – zaszyty w duszny gąszcz
Patrzę wstrząśnięty, oniemiały,
Jak mięsem nowych ofiar wciąż
Sycą się dzikie rytuały.
Nie strzeże mnie już puszczy mrok,
Bezpieczne ścieżki nikną w złudzie,
Gdy pytam Boga, wznosząc wzrok,
Czy ja i oni – my – to ludzie?
Tak bym zwątpienia pełen stał
I na stworzenia cud pomstował,