Gdyby się pogrubiło nicki - odróżniałyby się od tekstu i byłoby czytelniej. Noji dla Archanioła Michała powinno się znaleźć miejsce na stronie tytołowej; baner jest poziomy, więc może da sie po prawej stronie?
O! wkleilam tam link do Archaniola Michała z ec.mixxt i obrazek małego Anioła. A na banner- może obrazy Nieba Akiane Kramarik? O-o! jest juz Aniołek frondowy i fajne logo =D>
Logo (obraz z nazwą) tymczasowe. Muszę się poduczyć z Vanilli... Jakie ma wymiary, co gdzie leży, itp = Wkleiłem zdanie: Forum dyskusyjne przyjaciół niegdysiejszego Forum Frondy - tam się poznaliśmy
OK. Wieczorem... Trochę zabawy z wycinaniem. = obrazek wchodzi za tekst (który był), ale tekst ma w CSS 15 piksli padding, więc obrazek wychodzi poza szary pasek navigacji i nie wiem jak to obejść (nie będę gmerał w css bo jeszcze coś popsuję...) Bo nav ma wysokość 50 pikseli i obrazek również.
Co do awiatorkow to faktycznie, mogloby byc lepiej. Jako szybki workaround sugeruje uzyc mniejszego obrazka zrodlowego, wowczas przy interpolacji w dol mniej sie bebechow przyczepi. Pewnie sie tym w koncu zajme, lecz lista ma jeszcze dluga...
Co do awiatorkow to faktycznie, mogloby byc lepiej. Jak szybki workaround sugeruje uzyc mniejszego obrazka zrodlowego, wowczas przy interpolacji w dol mniej sie bebechow przyczepi. Pewnie sie tym w koncu zajme, lecz lista ma jeszcze dluga...
E tam, nie było tak źle. Ja zawsze marudzę. Mam w dokumentach ten obrazek, kliknęłam i bez problemu. Taki sam wyszedł jak wcześniej. :)
No i jest modlitewnik! Co ciekawe, watkow w nim wcale duzo nie ma, ale maja bardzo obszerna zawartosc - na tyle, ze zgrany do pliku wazyl o wiele wiecej niz np. forum ogolne. Na tyle, ze sie w pamieci operacyjnej serwera nie miescil (noo, z dokladnoscia do paru szczegolow, ale nie wnikajmy).
Stopki sie nie da na razie, gdyz zapomnialo mi sie o stopkach. :\">
No i jest modlitewnik! Co ciekawe, watkow w nim wcale duzo nie ma, ale maja bardzo obszerna zawartosc - na tyle, ze zgrany do pliku wazyl o wiele wiecej niz np. forum ogolne. Na tyle, ze sie w pamieci operacyjnej serwera nie miescil (noo, z dokladnoscia do paru szczegolow, ale nie wnikajmy).
Komentarz
Noji dla Archanioła Michała powinno się znaleźć miejsce na stronie tytołowej; baner jest poziomy, więc może da sie po prawej stronie?
A Tobie o ten frondowy?
A na banner- może obrazy Nieba Akiane Kramarik?
O-o! jest juz Aniołek frondowy i fajne logo =D>
Muszę się poduczyć z Vanilli... Jakie ma wymiary, co gdzie leży, itp
=
Wkleiłem zdanie:
Forum dyskusyjne przyjaciół niegdysiejszego Forum Frondy - tam się poznaliśmy
=
obrazek wchodzi za tekst (który był),
ale tekst ma w CSS 15 piksli padding, więc obrazek wychodzi poza szary pasek navigacji
i nie wiem jak to obejść (nie będę gmerał w css bo jeszcze coś popsuję...)
Bo nav ma wysokość 50 pikseli i obrazek również.
jakoś wyraźnie widze wszystkie :-B
+
powitać
jak zdrówko?
:P
Jeśli nie doszła - wyślę ją na starym forumku.
:)